Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Још једна победа и – титула

Кошаркаши Црвене звезде вечерас имају прву меч лопту за свој први трофеј у регионалном такмичењу. Напорна сезона се приводи крају што се АБА лиге тиче, а умор и истрошеност узимају данак највише у нашем тиму, који је и одиграо убедљиво највише утакмица.

За данашњи меч су неизвесни Цирбес, Лазић и Јовић, у претходном је доста одмарао Вилијамс, док је центарска линија Митровић – Вилијамс изнела скоро цео меч.

У вечерашњем мечу треба очекивати жесток темпо домаћих од самог почетка. Већ су једном били у оваквој ситуацији у полуфиналу, у прва два меча су видели умор и потрошеност код наших играча тако да ће сигурно покушати из петних жила да ту ситуацију окрену у своју корист.

Најбољи шутер домаћих, Пилепић, се није истакао у прва два меча, а нисмо много видели ни од њихових центара. Да ле је тренер Репеша спремио неко тајно оружје у одбрани за Марјановића, да ће почети да га удваја с обзиром на Звездин слабији шут у претходним мечевима остаје да видимо вечерас.

Историјска прилика је пред нама и сигурни смо да је нећемо пропустити сада када смо дошли тако близу ње. Звезда је већ играла финале регионалне лиге, прве године када је учествовала у њој и поражена је. Да ли је ово коначно наша сезона?

Цедевита – Црвена звезда Телеком, среда, 20:30

Повезане вести

Leave a Comment