Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Божовић: „Не играмо на жељеном нивоу, али није ни толико лоше; Срнић можда и данас Звездин!“

На данашњој конференцији за медије пред утакмицу са Младости у Лучанима, шеф струке Миодраг Божовић изнео је своје виђење утакмице.

„Добро ће нам доћи пауза да се опораве Бруно и Ибањез као и Орландић. Увек су главе у торбама пред паузу, играчи нису концентрисани. Они који играју за репрезентације долазе као раштимовани оркестар. Али, надам се да ће за нас ова пауза бити добра. Очекујемо да победом наставимо серију. То би било врло важну пред репрезентативну паузу, да на њу одемо добро расположени. Неће бити лако, јер је Младост организована екипа, која може да победи свакога, тако да ћемо морати да уложимо много труда да бисмо победили“, рекао је Божовић.

Звезда је лидер након седам доиграних кола ЈСЛ:

„Могли смо да освојимо два бода више, да смо победили Раднички… Не играмо на жељеном нивоу, али с озбиром на то да се дуго времена слаже ова екипа, није толико лоше“, истакао је Божовић.

Што се тиче Срнића и Јововића..

„Мислим да ће се са Срнићем све завршити данас, а Јововић је таленат који треба да се докаже“ рекао је Гроф.

Идаб Веред?

„Ако се до сада није спремио неће ни сада. Упркос свим критикама за нашу лигу није лако играти овде. Има квалитет али неко се уклопи брже неко спорије. Надам се да му треба још времена.“

Марко Грујић је казао да би било добро да екипа веже и пети тријумф.

„Било би сјајно када бисмо пред дерби имали пет везаних победа и када бисмо били пуни самопоуздања, а да на паузу одемо са добром атмосфером пред најважнију утакмицу у првом делу првенства.“

Утакмица се игра у недељу од 19 сати, а преноси је Аренаспорт.

Повезане вести

1 comment

dusan авг 28, 2015 at 21:20

mislim da ne igramo dobro jer nam vise odgovara igra sa dva spica. sad imamo dosta bolji tim od onoga sto je istrcalo na teren protiv kairata, i mislim da nema potrebe da u beogradu igramo sa dva zadnja vezna ni protiv koga. vereda treba istrpeti. katai, srnic, ibanjez, ristic i grujic treba da budu prevaga protiv svih. ja bih probao sa sikimicem i jovicem u spicu, bice to sve dobro.

Reply

Leave a Comment