Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Најава преноса – Омладинци и кадети на Новом Београду

Омладинска селекција Црвене звезде се након обавеза у Лиги шампиона за младе, окреће домаћем првенству где ће у оквиру седмог кола, у понедељак гостовати екипи ИМТ-а од 11 часова. Кадети ће такође гостовати новобеоградској екипи, а утакмица се игра у суботу од 14 часова. Развојни тим Црвене звезде – екипа Графичара, ће у оквиру осме рунде Прве лиге Србије, гостовати у Ужицу, екипи Борца из Чачка, а тај меч се игра у недељу од 19 часова.

‍Екипа коју са клупе предводи легенда Црвене звезде – Ненад Милијаш, након пораза од Бенфике у првом колу омладинске Лиге шампиона, иде на мегдан екипи ИМТ-а. Црвено-бели дочекују овај меч у доброј форми, јер су и поред пораза од португалске екипе, пружили веома добру игру, а у утакмици пре те, су савладали суботички Спартак у петом колу омладинске лиге Србије резултатом – 1:3. Стрелци за наш тим су на тој утакмици били Дарије Маркочевић, Василије Костов и Андреј Младеновић. Новобеоградска екипа у ову утакмицу улази после пораза од екипе Трајала, а на семафору је на крају писало 2:0 за тим из Крушевца. Меч ИМТ-а и нашег тима ће се играти у понедељак, 23. септемра, са почетком у 11 часова, а пренос је обезбеђен на Зведа ТВ каналу, те на истоименом Јутјуб каналу.

Изабраници Слађана Николића ће против истог противника као и омладинци, играти у оквиру седмог кола кадетске лиге Србије. Утакмица се игра у суботу, 21. септембра са почетком од 14 часова. Домаћа екипа на ову утакмицу долази после тешке борбе са екипом Трајала, а резултат тог меча је био 0:0. Наша кадетска селекција овај меч дочекује у потпуно другачијем расположењу, јер су у прошлом колу рутински савладали екипу Бродарца, резултатом 3:0. Голове за Звезду су на тој утакмици постигли: Павле Крстић, Алекса Петровић и Лука Зарић. Уживо пренос утакмице ће бити доступан на Звезда ТВ каналу, као и Звезда ТВ Јутјуб каналу.

Графичар ће своју утакмицу осмог кола Прве лиге Србије, играти у недељу, 22. септембра, са почетком у 19 часова, а са супротне стране ће имати екипу чачанског Борца. Чачани на утакмицу, која се угра у Ужицу, долазе након убедљиве победе над екипом Вршца, резултатом 3:1. Екипа Марка Неђића се у претходном колу вратила на победнички колосек јер је савладала на домаћем терену тим Радника из Сурдулице, минималним резултатом. Победоносни погодак је на том мечу постигао Бабакар Ембуп. Уживо пренос меча ћете моћи да пратите на Звездином Јутјуб каналу, као и на званичном телевизијском каналу клуба.

Распоред осталих утакмица:

Омладинска лига Србије:

Графичар – Војводина (недеља – 13 часова)

Кадетска лига Србије:

Графичар – Војводина (недеља – 15 часова)

Млађи омладинци:

Црвена звезда – Бежанија (субота – 9 часова)

Млађи кадети:

Локомотива – Црвена звезда (недеља – 12 часова и 15 минута)

Пионири:

Чукарички – Црвена звезда (субота – 13 часова и 30 минута)

Петлићи:

Чанковић – Црвена звезда (субота – 16 часова)

The post Најава преноса – Омладинци и кадети на Новом Београду appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment