Moja Crvena Zvezda
ВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Броновицки изашао Звезди у сусрет

Списак играча којима Црвена звезда дугује новац прилично је велики – Мијаиловић, Максимовић, Вешовић, Каду… Између осталих, на списку се налази и Пољак Гжегож Броновицки. Броновицки је тужио Звезду, а ФИФА је пресудила у његову корист, тако да управа клуба мора да му исплати 840 000 евра до краја овог месеца, иначе им следи одузимање бодова. Међутим, како преносе Новости, а с обзиром на финансијску ситуацију у којој се црвено – бели налазе, овај фудбалер је пристао на то да до 15. новембра добије половину дуга, а да му остатак исплате у року од прва два месеца 2015. године. Остаје да видимо како ће се Звезда изборити са овим проблемом.

Повезане вести

3 comments

Luka нов 2, 2014 at 21:06

Majko mila, kolike pare ni za šta. A najgore je što niko za to nije odgovarao i neće odgovarati. I ne samo za Bronovickog nego za još dvadesetak sličnih slučajeva…

Reply
Србислав нов 2, 2014 at 18:48

Ово је стравично!
Има ли ико жив на овом свету па да похапси све оне који су у ЗВЕЗДУ доводили разне играче и са њима склапали овако баснословне уговоре. Звезда је многим ислуженим играчима служила као прточни бојлер. Онај ко је доводио непотребне и прескупе играче требао би и да им исплати потписано и зато би морала да реагује полиција и суд.

Фудбалер који ништа није показао у Звезди треба да добије оволики износ?! Е па стварно…Ма добро се Звезда икако одржава шта су јој урадили неки ликови који су водили Звезду. Да водили су је у нестанак.

Reply
dejo нов 2, 2014 at 16:08

Au, veoma tesko ce se klub sa ovim problemom izboriti! Tesko! 🙁

Reply

Leave a Comment