Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Лалатовић: Не предајемо се!

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Ненад Лалатовић, истакао је након дербија да трка за шампиона Србије још увек није одлучена.

– Нисам задовољан резултатом, желели смо да победимо и смањимо предност, али нисмо успели у томе. У првом полувремену није виђена лепа игра, Лазовић и Бабовић су имали по шансу, и то је било све. У наставку смо хтели да дођемо до повољног резултата, имали смо одличну прилику преко Паркера, али није постигао гол са пет метара. Касније је Партизан био бољи и Рајковић је одлично бранио. Партизан је искусан тим и знао је да одигра на резултат. Не мислим да је првенство готово има још да се игра. Само лаик може да каже да је готово. Има још шест утакмица до краја и 18 бодова је у игри, нећемо се предати. Када сам долазио,  рекао сам да ми је циљ, поред титуле, да избацимо што више младих играча и то смо урадили. Јовић је одиграо добро, није успео да реши једну шансу коју је имао, али пред њим је лепа будућност – рекао је Лалатовић.

Повезане вести

9 comments

pera апр 27, 2015 at 18:13

Moj komentar Lalatoviću je momentalni otkaz. Nisi napravio igru, nemaš karakter i nikad nećeš biti trener vredan pomene. Neki su plesali polusezonu u Zvezdi ali su imali karakter a kod tebe je najbitiniji igrač u ekipi onaj koji ne može sa loptom da se sastavi, golgeter koji nije dao gol a u zapisniku je svake utakmice i uz to još grobar. Da je pameti a nije već danas bi Pižon preuzeo ekipu da bar popravi igru tima. Nije tačno da Zvezda nema bolji tim od raspalog Partizana. Problem je što ti jednostavno uvek napraviš grešku u postavci igre. Aca top uz veliko poštovanje prema njemu u subotu nije imao mesto u timu. Pritisli su nam zadnju liniju gde nije bilo igrača koji zna da povuče loptu da je prenese u fazu napada. Još smešnije su bile njegove reakcije u odbrani jer nijednu akciju protivnika nije mogao da prekine jer je sada spor i neodlučan. Stradao je Pavičević ni kriv ni dužan jer u ovoj odbrani sem njega i Rajkovića svi ostali nemaju ono izmedju nogu da bi se pokidali sa protivnikom. Andjelković je cirkus. Mali Jovanović dobar materijal ali kome treba još da bi bio half Zvezde i pored toga bolji je od Lazića koji je kiks igrač. Dakle ta zadnja vezna linija je naš problem jer ima manjak kreacije i znanja, odatle smo srljali nikako pravili napad. Igrali smo sa timom koji je takodje katastrofa ali mi jednostavno nismo imali potrebne želje da ih dobijemo i to se provlači cele sezone. Sramota je da ne dobijemo par penzionera u njihovom timu. Zato smatram da si ti čoveče završio svoju epizodu i potrošio svoju šansu u Zvezdi.

Reply
Божа апр 26, 2015 at 14:58

Још један податак који, говори да нас нигде није било, је да смо први корнер извели тек у 61 минуту. Паметноме доста!

Reply
Божа апр 26, 2015 at 14:34

У првом полувремену није виђена лепа игра??!!! Рече Лале и остаде жив?! Па човече сабили су нас на нашу половину у првом полувремену нисмо могли да пређемо на њихову половину без дуге лопте из задње линије. Нисмо имали ни трунку агресивности. Изгледало је као да они јуре -5 а не ми. Имали су зрелије шансе од нас. Јел ти мислиш да смо дебили и да никад нисмо гледали фудбал?! Буди срећан лалатовићу што нас нису победили и даје нам се какава таква нада али је мало вероватно да ће други завршити посао за нас.

Reply
dejca апр 26, 2015 at 09:28

Sve potice od navijaca.. (onih glavnih)..
Pa koja god uprava da dodje, vodje posle sastanka sa istom, izlaze zadovoljni.. A Zvezda ocajna.. Ne zaboravljam situaciju od pre 3-4 sezone gde Spartak Zl.Voda??? dere Zvezdu na poluvreme… igraci ne trce, nema zara… A vodje ne daju da se zvizdi, pobogu, pa vezace im se i onako vezane noge.. I juce posle tuce, ok, bilo sta bilo, ali da li su ti navijaci videli bledu Zvezdu, koja se brani na svom stadionu od partizana ( a okaceno „DUHOM MARAKANE….) Ili danas gledaju kome je slika izasla u novinama, na TV-u… I sto rece neko, bojkotuju ABA ligu, sinoc sramota atmosvera, a borimo se za pehar… A onda se guze na sipci kad se igra EL, kao njihova zasluga..

Reply
otpisani101 апр 26, 2015 at 10:48

svaka cast na komentaru…kroz istoriju zvezde sever je zvizdao sesticu i pizonu kada lose odigraju protiv bajerna ili intera,za vreme miljanica demolirali stative na marakani zbog losih rezultata itd…danas novokomponovani sever peva pesme a zvezda se brani na svom stadionu ,protiv partizana koji prodao dva najbolja fudbalera i koji nikada nije bio gori a zvezdi treba pobeda…na zalost danasnje vodje navijaca se vise pitaju u zvezdi od same uprave,vise brinu o svom marketingu i postali su manekeni poput fudbalera kojima pevaju pesme i kada igraju bojazljivo i ocajno derbi koji je jedina ozbiljnija utakmica u tole super ligi…

Reply
otpisani101 апр 26, 2015 at 09:16

moram da priznam da sam bio na pocetku za lalatovica…ali samo zato sto je obecao napadacku zvezdu,agresivnu zvezdu svih 90 minuta i zvezdu koja igra na pobedu u svakoj utakmici…od toga ne videsmo nista…i derbi gde nama treba pobeda lalatovic igrao oprezno da ne izgubi…naravno koliko god da imas lose fudbalere za tole super ligu su bar bolji od novog pazara,gde da budemo realni titula je i izgubljena…a i lalatovic ima vise bisera u izjavama nego svi zvezdini treneri zajedno…za izgubljene bodove su krivi los teren,protivnicki trener,sudije itd,a na svim tim utakmicama zvezda je realno igrala ocajno da bodove nije ni zasluzila…sada citamo da titula jos nije izgubljena…lalatovic treba da zna da su 5 bodova retko dostizni i u spaniji cija je liga 10 puta jaca od ove nase…a i ne znam gde je video lalatovic da ce partizan izgubiti bodove,jer je evidentno da su vec zatvorili utakmice do kraja,sudeci po mladost iz lucana koja i nije imala zelje da igra fudbal…najbolje resenje za lalatovica i zvezdu je da podnese ostavku…

Reply
Rajko Delija апр 26, 2015 at 08:00

Batali više Lalatoviću da daješ besmislene izjave.Sa ovakvom igrom i ovim igračima (SVAKA ČAST NEKOLICINI NJIH KOJIH JE MALO) koji nisu za Zvezdu i sa tobom kao trenerom koji takođe nisi dovoljno stručan da budeš Zvezdin trener mi nemamo nikakve šanse da osvojimo prvenstvo.Tačno je da voliš neizmerno Zvezdu ali samo to nije dovoljno treba mnogo znanja i stručnosti(I DOBRIH FUDBALERA NARAVNO) za uspeh a to nemaš .A o tvojim (BISER KOMENTARIMA)u kojima opravdavaš neke Zvezdine poraze a i komentare na pobede bolje da ni ne pričamo.

Reply
dusan апр 26, 2015 at 01:28

evo ja sam taj laik. dakle, ne postoji nikakva sansa da ih stignemo. da stvar bude gora da partizan izgubi 9 bodova do kraja ne bismo ih stigli. Imamo ocajan tim i ti za to nisi kriv, ali za te ludorije koje pricas jesi. ne lupetaj vise. umara taj optimizam lisen bilo kakve realnosti.

Reply
Likomir апр 26, 2015 at 01:07

Lalatoviću, ako je i od tebe – previše je!
Ili nisi pravi trener ili ti je matematika slaba strana.
Kako god ti računaš da ćeš pobediti neki tim do kraja, pa čoveče shvataš li ti da i u Partizanu tako razmišljaju,
Danas si imao najbolju šansu da smanjiš razliku, ali sa onakvom jadnom igrom pitanje je da li će Zvezda ostvariti pobede o kojima ti sanjaš.
Prokockao si svoje prilike!

Reply

Leave a Comment