Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаОдбојкаОдбојка

Ковачевић: ТЕНТ је заслужено славио

Одбојкашице Црвене звезде доживеле су пораз у Шумицама против ТЕНТ-а, иако су имале предност од 2:0 у сетовима.

Тренер Црвене звезде Бранко Ковачевић, изјавио је након утакмице да су Обреновчанке потпуно заслужено славиле.

Све честитке екипи ТЕНТ-а на победи и на упорности која им се на крају исплатила. Дерби овог кола је оправдао очекивања, и што се тиче квалитета на обе стране, и што се тиче неизвесности и узбудљивости. Пружили смо у прва два сета можда и најбољу игру у досадашњем току првенства. Одиграли смо врло убедљиво пре свега у два елемента, сервису и преијему. Сјајно смо то радили у прва два сета. На жалост, већ крајем другог сета смо у тим елементима игре почели да попуштамо што је ТЕНТ искористио, појачао притисак у наредна три сета, пре свега добрим сервисом, а и квалитетнијом игром у пољу и на крају сасвим заслужено тријумфовао – изјавио је након меча Ковачевић.

Он је потом констатовао да се након одличне игре у прва два сета увукао несхватљиви страх код наших одбојкашица.

Код нас се јавио тај проблем чим смо ушли у егал завршнице сетова. Поред тих грешака било је и неке панике, неког страха за којим апсолутно није било потребе – истиче тренер црвено-белих одбојкашица, а потом је додао:

Свакако да не можемо бити задовољни овим поразом и игром у другом делу утакмице, али мислим да смо ову утакмицу одиграли можда чак и боље него претходне. ТЕНТ је стварно знао да искористи све наше слабости. Одиграли су добро и заслужено победили – закључио је Бранко Ковачевић.

Повезане вести

Leave a Comment