Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Броновицком исплаћена прва половина дуга

Руководство Црвене звезде је према наводима београдских медија успело да обезбеди новац за исплату прве половине дуга према бившем првотимцу Гжегожу Броновицком.

18001428-247Рок за исплату 400.000 евра некадашњем репрезентативцу Пољске истекао је 17. новембра у поноћ, а челници Звезде су према наводима дневног листа Спорт успели да регулишу обавезе на време, преноси Телеграф.

Звезди је претило и одузимање шест бодова у случају да новац није уплаћен, а рок за исплату друге рате у износу од 440.000 евра истиче 15. јануара следеће године. Читав случај је био под лупом ФИФА, а капитен Црвене звезде Никола Мијаиловић помогао је клубу да пролонгира исплату дуга у две рате преко својих веза у Пољској.

Гжегож Броновицки је за Црвену звезду од 2007. до 2008. године одиграо 22 такмичарске утакмице, док је у дресу националног тима Пољске сакупио 14 наступа од 2006. до 2008. године. Најтрофејнији српски клуб константно има великих финансијских проблема због погрешних потеза из прошлости и ко зна колико ће још воде протећи Дунавом и Савом док се ситуација не окрене у корист београдских црвено-белих.

Повезане вести

5 comments

pera нов 18, 2014 at 17:58

Ovo je bezobrazluk da normalan čovek ne može da veruje. Ovaj je igrao godinu dana u Zvezdi dakle imao je negde oko 50000E po utakmici jer je ionako bio stalno povredjen. Ko je doveo beka za ovolike pare neka objasni navijačima, nema više objašnjavanja upravi jer tamo sede ljudi koji nisu baš zainteresovani da se izadje u javnost sa istinom. Dakle lepo spisak od Barija naovamo koji je igrač i za koliko para doveden u klub i ko je bio predsednik kluba kad je doveden. Klub mora imati čiste odnose da bi se vratio tamo gde mu je mesto. Sadašnja uprava mora poraditi na tome da dovede bivše fudbalere i na funkcije u klubu i na stvaralački rad u mladjim kategorijama kluba. Ustaliti praksu da trener Zvezde može biti samo vrhunski bivši fudbaler kao što je sada Lalatović. Razlog je taj što recimo onaj ko igra u Zvezdi ne može s obzirom na finansije da računa na veliku zaradu ali mora da računa da kad završi karijeru kao vrhunski igrač ima šansu da krene da radi trenerski posao ili bude klupski funkcioner. Dakle sve u interesu kluba i igrača tako smo ispred drugih a nije isto kada neko kao onaj Advokat sprema tim za debele pare ili bivši igrač koji uloži celog sebe u rezultat kluba.

Reply
Teks Viler нов 18, 2014 at 17:02

Piksi je doveo Bronovickog,Salasa,Molinu,Barhosa…i otisao.

Reply
Branko нов 18, 2014 at 12:25

Jbt pa za nas ko da su igrali Kristijano Ronaldo ili Lionel Mesi licno .840000 eura za godinu molim nekoga da dode da me lupi po tintari da vidim sanjam li ja to ili je stvarno java.Pa toga bi trebalo ne u zatvor nego na terazije.Kuku majko pa trebalo bi svakom ko je takve ugovore pravio konfiskovati imovinu zbog stetnih ugovora da bi se namirila steta.

Reply
Менаџер из Недођије нов 18, 2014 at 12:18

Право је чудо како наша ЗВЕЗДА није потпуно нестала, ако се погледају овакве ствари.
Основно питање није дуг, већ ко је у ЗВЕЗДУ доводио Кунту и Панту, односно безведне играче и ко је у име ЗВЕЗДЕ склапао овако штетне и погубне уговоре.
Има ли ико снаге да те ликове који су се разбацивали звездиним парама и који су ЗВЕЗДУ довели у потпуни колапс – изведе пред лице правде и да од њих узме опљачкане звездине паре
Све друго је магла која се брзо разиђе и заборави!.

Reply
misko нов 18, 2014 at 20:12

Bronovickog je doveo Stojadinovic.

Reply

Leave a Comment