Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Хелић: Било је теже него у Словенији

После још једног тријумфа против словеначког Калцит Камника у Купу ЦЕВ и пласмана у осмину финала, тренер Црвене звезде Бранко Ковачевић је изјавио да је и очекивао знатно јачи отпор гостујуће екипе.

Доста тежак и нервозан почетак утакмице. За тим заиста није било разлога јер смо дефинитивно квалитетнија екипа од Камника. Можда нас је мало опустила и прелака победа у Словенији, тако да смо и опуштеније ушли у први сет. Камник је, као што смо очекивали и наговештавали, одиграо знатно боље него пред својим навијачима и пружио је знатно јачи отпор – рекао је Ковачевић.

Адела Хелић сматра да су се црвено-беле опустиле после другог сета што је Камник искористио да освоји трећи сет.

Било је теже него у Словенији. Тамо смо добили прилично лако у три сета, али нико од нас није очекивао да тако буде и овде. Испоставило се да је тако. Оне су много поправиле игру у пољу. Тамо смо доста пролазиле на куване и пласиране лопте, а те елементе игре су поправиле. Нама је пала концентрација после другог сета када смо направиле велики број сервис грешака и то је преломило тај трећи сет и мислим да је могло да буде завршено у три сета – истакла је најефикаснија одбојкашица на мечу са 23 поена.

Повезане вести

Leave a Comment