Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Учинак Звездаша широм света: Голови Димитријевића, Баркоса, Борхе, Тричковског, Саласа, Трифуновића, Оњила… (видео)

Претходних дана бивши играчи Црвене звезде били су ефикасни, а претежно су голове постизали интернационалци којих је у дресу нашег клуба током претходних година било много. Кристијан Борха је у поразу свог Веракруза постигао гол после дужег периода, Ернан Баркос је донео победу Гремију против Фигеиренсеа у Бразилу, Иван Тричковски је био стрелац за Ал Наср у Емиратима, док је Франклин Салас донео тријумф Олмеду у Еквадору, Ифеани Оњило је допринео ремију кипарског Ермиса голом против Аја Напе, Милош Трифуновић је погодио за Атирау у Казахстану, Марко Станојевић за Симурк у Азербејџану, а Милош Димитријевић за Сиднеј у Аустралији…

Преглед почињемо утакмицама италијанског шампионата

Италија

Серија А

Лацио – Торино 2:1

Римски небеско-плави су забележили четврту узастопну победу, а Филип Ђорђевић је одиграо цео меч у новом тријумфу. Овај пут није успео да погоди мрежу, па је остао на бројци од пет погодака ове сезоне. Његов саиграч, Душан Баста,  је поново пропустио утакмицу, јер још увек није спреман после повреда које су га задесиле у кратком периоду. Лацио је избио на пето место са 15 освојених бодова.

Милан – Фиорентина 1:1

Ненад Томовић је допринео освајању бода Фиорентине на “Сан Сиру“ одигравши свих 90 минута. “Љубичасти“ из Фиренце су после резултатског заостатка на полувремену у наставку успели да изједначе, тако да су чак четврти пут ове сезоне ремизирали.

Сампдорија – Рома 0:0

Домаћи тим није успео да савлада другопласирану Рому у Ђенови, али Синиша Михајловић и даље не зна за пораз ове сезоне. У осам утакмица у шампионату његова екипа је забележила по четири победе и ремија и дели треће место са Удинезеом. Михајловић има шансу да достигне клупски рекорд Вујадина Бошкова, који је на клупи Сампдорије током 1990. године имао низ од 11 мечева без пораза.

Ћезена – Интер 0:1

Немања Видић и Здравко Кузмановић су утакмицу пратили са клупе, а Интер је до победе стигао голом са “беле тачке“, после црвеног картона који је добио голман домаћих Никола Леали. “Неро-азури“ су тако прекинули низ од три пораза у свим такмичењима.

Удинезе – Аталанта 2:0

Андреа Страмаћони и његов помоћник Дејан Станковић одлично воде екипу из Удина, па су после ове победе трећи на табели Серије А са 16 освојених бодова.

Наполи – Верона 6:2

Дебакл Вероне у Напуљу, Бошко Јанковић је испратио са клупе за резерве. Његов тим је после овог пораза на 10. месту са 11 бодова.

Јувентус – Палермо 2:0

“Стара дама“ из Торина се вратила на победнички колосек и учврстила на челу табеле после ове победе са 22 бода, а за Палермо поново није играо некадашњи члан Звездиних млађих категорија Милан Милановић, који већ дуже време није ни на клупи екипе са Сицилије.

Серија Б

Катанија – Вићенца 3:1

Филип Јанковић је добио прилику у екипи Катаније од 85. минута, када је ушао уместо Гонзала Ескалантеа. Његов тим се радовао победи, прекинувши низ од три пораза, али су и даље у зони испадања.

Пескара – Карпи 0:5

Урош Ћосић је одиграо цео меч за Пескару, али је његов тим претрпео тежак пораз на свом стадиону. Голман Симоне Арести је искључен у 44. минуту, што је био пресудан моменат на овом сусрету. Пескара је након тога примила два гола у надокнади изгубљеног времена у првом полувремену и један на самом почетку другог дела игре, касније још два до краја утакмице.

Француска

Лига 1

Лион – Марсељ 1:0

Фудбалери Лиона срушили су лидера на табели и нанели му други пораз у сезони, а успеху је допринео дефанзивац Милан Бишевац, који је одиграо цео меч и зарадио жути картон у 48. минуту. Лион се пробио до треће позиције на табели са 20 бодова, а уз Нант имају и најбољу одбрану у лиги, јер су у 11 мечева примили само седам погодака.

Евијан – Нант 0:2

Милош Нинковић је био на терену у дресу Евијана свих 90 минута, али није успео да спречи други узастопни пораз своје екипе и пад на 19. место на табели, које води у нижи ранг.

Тулуз – Ланс 0:2

Павле Нинков је био на клупи Тулуза, а његов саиграч Урош Спајић се није нашао у комбинацији за овај сусрет, тако да је њихов клуб доживео други узастопни пораз и сада су 12. на табели са 14 освојених бодова.

Лига 2

Ним – Оксер 0:1

Изостанак стандардног Ненада Ковачевића се овај пут осетио у игри екипе Нима, па су поражени на домаћем терену од Оксера. Ним је тренутно 13. у другом рангу француског фудбала са 15 бодова.

Енглеска

Премијер лига

Вест Хем – Манчестер сити 2:1

Неочекивани пораз “грађана“ у Лондону био је највеће изненађење у 9. колу, а Александар Коларов је ушао у игру за госте од 78. минута. Сити је сада трећи са шест бодова мање од водећег Челзија.

Манчестер јунајтед – Челзи 1:1

Немања Матић је поново одиграо цео меч за Челзи и добио жути картон у 39. минуту. Секунде су их делиле од победе на “Олд Трафорду“, али је Робин Ван Перси изједначио у 94. минуту. Минут раније црвени картон је зарадио Бранислав Ивановић.

Шпанија

Примера

Еибар – Гранада 1:1

Дејан Лекић је добио прилику у саставу Еибара од 85. минута, када је заменио Микела Аруабарену, а његов клуб је ремизирао на свом терену и за сада заузима солидно 11. место на табели.

Кордоба – Сосиједад 1:1

Александар Пантић је одиграо свих 90 минута за Кордобу, која је стигла до бода поготком у 87. минуту, али су и поред тога и даље у опасној зони на 18. месту са пет освојених бодова.

Немачка

Бундеслига

Волфзбург – Мајнц 3:0

У убедљивом поразу Мајнца на гостовању Филип Ђуричић је играо до 62. минута, а његов тим је после ове утакмице пао на шесто место са 14 бодова.

Русија

Премијер лига

Спартак Москва – Локомотива Москва 1:1

Миодраг Божовић “Гроф“ и даље не зна за пораз од доласка на место тренера Локомотиве, а његов тим је у градском дербију ремизирао са Спартаком. Немања Пејчиновић је био на клупи Локомотиве, која је тренутно девета са 16 бодова.

Амкар – Ростов 2:0

Славољуб Муслин се вратио на победнички колосек као тренер Амкара. Његов тим је славио на домаћем терену у Перму и сада заузима 12. место уз утакмицу мање.

Динамо Москва – Рубин 0:2

Рубин је однео три бода у Казањ, а победи је допринео бугарски интернационалац Благој Георгијев, који је одиграо свих 90 минута и добио жути картон у 68. минуту. Рубин је сада шести са 19 бодова.

Белгија

Про лига

Лирс – Мехелен 0:1

Александар Јанковић је надмудрио свог колегу Славишу Стојановића и његовог помоћника Братислава Живковића, а Бобан Бајковић је још једном бранио целу утакмицу за Лирс. Мехелен је сада седми на табели са 17 бодова, док је Лирс на 14. позицији са само пет бодова мање.

Андерлехт – Стандард 0:2

Некадашњи фудбалер Црвене звезде, Иван Вукомановић, недавно је преузео Стандард из Лијежа и већ у 12. колу успео је да однесе победу против лидера на табели Андерлехта и то у сред Брисела. Стандард је тренутно девети на табели са 15 бодова уз напомену да имају и утакмицу мање.

Беверен – Генк 0:1

Абубакар Оумару поново није био у протоколу за наступ у саставу Беверена.

Друга дивизија

Монс – Левен 1:1

Ибрахим Соме је играо за госте до 59. минута, а нешто раније је добио и жути картон. Његов тим је тренутно пети у другом рангу такмичења са 24 освојена бода после 13. кола.

Холандија

Ередивизија

Витесе – Бреда 2:2

Абиола Дауда је одиграо свих 90 минута за Витесе, али није успео да се упише у стрелце. Остао је на бројци од пет голова у шампионату, а његов клуб је на седмој позицији са 15 освојених бодова.

Турска

Супер лига

Фенербахче – Генчлербирлиги 2:1

Душко Тошић је одиграо нових 90 минута за Генчлербирлиги и зарадио јавну опомену у 36. минуту, али није успео да избегне пораз на тешком гостовању у Истанбулу.

Мерсин – Ескишехир 4:2

Горан Чаушић се усталио у саставу Ескишехира. Одиграо је цео меч, али је његова екипа поражена и четврти пут у низу, па су сада на само бод изнад опасне зоне.

Карабук – Акхисар 2:1

Бруно Мезенга је играо до 69. минута за госте, али је још увек без постигнутог гола ове сезоне. Ипак, његов Акхисар је и поред овог пораза на одличном трећем месту са истим бројем бодова као и другопласирани Мерсин, али слабијом гол разликом.

Касимпаша – Коња 2:0

Јагош Вуковић овај пут није био у комбинацији за утакмицу против Касимпаше, а његова Коња је и четврту утакмицу остала без победе, тако да је сада на 14. месту на табели.

1. лига

Маниса – Каршијака 0:2

Маниса не испушта “фењер“ у другом рангу ни после седмог кола, а колонија српских фудбалера није успела да помогне тиму, па су забележили и четврту утакмицу без тријумфа. Ненад Милијаш, Никола Микић и Бранимир Субашић одиграли су цео меч, а Субашић је зарадио и жути картон у 72. минуту.

Алтинорду – Кајзери 0:2

Срђан Мијаиловић је пропустио гостовање у Измиру, али Кајзерију и без њега иде одлично јер су везали трећи узастопни тријумф, па су сада четврти на табели са 14 освојених бодова.

Грчка

Супер лига

Олимпијакос – Панатинаикос 1:0

Победи црвено-белих из Пиреја у дербију грчког фудбала на стадиону “Јоргос Караискаки“ допринео је и Лука Миливојевић, који је провео свих 90 минута на терену и добио жути картон у 40. минуту. Победоносни гол постигао је дефанзивац Анастасиос Авлонитис у 59. минуту. Олимпијакос је сада други на табели са три бода мање од водећег ПАОК-а.

Керкира – Платанијас 1:2

Лука Милуновић није био у протоколу за овај сусрет, али је његов Платанијас славио на гостовању и сада заузима девето место на табели са девет освојених бодова.

ОФИ – Астерас Триполис 2:3

Мирнес Шишић је ушао у игру за ОФИ од 64. минута, али није успео да спречи пораз на домаћем терену. ОФИ је 12. на табели у групи тимова који имају по девет бодова.

Атромитос – Ерготелис 1:1

Рикардо Са Пинто није успео да одведе Атромитос до победе на домаћем терену у Атини, па његов тим за сада заузима солидно 6. место са 11 бодова.

Фудбал лига

Пиерикос – Агротикос Астерас 1:0

Минималној и првој победи Пиерикоса у сезони на стадиону Катеринис допринео је и искусни Марјан Марковић одигравши свих 90 минута. Некада дугогодишњи играч Звезде је одиграо сва три меча за Пиерикос у другом рангу ове сезоне, а његов клуб је тренутно шести са четири бода.

Швајцарска

Супер лига

Тун – Арау 0:0

У сусрету клубова двојице некадашњих нападача београдских црвено-белих није било победника, а занимљиво је да нису били на терену у исто време. Андрија Калуђеровић је за Тун играо до 63. минута, а Огњен Мудрински је ушао на терен у дресу Арауа у 66. минуту. Јанг Бојс чији је члан Милан Вилотић није имао утакмицу овог викенда.

Челенџ лига

Вил – Кјасо 2:3

Марко Муслин је провео у игри свих 90 минута у дресу Вила, који је поражен на домаћем терену. Тим Муслина јуниора претрпео је и четврти узастопни пораз у другом рангу швајцарског фудбала.

