Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Човић: Утехе нема, али храбри реакција турских власти

Након потврде информација да су приведена и у полицијском притвору задржана лица која су осумњичена за убиство навијача Црвене звезде Марка Ивковића, први човек црвено-белих Небојша Човић обратио се јавности:

541765_517154158345485_803463295_n– Нема утехе. Марка Ивковића више нема и ништа га не може вратити. Ипак, охрабрује чињеница да су турске власти након јасне и одлучне интервенције врха Републике Србије показале озбиљност и да су поводом овог трагичног случаја брзо одреаговале – почео је причу Човић и потом додао:

– Сада остаје да се надамо да ће починиоци стравичног убиства у Истанбулу бити процесуирани и оштро кажњени. Живот 25-годишњег навијача Црвене звезде је трагично окончан и зато се мора послати јасна и упечатљива порука како се такви догађаји више не би дешавали. Један од начина треба да буде и изрицање максималних казни за починиоце – рекао је Човић.

Председник КК Црвена звезда очекује да ће се у праћење целог случаја укључити и надлежни органи Републике Србије и да ће им бити омогућено да имају увид у комплетан развој ситуације, односно да ће бити испоштовани сви стандарди као и у случају убиства француског навијача Бриса Татона.

– Добро је што је Турска као држава адекватно одреаговала на правовремену реакцију надлежних органа Републике Србије. Турске власти су успеле да победе манипулације које су пласирали појединци из Галатасараја, а које су додатно распршивали турски медији – закључио је Човић који се посебно захвалио надлежним државним органима Републике Србије и господину Мехмету Бозају, амбасадору Турске у Београду, који су се веома ангажовали поводом целог случаја

Повезане вести

1 comment

Kanada нов 29, 2014 at 18:59

Ljubi vas brat zvezdas, cuvajte nas srpski jezik. Nije osumljicena vec osumnjicena, greska u prvoj recenici.

Reply

Leave a Comment