Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лалатовић: Прави спектакл

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Ненад Лалатовић, очекује лепу утакмицу пред пуним трибинама у суботу, 15. новембра.

– Очекује нас спектакл, долази нам у госте веома озбиљан тим. Удинезе је члан Серије А, о њима не треба трошити речи, и моји фудбалери имају прилику да одиграју праву европску утакмицу. За мене је свакако најбитнија утакмица која нас чека у Крагујевцу, али ово ће бити велики спектакл, и шансу ће добити играчи који су имали нешто мању минутажу у последње време – рекао је Лалатовић, и признао да му је Станковић испричао неке појединости о тиму из Удина.

– Попричао сам са Дејаном, причао ми је о свему, па и о свом тиму. Ми се спремамо да утакмицу одиграмо што боље можемо, јер сигурно ће бити доста гледалаца. Дејан Станковић би требало да уђе у игру током утакмице, и да одигра десетак минута за нас. Таман да се подсети како је то било некада када је својим потезима и головима доносио радост навијачима. Биће то сигурно леп опроштај од црвено-белог дреса.

Присетио се Лалатовић и дана када је са Станковићем проводио највише времена, док су били у млађим категоријама Црвене звезде.

– Дејан и ја се знамо од малих ногу, са седам или осам година смо заједно почели да тренирамо овде на Маракани. Заједно смо прошли све селекције, били смо увек јако добри другови, и то смо и дан данас. То су свакако била најлепша времена у мојој играчкој каријери, јер то су били наши дечачки дани, тада смо по цео дан проводили овде на стадиону – рекао је Лалатовић.

Повезане вести

1 comment

Dejo нов 16, 2014 at 13:02

http://www.mojacrvenazvezda.net/98116/2014/11/15/vece-emocija-deki-se-oprostio-u-svojoj-kuci-neki-novi-zvezdini-klinci-ga-ispratili-pobedom/ ajde Lalatovicu budi hrabar pa od sledece utakmice nase Crvene Zvezde ubaci ovaj sastav protiv Udinezea neka ovaj sastav igra sve utakmice nase Crvene Zvezde Lalatovicu reci to Terzicu da hoces da napravis ,sve cestitke na pobedi nase Crvene Zvezde moras da radis na efikasnosti sa svim igracima nase Crvene Zvezde Lalatovicu ❗ ❗ ❗ 😀

Reply

Leave a Comment