Кипар

1. Дивизија

Ермис – Аја Напа 2:2

Нигеријац Ифеани Оњило налази се на позајмици у кипарском Ермису, а минулог викенда је успео да постигне гол за вођство своје екипе од 2:0 у 48. минуту. Оњило је одиграо цео меч и зарадио жути картон у 81. минуту, али је Ермис до краја испустио победу.

Други гол Оњила у шестом наступу за Ермис можете погледати на снимку од 1:05

http://www.youtube.com/watch?v=dPNlVX33lYc

Мађарска

НБ 1

Печуј – Папа 1:2

Милан Богуновић је одиграо цео меч за госте у тријумфу и добио жути картон у 32. минуту, а његов тим се пробио на 11. место са 13 бодова после 12. кола.

Пушкаш – МТК 0:1

Драган Вукмир је био у саставу гостујућег тима свих 90 минута. Његова екипа је у сјајној серији од 11 узастопних победа у свим такмичењима и тренутно заузима друго место на табели са 30 бодова, три мање од водећег Видеотона.

Халадаш – Ђер 0:2

Тријумфу Ђера на гостовању допринео је и Никола Трајковић, који је ушао у игру са клупе у 64. минуту. Ђер је тренутно осми са 15 бодова.

Ујпешт – Ниређихаза 3:2

Млади голман Марко Дмитровић је ове сезоне у другом плану у тиму Ујпешта. За разлику од прошле сезоне када је бранио на 12 мечева, ове сезоне није добијао прилику у шампионату, па је и овај меч посматрао са клупе.

Белорусија

Премијер лига

Торпедо Жодино – БАТЕ Борисов 2:2

Филип Младеновић је био у саставу учесника Лиге шампиона целу утакмицу, али нису успели да стигну до победе на гостовању. БАТЕ је и даље први, али сада има само бод више од Динама из Минска.

Шахтјор Солигорск – Динамо Минск 1:2

Динамо је искористио кикс БАТЕА и тријумфом у Солигорску стигао на бод од лидера на табели. Немања Николић је одиграо целу утакмицу за победнички састав.

Казахстан

Премијер лига

Атирау – Тараз 3:2

Милош Трифуновић и Марко Блажић одиграли су целу утакмицу за Атирау. Трифуновић је постигао водећи гол у 15. минуту из једанаестерца. Био је то његов 13. погодак на 30. утакмици у сезони.

Иртиш – Тобол 1:1

Игор Бурзановић је ушао са клупе у 85. минуту за Иртиш, који је баш пет минута пре краја и примио гол, који им је однео победу на Жулдиз стадиону у Павлодару.

Молдавија

Дивизија национала

Тираспољ – Шериф 2:4

У сусрету градских ривала победу је однела екипа Шерифа, за коју није играо Каду. Бразилац је био на клупи, а Шериф се шестом узастопном победом учврстио на челу табеле са 26 бодова.

Азербејџан

Премијер лига

Нефчи – Интер Баку 0:0

Екипи Саше Стаменковића не иде добро ове сезоне, а “Стамени“ је меч преседео на клупи у градском дербију. Нефчи је тренутно четврти са 14 бодова, три мање од водећег Карабага.

Симурк – Араз 4:0

Марко Станојевић је био стрелац водећег гола за Симурк у 34. минуту. Из игре је изашао у 65. минуту, а његов клуб је стигао до петог места на табели са 13 освојених бодова.

Грузија

Умаглеси лига

Зестафони – Мерани Мартвили 0:0

Бојан Павловић је бранио за Зестафони цео меч и успео да сачува своју мрежу, а његов тим је забележио пети узастопни реми и сада су 12. на табели са 11 освојених бодова после 10. кола.

Јапан

Џеј лига

Висел Кобе – Омија 2:1

Драган Мрђа је одиграо целу утакмицу за Омију у поразу на гостовању. Он је у среду био стрелац у поразу од Јокохаме (2:3), па сада има осам погодака у 14 утакмица од доласка у земљу излазећег сунца. Четири кола пре краја Омија је на 15. месту са 31 бодом. Исти број бодова, али слабију гол разлику има Шимицу, који је у зони испадања.

Шимицу – Хирошима 1:3

Велика борба за опстанак водиће се између Мрђине Омије и Шимицуа за који наступа Дејан Јаковић. Фудбалер са канадским држављанством је одиграо цео меч у поразу од Хирошиме.

Џеј 2 лига

Џубило Ивата – Кјото 2:2

Кјото је у 92. минуту испустио победу у Ивати, а Милош Бајалица је у дресу гостију одиграо цео меч и добио жути картон у 17. минуту. Кјото заузима 10. место у другој лиги са 52 освојена бода после 38. кола.

Мито Холихок – Каматамаре Сануки 0:0

Такајуки Сузуки је играо за Мито Холихок до 71. минута. Његова екипа је 15. на табели са 46 бодова.

Индија

Супер лига

Делхи Динамос – Ченај 4:1

Бојан Ђорђић је одиграо за Ченај прво полувреме. У наставку је своје место уступио Колумбијцу Мендози. Гол за Ченај постигао је Бразилац Елано, а играли су и Микаел Силвестре и Бернар Менди, док је у тиму Делхија до 75. минута на терену био легендарни италијански ас Алесандро Дел Пјеро, којег је заменио Данац Мортен Скоубо. Ченај је и поред пораза трећи на табели са шест освојених бодова.

Иран

Персијска Гулф про лига

Падидех Коросан – Естеглал 1:1

Милан Јовановић “Мрва“ је одиграо целу утакмицу за Падидех Коросан и за то време је добио и жути картон. Његов клуб је осми после 12. кола са 17 бодова.

УАЕ

Арапска Гулф лига

Ал Џазира – Ал Наср 3:2

Иван Тричковски је ушао у игру за Ал Наср од 70. минута, а голом у 88. минуту успео је да ублажи пораз свог тима. Постигао је други погодак у сезони, а његов тим је тренутно шести са 11 бодова. Две асистенције за Ал Џазиру забележио је Мирко Вучинић, који је иначе убедљиво први стрелац лиге са 10 голова.

Погодак Ивана Тричковског можете погледати на снимку од 4:22

http://www.youtube.com/watch?v=RVIZIsWfYaM

Аустралија

А – лига

Бризбејн – Сиднеј 0:2

Милош Димитријевић је одиграо цео меч за Сиднеј и постигао сјајан гол за вођство од 2:0 у 54. минуту. Његов саиграч Никола Петковић није био у комбинацији за овај сусрет. Сиднеј дели прво место са седам бодова после три кола, а голове Аустријанца Марка Јанка и Милоша Димитријевића можете погледати на видеу испод. Оба поготка су била врло атрактивна, па сами процените који је лепши. Димитријевићев гол је на снимку од 2:40

http://www.youtube.com/watch?v=Ki7vQhPpF8w

Кина

Далијан – Лиаонинг 1:2

Александар Јевтић је поново пропустио меч Лиаонинга, али су његови саиграчи и без њега стигли до победе головима искусног репрезентативца Замбије Џејмса Чаманге.

Перу

Примера – Клаусура

Спорт Хуанкајо – Алијанца Лима 0:1

Мигел Араухо није био у комбинацији за овај меч, после осам одиграних сусрета од повратка у Перу. Алијанца води на табели са четири бода више од Спортинг Кристала и Мелгара.

Мексико

Лига МX – Апертура

Веракруз – Чијапас 1:2

Кристијан Борха је ушао у игру за Веракруз на полувремену и одмах постигао гол у 46. минуту, којим је поравнао на 1:1. Ипак, његов тим је савладан у 80. минуту. Борха је у 11. мечева у Апертури постигао два гола, а Веракруз заузима 14. место са 14 бодова после 14. кола.

САД

МЛС лига

Чикаго – Хјустон 2:1

Луис Гаридо није био у саставу Хјустона, па је његов тим поражен на гостовању у Чикагу. Хјустон је осми у источној конференцији са 39 бодова после 34. кола.

