Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Лалатовићева жеља данас на преговорима на Маракани

Црвена звезда је добила прво појачање за пролећни део сезоне, а друго, у истој линија тима, ускоро може стићи.

Наиме, како Мондо преноси, на Маракани је био и Милош Цветковић, десни бек крушевачког Напретка, који је велика жеља Ненада Лалатовића. Поред њега, могуће је да ће наш тим појачати и Раде Крунић.

Ускоро ће се знати нешто више када је реч о трансферима…

Повезане вести

3 comments

bp1987 дец 13, 2014 at 12:30

ja bih Lukovica,Pavicevica i Pecnika ostavio od starijih.ostalo bi igrao sa iskljucivo nasom decom,da se ne lazemo titula je izgubljena,bolje da razigramo sto vise nase dece da se uigraju za sl sezonu nego da dovodimo neke (rage) i vracamo i h u zivot…..

Reply
Шимин дец 12, 2014 at 20:37

Ја мислим да овај прелазни рок означава дефинитиван крај нашег клуба. Остало је још само да доведемо попа да одржи опело и то је то. Гробари (а ту не мислим на навијаче партизана) су успели у својој намери и упропастили некадашњи стуб српства. Сада више нема ни Звезде ни Србије.
А ми навијачи смо све то мирно посматрали и допустили да се деси. Као што и сада посматрамо како доводе неке половне играче, који нису ни за прву лигу, а камоли за Звезду. Или с друге стране доводимо оне који не могу нигде више да играју а овде ће зарадити последњу солидну лову. И са тим ми вијамо титулу коју нит иједан нормалан навијач тражи, нити верује да је објективно да стигнемо до ње.
Још је остало да Терзић и Кокеза продају неколицину младих што вреде и да још једном, дефинитивно, над смртним телом наше вољене Звезде напуне своје, већ прилично пуне, џепове. А ми навијачи ћемо наставити да певамо, да тражимо смену Толета, али да се с друге стране нипошто не мешамо у унутрашње ствари нашег клуба. А тиме постајемо кривци за његову пропаст једнако као и Танасијевић, Спасојевић, Весић, Џајић, и наравно двоје горе набројаних гробара.

Reply
balja дец 12, 2014 at 15:40

Lukovic, Cvetkovic, Krunić, Parker i još neki klinac ostalo nam ne treba. Prodati Lazovića, Pečnika ako dodje dobra ponuda, Gavrića, Lazića i Gogića. Zadržati po svaku cenu Jokića i Djordjevića i to je tim za titulu sa ovako slabim finansijama i ne može bolje. Vratiti i Mbodja i Onjila jer imaju mesto u ovakvoj Zvezdi. Da mi u ovoj pauzi poradimo na našim finansijama jer privatizacije skoro biti neće. Možda bi trebalo ponuditi neke nekretnine na iznajmljivanje na odredjeni vremenski period. Nije profit samo ako se prodaju igračio već ima hiljadu načina kako se novac može zaraditi ali to rade sposobni menadžeri a ne bivši igrači uz dužno poštovanje prema njima jer mislim da im je mesto u rukovodjenju kluba i u struki, tj na terenu u trenažnim timovima u početku volonterski a kasnije i profesionalno.

Reply

Leave a Comment