Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Звезда није одустала од Славољуба Срнића!

Скоро све је готово са Аргентинцем Николасом Виолом, али Црвена звезда би радије довела за позицију офанзивног везисте домаћег играча.

Како преносе „Новости“, преговори са Чукаричким су поново активирани, те Блажо Раосављевић и Миодраг Божовић покушавају да врате Славољуба Срнића на Маракану.

Жеља играча није спорна, али је зато Чукарички одредио цену која није мала за наш клуб, те остаје да се види да ли ће до договора коначно доћи, односно, да ли ће се Славољуб након три сезоне вратити на Маракану. Уколико до договора не дође, Николас Виола постаће нови играч нашег клуба.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

6 comments

teks viler авг 16, 2015 at 11:42

Kao prvo,otac brace Srnic je isterao partizanove celnike iz svog dvorista kad su ovi dosli po njegovu decu.Pod dva,momci su pauzirali 6 meseci da bi postali clanovi Zvezde.Pod tri,oni su oterani i pod 4 Slavoljub je najbolji spic u nasoj ligi.Tacka.

Reply
zvezdas авг 16, 2015 at 00:51

Koji ce nam k…c!!!!! Kad brod tone svi se spasavaju, jedino kapetan ostaje…jednom pobegulja, zauvek pobegulja!!!! Vratitie Pecnika, veci je delija od ovog srndaca!!!

Reply
MVP авг 16, 2015 at 11:03

Ti ocigledno nisi upoznat da je prosinecki oterao i njega, njegovog brata, Stojkovica i mnoge druge!

Reply
Stefan авг 15, 2015 at 23:47

Po meni bi Srnic bio bolja opcija,nase je dete,sto je najbitnije dosta je napredovao i ima kvalitet,drugo mnogo vaznije pitanje je sta cemo mi ako dovedemo jos jednog stranca,vec ih imamo 5 (Vered,Vijeira,Donald.Mbodj,Matos,dakle jedan visak) + dva igraca iz okruzenja tj.igraca koji imaju njihov pasos(Ibanjez i Orlandic a i tu ce biti visak ako podpise Jovovic a verovatno hoce),dakle ako dodju Jovovic i Viola mi u 18 igraca bismo morali da izbacimo 3 od ovih koje sam nabrojao zato bi trebalo gledati da to bude domaci igrac,ako ne dodje Srnic,a po svaku cenu se trazi igrac bolje probajte da dovedete Cavrica na pozajmicu neku ili Djurdjevica koji je sada slobodan igrac on moze igrati i po strani i u napadu.

Reply
DEX-66 авг 15, 2015 at 23:26

ljudi moji meni se vise povraca od srnica ,stojkovica,karaklajica..pa zar mislite sto je nama dao gol da ce nam doneti titulu…pa luka jovic je za njega van basten..samo se blamiraju..garantujem da nece dati 2 gola za celu sezonu

Reply
Pera авг 16, 2015 at 10:25

U pravu si sto posto. Ako treba još nekoga dovesti onda je to Djurdjević. Treba Orlandiću, Matosu i Mbodju dati ispisnice. NIsu nam potrebni. Tu spadaju i ranije pominjani igrači, Gavrić, Cvetković i Stojanović. Mislim da sa Djurdjevićem treba zatvoriti prelazni rok. Napravljena je grupa igrača koja treba da se uigrava i podiže formu. Ne verujem da Srnić doolazi za male pare a mi moramo vraćati dugove.

Reply

Leave a Comment