Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Никола Мијаиловић добио писану одлуку о забрани тренирања са екипом

Црвена звезда појачава кадар за пролећни део сезоне, а проблем са бившим капитеном не јењава. Клуб је писаним путем обавестио Николу Мијаиловића да му неће бити допуштено да тренира са екипом, док је у току дисциплински поступак а пар играча жели да пред дисциплинском комисију стане уз свог саиграча.

Мијаиловић је суспендован због сукоба са Милошем Босанчићем, због којег му је и узета трака пре гостовања у Крагујевцу, иако су у први мах челници демантовали сукоб. Позадина суспензије лежи у сукобу са Звезданом Терзићем и сумњи да Никола Мијаиловић стоји иза анонимних писама јавности упућених на рачун генералног директора Црвене звезде и тешких оптужби на његово име.

Никола Мијаиловић ће морати одвојено да тренира од екипе, а и даље има чврст и важећи уговор са клубом, који му дугује поприличну своту, као и осталим играчима. Мијаиловић је последњи шраф шампионског тима, а у прошлој сезони је био покретач позитивне атмосфере и представник играча у канцеларији челника.

Јасно је да је случај далеко од решења, али највише испашта клуб.

Повезане вести

4 comments

Deda јан 7, 2015 at 16:12

Pre bilo kakvog komentara samo recite sta bi, na priimer, uradio Real, Bajern, Mancester da se to kod njih desilo. Mozete mrzeti Terzica koliko hocete, ali nemojte da pljujete (pisate) uz vetar!

Reply
dusan јан 7, 2015 at 20:20

Slazem se sa tobom da bi ovo bilo sankcionisano u bilo kom ozbiljnijem klubu. Ali bilo bi sankcionisano odmah, i ne bi bilo korisceno kao alibi za odluku donetu iz potpuno drugih razloga nakon vise od mesec dana. Tu je problem. Svi znamo da ovo nema veze sa tucom na treningu i da ima veze sa odnosom sa terzicem. Niko, medjutim, ne reaguje na ociglednu laz, osim pecnika koji potpuno promasuje temu – i kuka zasto ste izbacili ovoga koji je zasluzan zbog tuce sa onim koji nije zasluzan. taj argument je sumanut jer ne smes da udaris nikoga koliko god da si zasluzan.

Reply
dusan јан 6, 2015 at 18:17

dosta interesantna situacija. mijailovic se pobio sa bosancicem 22.11. a suspendovan je 29.12. za tih mesec dana dok je sve bilo jos vruce nije bilo prepreka da trenira sa ekipom, ali 6. januara mu se salje pisana zabrana da ne moze da trenira sa ekipom dok traje disciplinski postupak. iz ovoga sledi da je ocigledno da nije suspendovan zbog tuce, nego zbog neceg drugog. neverovatno je da se ovo dogadja kapitenu ekipe i da niko zivi ne reaguje.

Reply
Hez јан 7, 2015 at 00:31

A ko će da reaguje? Vođe koji pet para ne daju ni za navijanje ni za rezultate? Uprava u kojoj su samo Terzićevi poltroni? Mediji koji u 90% slučajeva nisu ni objavili Džonijeva pisma? U mulju smo do guše, bruka i sramota nezapamćena…

Reply

Leave a Comment