Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуНајновијеТрансфериФудбал

Луковић се договорио са Звездом

Како преноси Спорт, Александар Луковић ће готово сигурно бити прво зимско појачање црвено-белих. Искусни штопер, о чијем се повратку на Маракану секулише већ дуго, разговарао је са управом клуба и постигнут је договор да Луковић званично постане Звездин већ првог дана зимског прелазног рока.
Луковић је много пута до сада истицао да има велику жељу да се врати на Маракану, али су се увек јављале неке непремостиве препреке, сада је све то изгледа решено.
Он би требало да остане у Звезди до јуна 2016, а бивши играч црвено-белих није имао никакве посебне финансијске захтеве.

Повезане вести

11 comments

mariachi нов 2, 2014 at 18:39

Lukovic, Pavicevic, Lazic, Planic, Jovanovic, Mbodj, Martinovic, Stojanovic? hmmm 😕

Reply
Milos нов 2, 2014 at 22:24

Lukovic i Pavicevic stoperski tandem,zamene Lazic i Planic,nadam se da ce Martinovic konacno da nas napusti,Mbodj ni na pozajmici nije izborio sansu….Za Jovanovica i Stojanovica vreme radi,bice i za njih sanse,ima vremena….S’tim sto Lukovic moze da odigra i na poziciji levog beka,a Savo na poziciji desnog beka

Reply
Божа нов 2, 2014 at 22:58

Мислим да ће Павићевић на зиму отићи код Стојановића и Бајка (мада то не бих волео)

Reply
Milos нов 2, 2014 at 23:49

Ja ipak mislim da ce Savo ostati do kraja sezone
‘Što se toga tiče, mogu da kažem da je u ovom trenutku Savo Pavićević glavom i srcem u Crvenoj zvezdi, i da će tako biti i u narednom periodu“, jasan je Zvezdin pouzdani defanzivac.

Reply
dejca нов 2, 2014 at 17:19

Sa jedne strane ok, lepa vest, ali sa druge… Ako je besparica sto ulazimo u sve veci glib.. :/

Reply
MILAN KG нов 2, 2014 at 16:57

prvo treba da pocistimo tim od poluigraca,Gavric,Rakic,Katai…Tek onda dovesti pojacanja ali prava pojacanja, ne krseve ako hocemo titulu moramo da se pojacama ali ne sa krsevima tipa Rakic vec pravim igracima ako to nismo u stanju bolje nikog da ne dovodimo nego da dovedemo nekog cisto da bi se reklo evo doveli smo igraca.

Reply
Milos нов 2, 2014 at 22:53

Nemoj se nadati njihovim odlascima u toku zimske pauze…Rakic nema teorije da ode,njega Lalatovic izuzetno ceni,Gavric je takodje njegov pulen,pogotovo sto je tek sad dosao,teorije nema da za 6 meseci provedenih u Zvezdi ode,sto se Kataija tice,ne trebamo ga se lako odreci,sad kad prodje pripreme verujem da ce biti onaj pravi!

Reply
dexy122 нов 2, 2014 at 16:44

Ako Pavicevic ode, a verovatno ce otici, ovo je odlicno. Ne mogu dva mlada stopera da igraju. To smo saznali prosle sezone.

Reply
Milos нов 2, 2014 at 22:54

Savo nece otici na zimu 101%

Reply
Denis нов 2, 2014 at 16:18

Pametno, jer ukoliko ode Pavicevic treba jedan iskusan stoper. Samo nadam se da ce konacno potpisati a ne da ce opet skoro celi prelazni rok da se samo spekulise o tome.

Reply
josif нов 2, 2014 at 15:28

Lukovic plus da se dovedu jedan centarfor,desni bek i levo krilo a da se zahvalimo Gavricu i Kataiju i titula je nasa.Nije mi pravo sto odlazi Savo ali Lune ce biti dobra zamena.Pozz>MKD

Reply

Leave a Comment