Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Почела претпродаја сезонских карата

Тачно у подне у просторијама клуба на Малом Калемегдану почела је претпродаја годишњих карата КК Црвена звезда за сезону 2015/2016. Већ око 11 сати навијачи који имају претплатне карте за ову сезону формирали су ред у жељи да резервишу своја места за утакмице Звездиних кошаркаша у такмичарској 2015/2016 години, али и да искористе значајне попусте које нуди претпродаја.

Подсећамо да су сезонске карте КК Црвена звезда у претпродаји јефтиније до 20 одсто, а да власници годишњих карата из сезоне 2014/2015 имају додатни попуст од 900 динара (комплетан ценовник сезонских карата можете пронаћи ОВДЕ). Такође, сви они који поседују кредитне картице Комерцијалне банке и Банке Интеза сезонске улазнице могу купити на три или шест месечних рата без камате, а од ове године омогућена је и куповина и путем интернета (све додатне информације о интернет куповини можете пронаћи ОВДЕ).

Као што је већ најављено од 1. до 6. јуна право прече куповине имаће власници годишњих карата из ове сезоне. Од 8. јуна сезонске улазнице у претпродаји биће доступне свима, а осим на Малом Калемегдану (радно време од 10 до 20 сати, суботом од 10 до 18 сати) моћиће да се купе и у пословници Евентима у ТЦ Ушће (радно време сваким даном од 10 до 22 сата).

Као и прошле године на Малом Калемегдану може се извршити и персонализација сезонских улазница које тако временом могу постати и занимљив сувенир.

Оно што је посебна новина и изненађење које је припремљено ове године и о чему је на конференцији за медије у недељу говорио председник КК Црвена звезда Небојша Човић је да ће власници годишњих карата за сезону 2015/2016 добити и чланску карту КК Црвена звезда. То неће бити обична чланска карта којом ће се остваривати права и обавезе из Статута КК Црвена звезда, већ ће уједно бити и лојалти картица којом ће се остваривати попусти приликом куповине робе широке потрошње. На тај начин власници чланске карте биће у прилици не само да уштеде новац већ у исто време и да омогуће клубу да приходује одређена средства што ће представљати значајну финансијску помоћ.

Повезане вести

Leave a Comment