Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Вилијамс: Урадили смо много, али много тога нас још увек чека

Плејмејкер црвено-белих, Маркус Вилијамс, овога пута није имао гомилу асистенција, као што је то био случај ове сезоне, али је одиграо још једну одличну утакмицу. Шут га је служио у потпуности, па је погодио чак пет тројки из девет покушаја, забележио укупно 17 поена и још једном знатно допринео великом успеху српског тима.

После друге победе над Валенсијом ове сезоне и пласмана у Топ 16 фазу најквалитетнијег клупског такмичења на Старом континенту, Вилијамс је најпре похвалио навијаче Црвене звезде:

– Били су заиста сјајни целе сезоне. Имамо младу екипу, а они су дошли овде и помогли нам – истакао је организатор игре црвено-белих, а потом додао:

– У Валенсију смо дошли свесни улога који тај меч има за нас. Урадили смо много, али много тога нас још увек чека – рекао је Вилијамс.

После осмог кола Евролиге познато је 10 клубова који су обезбедили пласман међу 16 најбољих у европској елити. То су Реал Мадрид и Анадолу Ефес из групе А, ЦСКА Москва, Макаби и Уникаха из групе Б, Барселона, Фенербахче и Панатинаикос из групе Ц, Олимпијакос и Црвена звезда из групе Д.

Повезане вести

1 comment

Teks Viler дец 6, 2014 at 07:23

Bravo momci!

Reply

Leave a Comment