Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Крунић: Цео живот чекам овај тренутак, сећам се 50. рођендана Маракане, очекујем сличну посету

Раде Крунић је у Црвену звезду стигао у летњем прелазном року, а као неко ко је велики звездаш зна колико су испуњене трибине важан фактор на сваком мечу, као и на предстојећем дуелу против Напретка када ћемо у суботу од 20 сати дочекати екипу из Крушевца и прославити 61. рођендан Маракане.

– Наравно да се много радујем и јако сам нестрпљив да заиграм у црвено-белом дресу, с обзиром на то да цео живот чекам тај тренутак. Игром случаја сам играо против Звезде на прослави 50. рођендана Маракане и сећам се сјајне атмосфере и присуства огромног броја навијача. Не сумњам да ће и овај пут бити слично, ово је одлична прилика да се подржи екипа и порасте самопоуздање за све утакмице које долазе – истакао је Раде Крунић.

Пред црвено-белима је густ распоред утакмица.

– Ритам ће сигурно бити јако тежак, с обзиром на то да се ове године игра и више утакмица у Лиги шампиона. Ми треба превасходно да размишљамо о наредном противнику, и да идемо корак по корак. Делије и Маракана су увек били наш играч више на терену и сигуран сам да ће тако да буде и овог пута – закључио је Крунић.

The post Крунић: Цео живот чекам овај тренутак, сећам се 50. рођендана Маракане, очекујем сличну посету appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment