Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Славољуб се вратио кући!

На данас одржаном састанку између представника Чукаричког и Црвене звезде практично је завршен трансфер Славољуба Срнића на Маракану. Нешто пре тога и Предрага Сикимића.

„Оно што могу да вам сигурно кажем је да ће Предраг Сикимић сутра доћи на наш стадион у потписати уговор са Црвеном звездом. То је, дакле, завршено. Знам и да вас интересује ситуација око Славољуба Срнића. Господин Матијашевић је све лепо рекао – на више смо него добром путу. Не могу да кажем да је Срнић наш играч док не стиснемо једним другима руке. Чукарички тражи одређене финансијске гаранције. Желе да их испоштујемо, што је професионално. Реч је о ситницама. Надам се повољном расплету. Тачније, очекујем га“, истакао је за „Моцартспорт“ Блажо Раосављевић.

Највећу улогу у преговорима имао је шеф струке Миодраг Божовић који је оставио велики утисак на председника Чукаричког.

„Гале је мој другар 25 година. Видели смо се Божа и ја са њим. Човек је испао више него коректан. Одушевљен је Божовићевим појимањем фудбала. Стално прича да је Гроф велики човек. Рекох вам близу смо да добијемо огромно појачање, играча који је на Божовићевом радару два месеца“, изјавио је Раосављевић.

Што се одлазака тиче, Сенегалац Мамаду Мбођ иде у Радник из Сурдулице, а очекује се понуда за Александра Ковачевића.

„Данас би требало да добијемо понуду за Ацу. Он је задужио клуб и ред је да му изађемо у сусрет. Звао ме је човек из једног турског клуба и рекао да данас можемо да очекујемо понуду“.

Повезане вести

8 comments

pera авг 27, 2015 at 06:21

Po onome što sam video. Grof pravi brzu, prodornu ekipu. Srnić se tu uklapa ali će uzeti minute Plavšiću koji zapamtite sigurno donosi veliku lovu u klub ako se ispoštuje i nadje mu se pravo mesto. Ograči koji sa toliko lakoće igraju fudbal su retkost. Plavšić mora nabaciti par kila mišića i igrati u sredini da kreira akcije za druge. Srnić po desnoj strani ali šta će nam onda Vered pa i Matos iako ne igra. Greška je sigurno napravljena sa Abuom jer je on jedini ozbiljan igrač koga ima patlidžan. Ovo ostalo je smejurija a čovek se malte ne nudio jer nije budala zna ko je ko u srpskom fudbalu.

Reply
dusan авг 26, 2015 at 23:13

mnogo mi je drago da se srnic vratio. ne znam kakav je sikimic, ali znam da nam je spic neophodan. luka je jos klinac, a vieira mi ne izgleda kao spic. orlandica ne bih komentarisao. ono sto ne kapiram jeste dovodjenje vieire i vereda u situaciji kada je abubakar bio slobodan i kada verovatno igra za manje para od obojice. za razliku od ove dvojice abubakar je pokazao da je u ovoj ligi mnogo ozbiljan igrac. da stvar bude gora on je otisao kod glodara. ali, sta je tu je. imamo boljeg golmana, odbrana nam je bolja, sredina sa micelom i grujicem stabilna, a katai i srnic ce valjda slomiti partizane.

Reply
Звезда шампион! авг 26, 2015 at 17:32

Шта је ту је,вишак јесте али је добродошао!

Reply
ЗВЕЗДАН авг 26, 2015 at 16:42

ИМА ЛИ ШАНСЕ ДА ВРАТИМО СРЂАНА МИЈАИЛОВИЋА?ДЕЧКО ЈЕ ИЗГАРАО ЗА ТИМ
КАДА ЈЕ ТРЕНЕР БИО РОБИ.КОЛИКО ИМА ЈОШ УГОВОР У ТУРСКОЈ?

Reply
somi авг 26, 2015 at 16:10

Dok kupujemo svoje igrace nece da nam valja !

Reply
teks viler авг 26, 2015 at 15:55

Cekam vas,dezurni kriticari,u junu 2016.Slavoljube,znam da si presrecan zbog povratka kuci i tuzan jer se Dragoljub nije vratio.I on je sjajan igrac a ti si maestro.Dobro dosao!

Reply
DEX-66 авг 26, 2015 at 15:40

bolje je da cutim..mislim da nece ni 2 utakmice da odigra i zvizdace mu kao Mihajlovicu,djurickovicu i ostalim prosecnim igracima

Reply
teks viler авг 26, 2015 at 15:53

Mozda si ti u pravu,ko zna?Videcemo….

Reply

Leave a Comment