Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкашице гостују у Суботици

После непланирано дуге паузе, због одлагања меча са Визуром, црвено-беле започињу ову годину гостовањем у Суботици, екипи НИС Спартака. Ово ће бити други овосезонски дуел ове две екипе ове сезони, а у првом је Звезда, у ,,Шумицама“, славила са 3:2.

12 победа и шест пораза Суботичанки из прошле сезоне, било је довољно за четврту позицију, која им је донела Визуру у борби за финале, што је био превелики изазов за њих. Екипа тренера Слободана Галешева сада се налази у веома доброј форми и у последњем месецу 2014. успели су да остваре победе у свих пет мечева (три у првенству, две у Купу). Као потврда за одличне резултате у месецу за нама, стигла је и награда за најбољег игра месеца, коју је понела Марта Дрпа, коректор и једна од најбољих играчица Спартака од самог почетка.  Још један јасан показатељ у колико доброј форми су Суботичанке је и чињеница да су једини домаћи тим који је успео да нанесе пораз Визури (3:2, у Београду).  У последњем колу намучили су се против Железничара у Лајковцу, и сигурно је да црвено-беле могу да прекину ову добру серију.

Ништа мање добар крај године није имала ни Звезда. Три победе у првенству, уз по пораз и победу у Купу, довољно да се са добрим расположењем дочека 2015. Адела Хелић је у веома добро форми, све бољи је и примачки дуо Кецман-Миленковић, тако да нас очекује веома квалитетан меч, који је без сумње дерби 12. кола домаћег првенства.

Звезда ће снаге са Спартаком одмерити у суботу, 17. јануара у Хали спортова ,,Дудова шума“, од 19h.

Повезане вести

Leave a Comment