Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Салами данас стиже на завршне преговоре

Нападач репрезентације Нигерије, Фуад Гболахан Салами у четвртак ће допутовати у Београд на завршне преговоре са Црвеном звездом. Уколико све прође без проблема, Салами ће постати најјачи адут у нападу црвено-белих за пролећни део сезоне.

Корпулентни фудбалер ће у пролећном делу Супер лиге Србије наступати за најтрофејнији српски клуб као позајмљен играч уз могућност откупа уговора на крају сезоне. Он ће се већ у недељу наћи у аутобусу за словеначке “Терме Чатеж“, где ће шампион Србије одиграти три пријатељске утакмице.

Његов менаџер, Хаџи Горан Миловановић, наравно, похвалио је нигеријског репрезентативца у недавној изјави, преноси Србија данас:

– Салами је сличан класичним енглеским нападачима. ако би његов стил упоређивао са тренутно врхунским асовима, негде је између Дрогбе и Балотелија. Јасно је да су они на вишем нивоу, али да добрим радом нови играч Звезде може да буде прави џокер у испуњењу резултатских амбиција.

Гболахан Салами је рођен 15. априла 1991. године у Лагосу, а до сада наступао за Вари Вулвс у Нигерији, где је заузео треће место у недавно завршеном националном шампионату, док је за репрезентацију Нигерије одиграо 12 утакмица и постигао два гола. Играо је на Купу афричких нација прошле године, када је постигао гол против Малија, а Нигерија на крају освојила треће место, док је у квалификацијама за наредни континентални шампионат затресао мрежу селекције Конгоа, али се његов национални тим није пласирао на ово такмичење које ускоро почиње у Екваторијалној Гвинеји.

Повезане вести

4 comments

зики јан 15, 2015 at 18:51

доведите милинковића и крунића

Reply
Teks Viler јан 15, 2015 at 13:56

Bomba prelaznog roka,Terzin jocker!Gde je onaj strucnjak sto objavi da Terzinjo moze samo tetku da dovede u prelaznom roku?Lukovic,Andjelkovic,Parker,Stojanovic i Salami,osecam da nije kraj,bice jos barem jedno iznenadjenje.A to je….Videcete.

Reply
vvvv јан 15, 2015 at 18:07

Nek odvede nekog.

Reply
ivanovic stefan јан 15, 2015 at 12:37

znaci danas zvanicno stize posto sam cuo da je juce trebo da stigne ?

Reply

Leave a Comment