Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Учинак играча на позајмицама: Бледа издања наших фудбалера

Претходно коло није било превише успешно за фудбалере који су на позајмицама. Оно што највише радује је опоравак Лазара Митровића и његов повратак на терен. Ово је било и последње коло јесење полусезоне у Првој лиги Србије и на српсколигашким теренима.

Милан Јокић – Колубара је у Лазаревцу савладала Инђију резултатом 2:1. Милан Јокић одиграо је целу утакмицу и зарадио жути картон у 7. минуту.

Никола Караклајић – Синђелић је поражен као гост од екипе БСК-а резултатом 2:0. Караклајић је био стартер на утакмици, али је замењен у 76. минуту.

Марко Маринковић – млади штопер одиграо је целу утакмицу за екипу Синђелића.

Никола Стојковић – БСК је савладао Синђелић, а Стојковић је меч пропустио због повреде.

Филип Манојловић – Сопот је поражен од Жаркова резултатом 1:0. Филип Манојловић је добро бранио, али није могао да спречи пораз своје екипе.

Златко Иличић – Солидна партија у поразу Сопота.

Лазар Митровић – још један играч који је у Сопоту. Након што се опоравио од повреде, Митровић је солидно одиграо једно полувреме са Жарковом.

Мамаду Мбођ – Напредак је поражен на Партизановом стадиону, резултат је био 3:1, Мбођ није улазио у игру на овој утакмици.

Немања Ахчин – Младост из Лучана доживела је пораз у претходном колу. ОФК Београд славио је као домаћин резултатом 2:1. Немања Ахчин није играо на овом мечу.

Повезане вести

Leave a Comment