Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Хоће ли Клaјбурн закључити Звездин тим за нову сезону? (ВИДЕО)

Црвена звезда је током летњег прелазног рок довела центре Скорцанитиса и Настића, да би јуче и данас екипу појачала са Томпсоном и Мекелом. Ипак, појачањима није крај.

Незванично, последња коцкица новог шампионског мозаика требало би да буде Вил Клaјбурн (25, 201цм). Реч је о америчком кошаркашу који је након завршетка Ајова универзитета наступао две године за Улм, са којим се растао прошлог месеца.

Клajбурн се одликује добрим шутерским способностима, али и скок и пас игром. Често пробија противничке одбране и на њему се прави доста фаулова након којих је обично веома прецизан са линије за слободна бацања. Реч је о правом атлети, одличном скакачу, којег су приликом драфта у НБА поредили са Џералдом Воласом.

Погледајте како игра Клaјбурн.

Повезане вести

2 comments

pera авг 26, 2015 at 06:49

Mislim da smo sa Mekelom zatvorili roster. Ovaj je previše mek u pokazanom na klipu da bi dobio prednost i ugrozio mesto nekom od naših mladih igrača. Sada treba rešiti šta sa Jakom. Revidirati ugovor ili mu dati mogućnost da gospodski promeni klub. Naravno u slučaju odlaska puna podrška u nastavku karijere.

Reply
dejo авг 26, 2015 at 00:50

Dobro bi dosao i ovaj kosarkas nasem KK Crvena Zvezda ,hajde Covke dovedi ga u nasem KK Crvena Zvezda pa da uziva nas klub u njegovim potezima ,sa njim da osvaja trofeje jednostavno da se plase protivnici u EL ,moju podrsku imas Covke al je potreban ovakav igrac nasem KK Crvena Zvezda u svakom pogledu

Reply

Leave a Comment