Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Дефинитивно: Александар Луковић завршава каријеру у Звезди, потписао до 2017!

Александар Луковић, члан последње Звездине генерације која је, пре готово једне деценије, играла велике европске утакмице и доносила клубу трофеје, а навијачима радост, завршиће каријеру у Звезди!

Он је након неколико година нагађања одлучио да у клубу у којем је почео и заврши каријеру, па је потписао уговор до 2017. године, што значи да ће носити дрес нашег клуба до краја ове и наредне две сезоне.

Поред њега, Звезда жели да ангажује и офанзивца Џошуу Паркера, те Миљана Мрдаковића, искусног нападача, који се после више од деценије враћа у српски фудбал. Очекује се и да Душан Анђелковић поново обуче црвено-бели дрес.

Анђелковић и Луковић су више од три месеца тренирали са клубом и физички су одлично припремљени.

Повезане вести

4 comments

marko дец 12, 2014 at 20:46

Kakav je genije ovaj Andrija. 🙂

Reply
Srba дец 12, 2014 at 18:13

Dobrodosao. Ohrabrujuce je koliko toliko videti da jos uvek ima onih koji dolaze u nas klub, u klub iz koga nazalost u poslednjih par godina svi beze.

Reply
andrija дец 12, 2014 at 14:46

POSTAVA ZA SUPER LIGU
————————–RAJKOVIC————————–
——-PAVICEVIC—-MBODJ(LAZIC)*—LUKOVIC——–
——————–KOVACEVIC(GOGIC)——————–
—LAZOVIC———MILIJAS(RISTIC)——–KATAI(AVRAMOVSKI)
———————-PARKER(PECNIK)———————-
———————KLASICNA 9(JOVIC)——————–

TIM ZA PARTIZAN I LS

————————————————RAJKOVIC—————————————————-
–PETKOVIC(PLANIC)———–PAVICEVIC(LAZIC)–LUKOVIC(MBODJ)—————-MIJAILOVIC—-
————————————-KOVACEVIC—-GOGIC———————————————–
LAZOVIC———————————-RISTIC(MILIJAS)—————————-KATAI(AVAMOVSKI)
——————————————–KLASICNA9(JOVIC)————————————————

Reply
ds дец 12, 2014 at 14:42

Nije bilo lijepo od njega sto nas je zavlacio prosle godine,ali i da nije dosao bilo bi u redu.Mi navijaci idalje se vodimo tim,ako voli Zvezdu doci ce ili nas nece tuziti.Nismo kao nekada,i nazalost nikada necemo biti ostalo je samo ime,i time se ne mozemo voditi.Hvala mu sto je dosao,mislim da sada definitivno prolazimo kroz najgore trenutke,nadam se da ce dobro igrati i boriti se.Da je ostalo -3 imao bi se cemu nadati,ovako veliki minus,dobar partizan,izgubljeni bodovi na bezveznim utakmicama a tek nas ceka pravi pakao sto se rasporeda tice,a da li ce opet biti moguce vezati 15 pobjeda? Toliko toga,a najgori ishod ce biti sto ce mladi otici za sicu,da bi doslo tovar igraca od 30 i preko godina a tek ako se titula ne osvoji sve je onda uzalud bilo.Idalje mislim da nam ona ne treba biti prioritet,vec zadrzavanja Rajkovica,Ristica,Jovica,Grujica vjerujte da je i Predrag fantastican bek,ali raskinuo ugovor tako je za njega i najbolje,sjedio je samo a boljeg od njega ne mozemo naci,jos mlad.Gura se Planic na beka,jer je igrac Terzica i prodajom njega sebi pare u dzep gura.Nama trebaju pare,nama treba zarada na kraju sezone,dovodjenje manje igraca i po mogucnosti sto mladjih i kvalitetnijih zalosno je sto tako pricaju a ne rade.Dosta je bilo!

Reply

Leave a Comment