Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Човић о срамној одлуци ЕЛ: Нећу им помињати оца, мајку и семе, али…

Небојша Човић огласио се након срамне одлуке Евролиге, да казни наш клуб због нереда у Истанбулу.

„Против Лаборал Куће у Пиониру играћемо без публике, а имамо жалбени рок од 10 дана, у коме ћемо поновити сасвим прецизно све што смо презентирали у преписци, која је трајала од краја новембра до почетка децембра.“

Први човек Звезде нагласио је да Евролига стоји иза одлуке о кажњавању, али да је поступак, као и увек у сличним приликама, водио Независни дисциплински судија, кога је одредило елитно такмичење.

„Ја му по старом српском обичају нећу помињати ни семе, ни оца, ни мајку, али већу глупост нисам видео. А свашта сам прошао у разноразним областима живота. Никакве везе нисмо имали са организацијом путовања навијача, као што немамо никакве везе са организацијом одласка Звездиних навијача у Атину, и то вас молим да нагласите. И јуче и прекјуче смо упозорили туристичку агенцију која то организује, да обезбеди улазнице. Не зато што верујемо да ће бити сукоба, већ због искустава које имамо и страха од сукоба наших навијача са навијачима Панатинаикоса и ПАОК-а.“

Говорио је и о Ергину Атаману.

„Велика срамота је да се Атаман зове тренером, а још већа да такав човек буде селектор турске репрезентације. Увреда коју је изрекао је као када би тренер репрезентације Немачке рекао за Јевреје да су терористи, а тек је срамота да га овај ‘независни’ казни са 6.000 евра. Као што је срамота и казна Галатасарају. Они су стекли услове да две године не играју Евролигу, а после минута ћутања и да је играју у тишини све време“, закључио је Небојша Човић.

Повезане вести

4 comments

pera дец 10, 2014 at 16:09

Oni kažu ludi Srbi a ja kažem mogu samo da nam zavide jer onaj odozgo gleda ovakve a ne one kao njih. E sad više ne igramo za TOP8 već za finale lige šampiona to je dug prema svima nama jer su pokušali da nas ponize. Ja znam da ovi momci to mogu jer su oni sami to ukapirali. Kažu nemoj Srbina samo da teraš na inat.

Reply
вокс дец 10, 2014 at 15:48

И оца и мајку и семе и племе и порекло и дан и недељу и жени мајку и лебац крвави и сестру и тетку и стрину и ујну…

Reply
Бранимир дец 10, 2014 at 16:36

… Све осим бабе, јер старије генарације треба испоштовати.

Reply
babohebac дец 11, 2014 at 00:08

Pa, bas iz postovanja bi i nju zveknuo xexe

Reply

Leave a Comment