Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Калинић: Осећам се добро против њих

Никола Калинић је наставио са сјајним издањима у утакмицама против Партизана. Овога пута је нанизао 22 поена уз пет скокова, четири асистенције, две блокаде, сјајан шут за два (6/8) и три поена (3/6) и са индексом 26 био је далеко најкориснији кошаркаш победничког тима. Овако је мотор Звездине екипе видео меч:

– Добра утакмица за нас, пре свега друго полувреме. У првом полувремену била је стандардна прича у дуелима између Звезде и Партизана ове сезоне – ко добије битку у скоковима – тај игра боље, има предност, тако да су они у првом полувремену, имали мислим 10 офанзивних скокова. Да није Лука дао ту тројку, колико би било – пет, тако да када смо после успоставили ту контролу направили смо разлику и успели смо да је одржимо до краја – изјавио је Калинић, а затим се мало и забавио са представницима седме силе:

– До сада, на сву срећу, утакмице са Партизаном су ми таличне. Осећам се добро против њих. Мислим да је пре свега екипа заслужна за моју добру партију. Без мојих саиграча не бих никада успео да дам тако пуно кошева – истакао је репрезентативац Србије у шеретском тону, а затим наставио у сличном стилу:

– Прошлих пар утакмица сам све промашио, тако да сам морао да погодим нешто – рекао је Калинић мртав озбиљан, а у ствари се у себи слатко смејао.

Повезане вести

Leave a Comment