Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Марко Пантелић о Дејану Станковићу

Марко Пантелић је фудбалер који је са Дејаном Станковићем прошао све млађе категорије Црвене звезде.

545971_550181671728195_513188627_nИако никада нису заједно наступали у сениорском тиму Црвене звезде, повезују их јако лепе успомене из млађих дана.

– Деки је био добро, послушно дете које није правило никакве проблеме. Стално је био, као што је и данас, на неким својим „шинама“, ишао је својим путем и ево видимо и докле је стигао. Сада је помоћни тренер, а мислим да неће проћи много времена пре него што га видимо како води неки велики клуб – уверен је Пантелић, који се присетио и дана када се упознао са Дејаном.

– У клуб је дошао тако што је био наш гост на турниру у Милану, где смо се он и ја упознали. Он је дошао тамо, скупио се, ја сам му пришао и рекао да се опусти, да ће бити мој цимер. Тада смо, чак, направили и један несташлук који сам ја успео да „камуфлирам“, и већ тада смо се „нашли“, и стварно смо били добри. Све смо давали за тренинге и утакмице, и дрес Црвене звезде нам је значио све у животу, и то смо успели да представимо и на терену.

Иако нису играли заједно у сениорском тиму, Пантелић оставља простора за неки нови заједнички „рад“ у будућности.

– Свакако да остаје жал јер нисмо играли заједно у сениорском тиму, јер би онда можда успех био и већи. Али шта је ту је, ко зна како ће нам се опет укрстити копља и на ком ћемо плану једног дана опет заједно радити, и покушати нешто да направимо. Остаје оно што нас повезује, то је кумство и велика обавеза према томе одакле смо и шта смо, а то су наравно Звезда и Србија – закључио је Пантелић.

Повезане вести

Leave a Comment