Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Мијаиловић: Дејан је вечни капитен Звезде

Припреме за пријатељски сусрет између Црвене звезде и Удинезеа полако се приводе крају. Ускоро ће све бити спремно за почетак још једног великог фудбалског догађаја.

Наравно, поред самог дуела Црвене звезде и Удинезеа, у центру пажње је и опроштај Дејана Станковића од дреса нашег клуба. Капитен Црвене звезде, Никола Мијаиловић, нема дилему око тога на чијој ће се руци наћи капитенска трака.

– Биће ми част да капитенску траку предам Дејану Станковићу. Он је један од оних играча, а хвала Богу, у Црвеној звезди их има много, који заслужују да вечно носе капитенску траку. Дејан Станковић је оставио велики траг како у Црвеној звезди, тако и у свим другим клубовима у којима је наступао. Освојио је много трофеја у каријери, и велико је име српског, али и светског фудбала. Драго ми је што су се Црвена звезда и он договорили да своју последњу утакмицу у каријери одигра баш на Маракани, пред нашим навијачима. То је догађај који се не сме пропустити, и ја сам уверен да ће трибине бити пуне – сигуран је Мијаиловић.

На меч против Удинезеа, Мијаиловић гледа из такмичарског угла.

– Нећемо се опуштати само зато што је у питању пријатељска утакмица. Напротив, искуство које екипа може стећи након овакве утакмице је велико, посебно јер се ради о веома квалитетном противнику. Дужни смо да пред нашим навијачима покажемо квалитет, и да одиграмо лепу утакмицу. Зато, још једном позивам навијаче да у суботу дођу на Маракану и да буду уз Дејана и Црвену звезду – рекао је Мијаиловић.

Повезане вести

5 comments

Dejo нов 16, 2014 at 13:20

Hocemo da sad na zimski prelazni rok u nasoj Crvenoj Zvezdi Terzicu bude prodat Mijailovic jer ne zasluzuje dres nase Crvene Zvezde i ne trebaju nam gubitnici na terenu :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Reply
Hez нов 15, 2014 at 00:38

Tebi će biti čast da predaš traku Dekiju, a nas će biti sramota ko mu je predaje.

Reply
Играј и бори се! нов 14, 2014 at 09:24

Тачно си рекао Мијаиловићу.
Међутим, зар тебе није стид да носиш капитенску траку коју је некад носио славни Деки.
Али ниси ти крив што не знаш да играш и што се великој вечини звездаша смучи кад знају да си ти капитен нашег славног клуба и кад те виде на терену, а ти не знаш шта ћеш са собом?!
И што је најгоре негативно утичеш на младе играче, јер од тебе немају шта да науче,
а и како би кад им немаш шта показати, јер ти си залутао у фудбал, а поготово у ЗВЕЗДУ!

Reply
jagodina navija za zvezdu! нов 14, 2014 at 04:39

Posle Laborala sledi mucno gledanje naseg fudbalskog kluba,G.lupe prijateljske utakmice,Kapitenovo izlezavanje protiv D.Srema,gledacemo jos i panjeve u napadu..(Rakic,Despotovic) Budjenje iz sna posle Evrolige..

Reply
jagodina navija za zvezdu! нов 14, 2014 at 02:16

Posle pobede nad Laboralom vracamo se Fudbalskom cirkusu,smesnom kapitenu,panju despotovicu,nevoljnost igraca,glupim prijateljskim utakmicama…

Reply

Leave a Comment