Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Марјановић: Хвала свима који нас бодре

Бобан Марјановић, центар Црвене звезде, још једном је био нерешива енигма за своје чуваре. Против Валенсије је нанизао 18 поена, 11 скокова, по једну украдену лопту и блокаду за индекс 25, по чему је био МВП утакмице у великој победи екипе Дејана Радоњића на гостовању у Валенсији.

Велике заслуге за Звездину доминацију под обручима и огромну разлику у скоковима у односу на шпански тим (46:25) припадају популарном Бобију, који је још једном у први план истакао цео тим и потврдио да је скромност одлика великих људи:

– Радио сам на својој игри напорно, имам јако добре људе око себе који ми у томе помажу и управо то је суштина. Није ово прича о једном човеку, ово је тим, ми играмо једни за друге – изјавио је Марјановић, а затим наставио:

– Валенсија је добра екипа, морали смо да се потрудимо да бисмо је поново савладали. А и имали смо наше навијаче овде. Они су стварно увек уз нас и баш зато морам да кажем – хвала свима који нас бодре !

После осмог кола Евролиге Марјановић је убедљиво први скакач и МВП елитног такмичења са просецима од 10,3 скока и 25,5 индексних поена. Поред тога Боби је и четврти стрелац најквалитетнијег клупског такмичења у Европи са просеком од 17,4 поена по утакмици. То место дели са Зораном Ерцегом, који има потпуно исти просек поена.

Повезане вести

2 comments

vukasin дец 6, 2014 at 15:35

Bobi ljudino samo tako nastavi!

Reply
Zvezdas S дец 6, 2014 at 11:34

Bravo Bobi ❗ Kao iskrenog Zvezdasa mnogo me raduje odlicna igra Bobija.pogotovo sto sam u njega strahovito puno verovo da ima potencijal .Mislim da su Zvezda i Srbija,dobili najdominantnijeg centra u Evropi.Ovaj tim ima harizmu,sto ni jedan tim Zvezde ,nije imo bar u zadnjih 15-20 godina .Takodje zelim da kazem a to je ,sto je neki dan izjavio Muta Nikolic,za ovaj tim je minimum TOP 8 i fajnal for ,a posle ko zna sta moze da bude.Zvezda ,ove sezone deluje mocno i pokazuje da moze ravnopravno da igra sa najacim evropskim timovima.

Reply

Leave a Comment