Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Крај саге? Доналд и Плавшић од данас Звездини

Одлазак већег дела УО успорио је преговоре са заинтересованим играчима и њиховим клубовима, али би неки трансфери ипак требали да буду завршени.

Никола Стојиљковић и Славољуб Срнић су дефинитивно изгубљени – први је завршио у Португалији, а други је близу одласка у Шпанију. Ипак, Срђан Плавшић и Доналд Мичел би требали да буду и дефинитивно Звездини колико данас или сутра.

Према последњим информацијама које објављује „Журнал“, Доналд би требао да буде на позајмици у Звезди до јануара, а потом би наш клуб имао право прече куповине.

Са друге стране, са Спартаком је све договорено што се Плавшића тиче, млади играч чека зелено светло да крене пут Београда и стави параф на уговор.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

1 comment

pera авг 10, 2015 at 11:36

Mali Plavšić je jedino pojačanje u prelaznom roku. Dajte dečku da igra desnu polutku i imaćete paniku u odbrani protivnika. Zvezda nema igrače i ne zna da igra te moderne formacije. Namestite lepo 4 4 2 koje možemo i znamo da igramo. Ibanjez neka igra beka a ne krilo, napravio je toliko prostora da su se na njegovoj strani protivnici šetali a Mbodj izgledao kao početnik. Najbolji igrači utakmice Petko i Gruja. Petko je imao kiks jer nije dobro video gde se nalazi igrač ali je posle toga bio najopasniji igrač tima a igra beka. Biće ovako u odbrani dok ne počne Lune da igra a posle toga ćemo zaključati odbranu. I voleo bi da igra u paru sa Jovanovićem koji će biti igračina. Špiceve u ovom trenutku najkvalitetnije mogu da igraju samo Jović i Katai u paru. Baš tako Jović desno a Katai levo i kad im se pridodaju agresivni bekovi eto šansi koliko hoćeš. Plavšić i Ristić mogu čuda da prave na organizaciji igre ali samo u formaciji 4 4 2. Mali Plavšić ima brzinu tako da može da pravi razliku malte ne kao Mesi ali to neko mora da vizionira a ne da se pravi igra za propale fudbalere na račun dece. Ima još igrača kojima realno nije mesto u Zvezdi.

Reply

Leave a Comment