Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Доналд: Долазак сваког навијача на Маракану од пресудног значаја

Некадашњи везни фудбалер наше екипе – Мичел Доналд се присетио нестварног тријумфа црвено-белих против Краснодара, када су се фудбалери Звезде након преокрета пласирали у Лигу Европе, али и истакао да верује у пуну Маракану против Боде Глимта.

‍- Сећам се колико је то вече било посебно за нас. Била је то изузетно тешка утакмица, играли смо против јаког противника. Већ на старту меча Немања Радоњић је постигао гол, а затим и Канга, сви се сећамо тог фантастичног ударца. Невероватан гол је постигао, атмосфера је била одлична и дан данас се сећам да је Маракана “експлодирала” у том моменту. Утакмица против Краснодара је била испуњена емоцијама. Увек сам имао посебан одос са навијачима, прихватили су ме сјајно и уз њих сам имао осећај да сам код куће. Када год се играју утакмице Лиге Европе или Лиге шампиона стадион је пун, тада као и увек они су Звездин 12. играч, уливају играчима додатну енергију и самопоуздање – истакао је Доналд.

Нагласио је Доналд значај подршке звездашке публике.

Звездиним играчима ће значити долазак сваког навијача на стадион. Сигуран сам да ће Маракана бити пуна. Када је реч о Боде Глимту, ради се о организованом тиму, веома су добри, али сам сигуран да ће на Звездином стадиону имати доста проблема. Такође верујем да ће Звезда одиграти боље него у Норвешкој. Биће тешка утакмица, али верујем да ће црвено-бели обезбедити пласман у Лигу шампиона – закључио је Мичел Доналд.

The post Доналд: Долазак сваког навијача на Маракану од пресудног значаја appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment