Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездини бисери – Омладинци разиграни пред Лигу шампиона

Омладинци и кадети нашег клуба су у викенду за нама комплетирали утакмице петог кола у оквиру својих националних првенстава. Омладинци су рутинском игром савладали Спартак, резултатом – 1:3, док су кадети савладали вршњаке истог противника, такође након преокрета, у нешто тврђој утакмици – са 1:2. Обе екипе су уписале круцијалне победе у даљој борби за водећу позицију у лиги Србије. Екипа Графичара се вратила на победнички колосек после пораза од Мачве, победивши екипу Радника из Сурдулице минималним резултатом.

‍Омладинци су на крилима убедљиве победе из вечитог дербија, сјајну игру пренели и на дуел петог кола лиге Србије. У нешто лежернијем почетку меча домаћа екипа Спартака, је након срећних одбитака повела на утакмици, а то је само разљутило изабранике Ненада Милијаша, те им је дало додатну снагу да буду убедљиви против ривала из Суботице. Преокрет игру су головима осигурали Дарије Маркочевић у 20 и Василије Костов у 28, а да питање победника пре краја меча буде извесно, постарао се Андреј Младеновић, који је постигао ефектан погодак у 50. минуту утакмице. Овом победом је наш тим направио лепу увертиру, те у добром расположењу дочекује Бенфику у оквиру првог кола омладинске Лиге шампиона.

ОМЛАДИНСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 5. КОЛО:

1. Црвена звезда 12 бодова, гол разлика 17:3

2. ИМТ 12 бодова, гол разлика 13:4

3. Чукарички 12 бодова, гол разлика 14:5

СТРЕЛЦИ: Василије Костов, Никола Тасић (3), Дарије Маркочевић, Огњен Теофиловић (2).

Кадетска селекција коју са клупе предводи Слађан Николић је против суботичке екипе такође однела сва три бода, резултатом 1:2. Као и омладинци, кадети су такође први били у заостатку, али су својом нападачком игру и „војничким“ приступом, успели да извуку сва три бода. По приказаном на терену су кадети заслужили много убедљивију победу, али се испоставило да су голови Алексе Петровића и Павла Крстића, били сасвим довољни да се цео плен однесе са Градског стадиона у Суботици.

КАДЕТСКА ЛИГА СРБИЈЕ, 5. КОЛО:

4. Бродарац 10 бодова, гол разлика 11:6

5. Црвена звезда 10 бодова, гол разлика 11:4

6. Чукарички 10 бодова, гол разлика 7:3

СТРЕЛЦИ: Павле Крстић (4), Огњен Ивковић, Лука Зарић (2).

Филијла Црвене звезде, тим Графичара, се након пораза од Мачве, вратила на победничку стазу у седмом колу прве лиге Србије, победом над Радником из Сурдулице, резултатом 1:0. Екипа Марка Неђића је и услед великог броја фудбалера који недостају, успела да издоминира против ривала, те да оствари победу, а једини стрелац на мечу био је нападач – Бабакар Ембуп, у 84. минуту
утакмице.

ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ, 7. КОЛО:

1. Мачва 18 бодова, гол разлика 15:4

2. Графичар 18 бодова, гол разлика 15:6

3. Вождовац 13 бодова, гол разлика 12:2

СТРЕЛЦИ: Бабакар Ембуп (4), Андрија Максимовић, Вељко Младеновић (3).

The post Звездини бисери – Омладинци разиграни пред Лигу шампиона appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment