Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Учинак Звездаша широм света: Два гола Оњила, Бајковић одбранио пенал (видео)

За разлику од претходног викенда, некадашњи фудбалери Звезде овај пут нису били голгетерски расположени, али истакли су се Ифеани Оњило, који је са два поготка донео победу Ермису на Кипру, док је Бобан Бајковић одбранио једанаестерац, али је његов Лирс ипак поражен у белгијском шампионату. Немања Николић је био стрелац из пенала за Динамо Минск, али се његов тим поразом од БАТЕ Борисова највероватније опростио од титуле у Белорусији.

Преглед почињемо од Апенинског полуострву, мечевима са популарне “чизме“.

Италија

Серија А

Лацио – Каљари 4:2

Небеско-плави из Рима не знају за пораз већ шест мечева у Серији А, у којима су забележили пет победа и реми. Све подсећа на славне дане када се на челу клуба налазио Серђо Крањоти. Тада су последњи пут освојили шампионску титулу (2000. године), а у екипи су важне улоге имали Синиша Михајловић и Дејан Станковић. И данас су два Србина у екипи Лација. На мечу против Каљарија Филип Ђорђевић је у игру ушао у 62. минуту заменивши двоструког стрелца Мирослава Клосеа, док је Душан Баста пропустио још један сусрет, али се очекује да врло брзо поново заузме своје место после неугодне повреде. Лацио је тренутно трећи на табели са 19 бодова, три мање од другопласиране Роме, а шест од водећег Јувентуса.

Парма – Интер 2:0

За разлику од Лација који ниже победе, Интер све више почиње да подсећа на екипу која је својевремено била највећи губитник италијанског фудбала. Тек што су успели да вежу две победе и мало поправе свој мршав скор, уследио је хладан туш на стадиону Енио Тардини, где их је са два гола срушио дефанзивац Паоло Де Ћеље. За неро-азуре је цео меч одиграо Немања Видић, док је Здравко Кузмановић замењен у 73. минуту. После 10. кола Интер заузима девету позицију са 15 освојених бодова.

Торино – Аталанта 0:0

Никола Максимовић је одиграо свих 90 минута за Торино, који није успео да савлада екипу из Бергама на свом стадиону. Максимовићев клуб је тренутно 12. на табели са 12 бодова.

Сампдорија – Фиорентина 3:1

Синиша Михајловић је прекинуо низ од три меча без победе тријумфом против “љубичастих“ из Фиренце у Ђенови. Изненадио је госте новом формацијом 3-5-2 и уписао три бода после којих његов клуб заузима четврто место са 19 бодова, истим бројем као трећепласирани Лацио, али нешто слабијом гол разликом од његовог бившег клуба. У екипи Фиорентине Ненад Томовић није улазио у игру са клупе, а екипа чији је заштитни знак некада био славни голгетер Габријел Батистута, после 10. кола налази се на 11. месту са 13 освојених бодова.

Удинезе – Ђенова 2:4

Андреа Страмаћони и његов помоћник Дејан Станковић претрпели су други узастопни пораз, па је екипа из Удина пала на осмо место са 16 бодова.

Ћезена – Верона 1:1

Верона је голом у 77. минуту стигла до бода на стадиону Дино Мануци у Ђенови, а Бошко Јанковић није био у комбинацији за ово гостовање екипе која је тренутно десета са 13 бодова.

Милан – Палермо 0:2

Милан Милановић поново није био у саставу Палерма, али то није омело његове саиграче да савладају Милан на сред Сан Сира и пробију се до 13. места са 12 освојених бодова.

Серија Б

Авелино – Катанија 1:0

Филип Јанковић је пораз своје екипе на гостовању посматрао са клупе, а Катанија након 12. кола у другом рангу такмичења заузима 16. место са 12 освојених бодова.

Пескара – Специја 1:2

Урош Ћосић је одиграо целу утакмицу за Пескару и зарадио жути картон у 92. минуту, али је његов тим примио гол у 93. минуту, када је Аргентинац Нахуел Валентини својим другим голом на мечу донео три бода Специји. Пескара је сада у опасној зони на 19. месту са 10 бодова.

Француска

Лига 1

Ница – Лион 1:3

Лион је у одличној серији од четири победе, а Милан Бишевац је стандардан у тиму који је у претходној деценији доминирао у Француској. Бишевац је одиграо цео меч и помогао свом клубу да се учврсти у врху табеле на 3. месту са 23 освојена бода.

Монпеље – Евијан 2:0

Милош Нинковић је ушао у игру за госте од почетка другог полувремена, али је Евијан четвртим узастопним поразом пао на последње место са 10 освојених бодова. Да је Нине остао у Звезди оваквих проблема не би имао, па сада мора да се бори за опстанак у француском елитном рангу.

Бордо – Тулуз 2:1

Павле Нинков и Урош Спајић су одиграли целу утакмицу за Тулуз, али нису успели да помогну тиму да избегне и четврти пораз у низу. Тулуз је тренутно 14. на табели са 14 освојених бодова.

Лига 2

Клермон – Ним 3:0

Ненад Ковачевић поново није био у саставу Нима за гостовање у Клермон-Ферану, па је његов клуб доживео и други пораз у низу и сада је на 13. позицији са 15 бодова.

Енглеска

Премијер лига

Челзи – Квинс Парк Ренџерс 2:1

Екипа Жозеа Муриња не зна за пораз ове сезоне. У 15 утакмица у свим такмичењима имају скор од 12 победа и три ремија и налазе се на челу табеле са 26 бодова после 10 кола. Немања Матић је незаменљив члан стартне поставе, па је против Квинс Парк Ренџерса одиграо нових 90 минута за нови успех лондонског тима на Стамфорд Бриџу.

Манчестер Сити – Манчестер Јунајтед 1:0

Грађани су славили у градском дербију голом Серхија Агуера и стигли до 20 бодова. Тренутно су трећи на табели, а Александар Коларов овај пут није био у комбинацији за наступ у дербију кола.

Шпанија

Примера

Атлетико Мадрид – Кордоба 4:2

Александар Пантић је одиграо свих 90 минута за Кордобу на Висенте Калдерону, али је његов тим после новог неуспеха пао на последње место са само пет освојених бодова.

Рајо Ваљекано – Еибар 2:3

Дејан Лекић није прва опција у нападу Еибара. Предност имају Италијан Федерико Пјовакари и Микел Аруабарена, који је на овом сусрету постигао два гола, док Лекић није улазио у игру са клупе. Еибар за сада одлично стоји на табели, где заузимају 9. место са 13 бодова.

Немачка

Бундеслига

Мајнц – Вердер 1:2

Филип Ђуричић је ушао у игру за домаћи тим у 67. минуту, а већ у 74. је зарадио јавну опомену. Мајнц је другим узастопним поразом склизнуо на девето место.

Русија

Премијер лига

Локомотива Москва – Динамо Москва 4:2

Миодраг Божовић “Гроф“ и даље не зна за пораз од доласка на клупу Локомотиве. Забележио је трећи тријумф у четири меча, а у тим се вратио Немања Пејчиновић, који је свих 90 минута провео на терену и допринео успеху домаћих у градском дербију. Локомотива је тренутно осма са 19 бодова.

Рубин – Амкар 1:1

Славољуб Муслин је стигао до бода на тешком гостовању у Казању у 93. минуту. За Рубин није играо Бугарин Благој Георгијев. Амкар је тренутно 12. на табели са 11 бодова, док је Рубин шести са девет бодова више.

Холандија

Ередивизија

Утрехт – Витесе 3:1

Абиола Дауда није успео да постигне погодак за Витесе у трећој узастопној утакмици у свим такмичењима, па је његов тим поражен на гостовању и сада се налази на 11. месту са 15 освојених бодова.

Португал

Примеира лига

Порто – Насионал 2:0

Порто је новом победом одржао корак за водећом Бенфиком која има бод више, а Евандро већ извесно време није у екипи која би да ове сезоне врати титулу после прошлосезонског трећег места.

Белгија

Про лига

Лирс – Гент 0:1

Екипа Славише Стојановића и његовог помоћника Братислава Живковића није имала среће у 14. колу белгијског елитног ранга. Није им помогао ни одбрањени једанаестерац Бобана Бајковића у првом полувремену и још две стопостотне шансе које је осујетио љубимац Звездиних навијача. После трећег пораза у низу Лирс је поново у опасној зони на 15. месту са 12 освојених бодова.

Бајков одбрањени пенал:

http://www.youtube.com/watch?v=KKoDYoclvRw

Стандард – Мехелен 2:0

Иван Вукомановић је надмудрио свог колегу Александра Јанковића и стигао до новог успеха на клупи клуба из Лијежа. Вукомановић је од преузимања Стандарда остварио све три победе у шампионату и ако овако настави могао би да добије стални ангажман у клубу, јер се још увек води као вршилац дужности тренера. Стандард је сада шести на табели са 21 бодом, док је Јанковићев Мехелен девети са 18 бодова.

Беверен – Остенде 1:0

Беверен је прекинуо низ од три пораза и сада су 13. са 14 освојених бодова, а Абубакар Оумару поново није био у протоколу за меч домаћег састава.

Друга дивизија

Левен – Сересијен 0:3

Убедљив пораз домаће екипе није успео да ублажи ни Ибрахим Соме који је одиграо свих 90 минута. Левен је тренутно шести а 24 освојена бода.

Турска

Супер лига

Генчлербирлиги – Истанбул Башакшехир 1:0

Душко Тошић је одиграо цео меч за Генчлербирлиги. Домаћи су после убедљиве победе у Купу Турске славили и у првенству и то голом у 95. минуту, тако да су сада на 10. месту са 11 бодова.

Акхисар – Трабзон 1:1

Акхисар није успео да слави на свом стадиону, али и даље заузима одлично треће место са 14 бодова. Бруно Мезенга је одиграо цео меч за домаћи састав и добио жути картон у 6. минуту, али ни на осмој утакмици ове сезоне није успео да се упише у стрелце.

Коња – Карабук 1:0

Коња је до победе стигла у 89. минуту, а Јагош Вуковић је ушао са клупе у 87. минуту, па је његов тим сада 13. на табели са девет освојених бодова.

Ескишехир – Баликесир 2:2

Ескишехир је направио преокрет и повео са 2:1, али су гости у 80. минуту стигли до бода. Горан Чаушић је за Ескишехир одиграо цео меч, али су пали на 16. место у опасну зону са седам бодова.

1. лига

Шанлиурфа – Маниса 1:0

Агонији Манисе никако да дође крај. На последњих пет мечева имају реми и четири пораза, тако да су закуцани за дно табеле. Никола Микић и Бранимир Субашић су одиграли целу утакмицу, док је Ненад Милијаш замењен у 75. минуту. Микић је добио и жути картон у надокнади изгубљеног времена пред сам крај меча.

Грчка

Супер лига

Астерас Триполис – Олимпијакос 0:0

Лука Миливојевић је био у тиму црвено-белих из Пиреја свих 90 минута, али његов тим није успео да дође до победе на стадиону Теодорос Колокотронис, иако су имали играча више на терену од 42. минута. Олимпијакос сада заостаје пет бодова за водећим ПАОК-ом.

Платанијас – Јањина 0:0

Лука Милуновић није био у протоколу за овај меч, а његов Платанијас је са бодом против Јањине сада на 11. позицији на табели.

Панатинаикос – Атромитос 2:0

Пораз екипе Рикарда Са Пинта у Атини значио је и благи пад на табели, па су сада осми са 11 бодова.

Пантракикос – ОФИ 0:0

Још један реми у врло неефикасном колу грчког првенства, а Мирнес Шишић је ушао у игру за госте са Крита у 79. минуту, па је његов тим након осмог кола 12. на табели са 10 бодова.

Фудбал лига

Лариса – Пиерикос 2:0

Екипа Марјана Марковића забележила је други пораз у сезони, а некадашњи десни бек црвено-белих поново је био у тиму свих 90 минута. За Пиерикос је све пошло лоше од 63. минута, када је искључен Петрос Концидис, па је искусни Несторас Стефанидис касније са два гола донео победу Лариси. Пиерикос заузима девето место са четири бода после 4. кола.

Кипар

1. Дивизија

АЕЛ Лимасол – Ермис 2:3

Ифеани Оњило је наставио са одличним партијама у дресу Ермиса. На терену је био до 80. минута и са два поготка у 20. и 65. минуту успео је да одведе свој тим до тријумфа на гостовању у Лимасолу. Ермис је сада осми са 11 бодова, а Звездин Нигеријац који је на позајмици на Кипру сада има учинак од четири гола на седам утакмица и дели четврто место на листи стрелаца са још пет фудбалера. Први гол Оњила можете погледати на снимку од 56. секунде, а други који је постигао главом у акцији од 2:28:

Швајцарска

Супер лига

Сент Гален – Тун 1:0

Тун већ четири утакмице у свим такмичењима не зна за победу (по два ремија и пораза), а разлог за то је можда и мала минутажа Андрије Калуђеровића, који је на овом мечу ушао са клупе у 70. минуту. Тун је четврти на табели са 22 освојена бода.

Сион – Арау 2:2

Огњен Мудрински је ушао у игру од 68. минута за госте, који су пре тога испустили вођство од 2:0. Арау је шести на табели са 16 бодова.

Јанг Бојс – Вадуз 0:1

Милан Вилотић је одиграо цео меч за Јанг Бојс, који је поражен трећи пут узастопно у шампионату, па је сада на 5. месту са 18 бодова.

Челенџ лига

Лозана – Вил 1:0

Марко Муслин је играо за Вил целу утакмицу и добио жути картон у 51. минуту, а његов клуб је доживео и шести узастопни пораз у свим такмичењима и сада су осми на табели друге лиге са 14 бодова.

Мађарска

НБ 1

МТК – Ујпешт 0:1

Ујпешт је у дербију 13. кола успео да слави на Божик стадиону у Будимпешти и тако прекине сјајну серију екипе МТК од седам узастопних победа у шампионату. За домаће је цео меч одиграо Драган Вукмир и зарадио жути картон у 73. минуту, док је на клупи Ујпешта још једном био млади голман Марко Дмитровић. МТК је други на табели са 30 бодова, док је Ујпешт трећи са 24 бода.

Папа – Дебрецин 0:2

Милан Богуновић је провео целу утакмицу на терену у домаћем саставу и за то време је добио и жути картон у 82. минуту, а његов тим је после овог пораза 11. на табели.

Ђер – Диошђер 1:1

Никола Трајковић је ушао на терен са клупе за Ђер од 80. минута у ремију свог клуба. После 13. кола Ђер је девети на табели са 16 бодова.

Молдавија

Дивизија Национала

Шериф – Саксан Чадир-Лунга 4:0

Каду је играо за екипу из Тираспоља до 75. минута у новој убедљивој победи којом су се учврстили на врху табеле са 29 бодова.

Белорусија

Премијер лига

Динамо Минск – БАТЕ Борисов 1:2

У великом дербију који је вероватно одлучио новог шампиона Белорусије, БАТЕ је славио у Минску голом Пољакова после асистенције Филипа Младеновића из корнера у 74. минуту. Младеновић је одиграо цео меч за госте, као и Немања Николић за домаћи тим. Николић је ублажио пораз голом у 95. минуту из једанаестерца. Три кола пре краја БАТЕ има четири бода предности у односу на Динамо.

Украјина

Премијер лига

Карпати – Зорја 1:2

Победа Зорје на гостовању за четврто место, а томе је допринео и дефанзивац Никола Игњатијевић, који је одиграо читав меч и добио жути картон у 79. минуту.

Ворскла – Иличивец 0:0

Јован Маркоски је заиграо за Ворсклу од 83. минута. Било му је довољно само три минута да добије жути картон, али његов клуб је сачувао мрежу на домаћем терену.

Металист Харков – Олимпик Доњецк 0:0

Владимир Дишљенковић је стандардно био на клупи Металиста. Од почетка сезоне бранио је на три првенствена и два Куп меча.

Грузија

Умаглеси лига

ВИТ Грузија – Зестафони 2:3

Бојан Павловић је чувао мрежу Зестафонија свих 90 минута, а његова екипа је прекинула низ од пет ремија и сада заузима 11. место са 14 бодова.

Казахстан

Премијер лига

Тараз – Иртиш 0:3

Игор Бурзановић је учествовао у тријумфу Иртиша на гостовању. У игру је ушао у 78. минуту и четири минута касније добио жути картон.

Спартак Семеј – Атирау 3:1

Марко Блажић и Милош Трифуновић су одиграли целу утакмицу за Атирау, али је њихов клуб поражен на неугодном гостовању.

Азербејџан

Премијер лига

Нефчи – АЗАЛ 4:0

Саша Стаменковић је изгубио статус првог чувара мреже у Нефчију, па је убедљиву победу свог тима посматрао са клупе. Његов тим је други на табели са бодом мање од водећег Карабага.

Кина

Лиаонинг – Шангај Шенхуа 1:1

Лиаонинг је сезону завршио на 10. месту са 33 бода, а Александар Јевтић није играо против Шангаја. Он је на 24 утакмице у шампионату постигао три поготка.

Јапан

Џеј лига

Хирошима – Омија 1:1

Драган Мрђа је ушао у игру за госте од 82. минута. Освојили су бод на тешком гостовању, али су сада у зони испадања три кола пре краја са два бода мање од првог места изнад црте.

Кавасаки – Шимицу 2:3

Шимицу је стигао до врло важне победе у борби за опстанак и сада су два бода изнад Омије, а успеху је допринео и Дејан Јаковић, који је одиграо цео меч и добио жути картон у 76. минуту.

Џеј 2 лига

Фађано Окајама – Кјото 2:3

Тријумфу гостујућих играча допринео је и дефанзивац Милош Бајалица одигравши свих 90 минута, па је Кјото сада девети са 55 бодова после 39. кола у другом рангу.

Мито Холихок – Јокохама 2:2

Такајуки Сузуки, некадашњи репрезентативац Јапана, и фудбалер Звезде у време док је на челу клуба био Драган Стојковић Пикси, ушао је у игру од 64. минута за Мито Холихок, који је испустио победу у 90. минуту.

Јужна Кореја

К – Лига Класик

Сеул – Џеонбук 0:1

Сеул је поражен на свом стадиону, а то није успео да спречи ни Маурисио Молина који је био на терену до 79. минута.

Улсан – Сувон 0:3

Филип Касалица је замењен већ у 54. минуту у тиму Улсана. Пет минута раније добио је жути картон, а после његовог изласка из игре Улсан је примио сва три гола.

Иран

Персијска Гулф Про Лига

Нафт Техеран – Падидех Коросан 1:0

Милан Јовановић “Мрва“ је ушао у игру за Падидех Коросан на почетку другог полувремена, али је његов клуб поражен у Техерану, па је сада девети на табели са 17 бодова.

Узбекистан

ПФЛ

Пахтакор – Согдијана 2:0

Тим Пахтакора за који је цео меч одиграо Бојан Миладиновић овом победом обезбедио је шампионску титулу коло пре краја, јер имају недостижних шест бодова више од другопласиране Локомотиве из Ташкента.

Индија

Супер лига

Ченај – Мумбај Сити 5:1

Бојан Ђорђић је ушао у игру за Ченај од 58. минута, а његов тим је после овог тријумфа други на табели са девет бодова. Ђорђић је добио и жути картон у 77. минуту, Елано је са нова два гола стигао до првог места на листи стрелаца, а за Мумбај је играо некадашњи репрезентативац Француске Николас Анелка.

УАЕ

Арапска Гулф лига

Ал Наср – Ал Дафра 1:0

Иван Тричковски је одиграо целу утакмицу за домаћи тим, који је сада четврти на табели са 14 освојених бодова.

Аустралија

А – Лига

Сиднеј – Сентал Коуст Маринерс 2:0

Победи Сиднеја за преузимање прве позиције на табели допринели су Нилкола Петковић и Милош Димитријевић, који су били на терену свих 90 минута.

Бразил

Серија А

Гремио – Виторија 1:0

Ернан Баркос није успео да погоди мрежу овај пут, али је победу донео играч гостију Ричарлисон аутоголом. Баркос је трећи стрелац лиге са 13 голова, а Гремио је шест кола пре краја шести на табели са 54 бода, колико имају и Флуминенсе и Атлетико Минеиро, који су испред због боље гол разлике.

Мексико

Лига МX – Апертура

Пумас УНАМ – Веракруз 0:0

Кристијан Борха је одиграо цео меч за госте који су стигли до бода на гостовању и сада су 14. на табели са 15 бодова после 15. кола.

Перу

Примера – Клаусура

Алијанца Лима – Сијенсијано 5:0

Мигел Араухо се вратио у састав Алијанце. Одиграо је цео меч, а његов тим је убедљивом победом на свом терену задржао прво место на табели са 24 бода.

Преглед завршавамо шампионатима у земљама у окружењу и учинком бивших фудбалера Звезде на српским теренима.

Словенија

1. СНЛ

Копер – Крка 1:0

Ненад Срећковић је одиграо цео меч за Копер и допринео победи после које је његов тим шести на табели са 22 освојена бода.

Марибор – Домжале 0:1

Немања Максимовић је одиграо цео меч за Домжале и добио жути картон у 40. минуту, а његов тим је убедљиво први на табели са 38 бодова.

Хрватска

1. ХНЛ

Славен – Ријека 1:1

“Фењераш“ на табели је успео да одоли на домаћем терену против учесника Лиге Европе. Марко Мирић је одиграо цео меч за тим из Копривнице, док је Марко Вешовић поново утакмицу одгледао на клупи Ријеке, која је и даље убедљиво друга са 30 бодова.

Босна и Херцеговина

Премијер лига

Жељезничар – Сарајево 1:2

Победи Сарајева у градском дербију допринели су Иван Татомировић и Милош Стојчев, који су одиграли целу утакмицу на Грбавици, а Сарајево је сада на четвртом месту са 26 бодова.

Славија Источно Сарајево – Олимпик Сарајево 1:3

У тријумфу Олимпика учествовао је и стандардни члан стартне поставе, искусни Јадранко Богичевић, који је одиграо цео меч, па је Олимпик сада други са 27 бодова.

Република Српска

Прва Лига

Леотар – Текстилац Дервента 1:0

Екипа из Требиња се вратила на победнички колосек, али у саставу није било Ненада Стојановића. Леотар је други на табели са 23 бода.

Србија

Супер лига

Чукарички – Младост Лучани 1:0

Још једна победа наредног Звездиног ривала у којој су наступ забележила тројица бивших чланова клуба из Љутице Богдана. Славољуб Срнић и Филип Стојковић су одиграли целу утакмицу, док је Драгољуб Срнић ушао у игру од 87. минута.

Нови Пазар – Раднички (Ниш) 3:1

Бојан Ђорђевић је одиграо свих 90 минута за Нови Пазар, а екипа Мише Косановића је уписала нова три бода. За Раднички је цео меч одиграо Владимир Ђорђевић, док је Петар Ђуричковић на терену био до 74. минута, а средином првог полувремена спречио је сигуран погодак избацивањем лопте у поље.

Борац – Напредак 0:1

Победи Крушевљана у Чачку допринео је и Стеван Луковић одигравши целу утакмицу.

Партизан – Војводина 1:0

Нино Пекарић је поново одиграо целу утакмицу за Војводину, али новосадски тим није успео да остане непоражен у дербију кола у Хумској.

Вождовац – Спартак 1:1

Немања Златковић је одиграо цео меч за домаћи састав, док је за екипу из Суботице до 70. минута играо Андреј Мркела.

Доњи Срем – Јагодина 2:3

Јагодина је направила велики преокрет на овом мечу, од 0:2 до 3:2. Дарко Спалевић је за тим из Пећинаца одиграо целу утакмицу, као и Данијел Михајловић за победнички састав из Јагодине.

Раднички Крагујевац – ОФК Београд 0:0

Раднички је уписао један бод на домаћем терену, а свој допринос томе су дали Јован Крнета и Марко Перовић, који су одиграли целу утакмицу.

Прва лига

Бачка – Инђија 1:0

Весељко Тривуновић је још једном одиграо цео меч за Бачку у победи на домаћем терену, после које је његов тим стигао до 6. места на табели другог ранга такмичења.

Синђелић – Слобода Ужице 2:1

Тријумф домаћег тима у 91. минуту из пенала, али у победничком саставу није било Стефана Чикића, као ни Милана Јеремића у екипи из Ужица.

Слога Петровац на Млави – БСК Борча 1:0

Милош Рељић је играо за Слогу до 55. минута, а његов тим је забележио вредну победу којом су стигли на деобу трећег места са Пролетером из Новог Сада.

Радник Сурдулица – Бежанија 1:0

Милан Зорица је ушао у игру за Бежанију од 63. минута, али Радник не посустаје и са новом победом су се учврстили на челу табеле са 29 освојених бодова.

Српска лига – Војводина

Текстилац (Оџаци) – Раднички (Нова Пазова) 0:3

У убедљивој победи Радничког у Оџацима, искусни Горан Бошковић је ушао у игру са клупе, а његов тим је 13. на табели после 12. кола са 12 освојених бодова.

Српска лига – Београд

Земун – Будућност 1:0

Земунци настављају са тријумфима. Без пораза су од почетка сезоне и убедљиво воде на табели са 32 бода, а Александар Кировски и Миланко Рашковић су одиграли цео меч у петој победи у низу, док је Душан Ђокић изашао из игре у 80. минуту.

Зона Дрина

Раднички – Златибор 1:1

Искусни Владимир Мудринић је одиграо свих 90 минута за Златибор, који је стигао до бода на гостовању против Радничког.

Повезане вести

2 comments

draxler нов 4, 2014 at 14:44

Pusti pricu Onjilo meljeee 😀 😛

Reply
zoran нов 4, 2014 at 09:05

Treba vratiti ovog Onjila na zimu,za nase napadace je izmislio fudbal..On,Lune i neki kreativac i bio bi to bar 40% bolji tim…

Reply

Leave a Comment