Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Још само пет дана…

За укупно 12 дана колико се у претпродаји налазе годишње карте КК Црвена звезда за сезону 2015/2016 продато је 1320 улазница. Претпродаја сезонских карата омогућује бројне погодности, трајаће само до 20. јуна па позивамо навијаче да на време резервишу своје место за све утакмице Звездиних кошаркаша које ће у наредној сезони играти на свом терену.

Подсећамо да су у претпродаји цене сезонских карата јефтиније до 20 одсто (комплетан ценовник можете погледати ОВДЕ), а као и прошле године омогућени су додатни попусти за власнике годишњих карата из сезоне 2014/2015 као и куповина на три или шест месечних рата без камате (кредитне картице Комерцијалне Банке и Банке Интеза). Оно што је новина од ове сезоне је могућност куповине сезонских карата и путем интернета једноставним кликом ОВДЕ.

Од ове сезоне КК Црвена звезда је за купце сезонских карата спремила и специјално изненађење. Наиме, сви они који купе сезонске улазнице ускоро ће бесплатно добити и чланске карте КК Црвена звезда којима ће остваривати сва права и обавезе прописане Статутом клуба. Међутим, то неће бити само чланска карта већ и лојалти картица уз коју ће сви власници моћи да остварују бројне попусте у куповини робе широке потрошње. То ће обезбедити и финансијску добит клубу па ће се употребом тих картица додатно помагати КК Црвена звезда.

Сезонске карте КК Црвена звезда 2015/2016 могу се купити на два продајна места: у просторијама клуба на Малом Калемегдану (радним даном од 10 до 20, суботом од 10 до 18) и у пословници Евентима у ТЦ Ушће сваким даном од 10 до 22 сата.

Посебно наглашавамо да се куповином карата на најдиректнији и најконкретнији начин финансијски помаже клубу да и даље бележи врхунске резултате и осваја трофеје.

Повезане вести

Leave a Comment