Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеРепрезентација

Стефан Јовић не иде на Евробаскет због повреде

Плејмејкер Црвене звезде и репрезентације Србије, Стефан Јовић, због повреде леђа напустио припреме репрезентације и неће бити у тиму за Евробаскет.

Јовић већ дуго „вуче“ повреду леђа због чега је пропустио завршницу сезоне и плеј-оф Суперлиге. Проблем са повредом се погоршао, па Јовић тренутно не може ни да тренира.

Надали смо се да ће терапијама и мировањем успети да реши проблем, али нажалост Јовић и даље има проблем са леђима и апсолутно су му потребни даље мировање и наставак терапије. У овој акцији не можемо да рачунамо на њега. његов изостанак је велики хендикеп, јер нам је много значио. Сваки играч нам је злата вредан, а он је био добра и важна карика. Желим му што бржи опоравак, рекао је медијима селектор Александар Ђорђевић у хали Пионир.

Стефан Јовић је био једно од најпријатнијих изненађења и дискретних хероја прошлогодишњег светског сребра после којег је и прешао у Црвену звезду из крагујевачког Радничког. Уместо њега позван је Стефан Пот, универзитетски репрезентативац. Репрезентативци сутра путују у Крањску Гору, где ће наставити припреме за Европско првенство, које се од 5-20.септембра одржава у четири земље (Француска, Немачка, Летонија, Хрватска), а сама завршница у Француској.

Укључите се у дискусије и посетите наш форум!

Повезане вести

Leave a Comment