Бразил

Серија А

Коритиба – Гремио 1:1 / Гремио – Фигеиренсе 1:0

Шампионат Бразила улази у завршницу, а Ернан Баркос је у ремију против Коритибе одиграо свих 90 минута. Аргентинац је у три дана одиграо два меча за Гремио, а против Фигеиренсеа је донео победу голом из пенала у 38. минуту. Баркос је други стрелац лиге са 13 голова, а његов погодак против Фигеиренсеа са “беле тачке“ можете погледати на снимку испод од 2:05.

http://www.youtube.com/watch?v=eknmjUgHtjU

Еквадор

Примера А

Олмедо – Манта 1:0

Франклин Салас је одлучио победника утакмице голом у 47. минуту. Његов Олмедо је тек у 12. колу стигао до првог тријумфа у сезони и тренутно су претпоследњи на табели са девет освојених бодова. Саласу је ово био први погодак на 10. мечу у шампионату. Гол омаленог Еквадорца можете погледати овде:

http://www.youtube.com/watch?v=Ry4QIZ3a2qs

Преглед завршавамо лигама у окружењу и учинком бивших играча Звезде на српским теренима

Словенија

1. СНЛ

Домжале – Копер 2:0

Немања Максимовић је играо за Домжале до 74. минута и успео је да постигне гол у 45. минуту, а његов тим је славио против екипе за коју је Ненад Срећковић играо до 52. минута. Домжале убедљиво воде на табели са 35 бодова, док је Копер шести са 19 бодова. Гол Максимовића је у неким извештајима уписан и као аутогол Делића.

Хрватска

1. ХНЛ

Истра – Славен Копривница 1:0

Марко Мирић је одиграо само прво полувреме за Славен, који је после новог пораза остао на дну табеле са девет бодова.

Ријека – Сплит 1:1

Марко Вешовић је меч одгледао са клупе Ријеке, која није успела да савлада Сплићане на Кантриди, али је и поред тога убедљиво друга на табели са 29 бодова, шест мање од водећег Динама.

Босна и Херцеговина

Премијер лига

Сарајево – Радник Бијељина 5:0

У убедљивом тријумфу Сарајева учествовали су Иван Татомировић, који је одиграо свих 90 минута и Милош Стојчев, који је замењен на полувремену. Екипа Сарајева заузима пето место на табели са 23 бода.

Олимпик Сарајево – Широки Бријег 0:0

Олимпик је освојио бод против лидера на табели, а заслуге за то припадају и Јадранку Богичевићу, који је одиграо цео меч. Олимпик је четврти на табели Премијер лиге са 24 бода.

Република Српска

Прва лига

Крупа на Врбасу – Леотар 1:0

Други узастопни пораз Леотара коштао је екипу првог места. Сада су бод иза Козаре из Градишке, а Ненад “Пурке“ Стојановић је био у саставу екипе из Требиња до 64. минута.

Србија

Супер лига

Црвена звезда – Доњи Срем 1:0

Дарко Спалевић је одиграо цео меч за екипу из Пећинаца, али је Звезда успела да освоји три бода првим голом Нејца Печника у сезони у 35. минуту из пенала.

Јагодина – Партизан 1:0

Данијел Михајловић је допринео победи Јагодине одигравши цео меч. Зарадио је и жути картон у 86. минуту, а Јагодинци су нанели први пораз у сезони вицешампиону Србије.

Војводина – Вождовац 3:0

Војводина је нови лидер на табели после убедљивог тријумфа у Новом Саду, а победи је допринео и Нино Пекарић одигравши цео меч. За Вождовац је свих 90 минута у тиму био Немања Златковић.

Раднички Ниш – Раднички Крагујевац 1:0

“Кец у Нишу“ рекао је Никола Симић у улози Димитрија “Мите“ Пантића у култном филму “Тесна кожа“, а у 10. колу шампионата Србије 2014/15 у тријумфу Нишлија на Чаиру учествовали су Владимир Ђорђевић и Петар Ђуричковић одигравши цео меч, док је за Крагујевчане свих 90 минута одиграо Марко Перовић, а Јован Крнета и Милош Весић нису наступили на овом гостовању.

Младост Лучани – Рад 2:1

Славко Перовић је за госте са Бањице одиграо цео меч и добио жути картон у 88. минуту.

Напредак – Нови Пазар 0:1

Стеван Луковић је одиграо целу утакмицу за Крушевљане, али су до победе стигли Бојан Ђорђевић (одиграо 90 минута) и тренер Миша Косановић, коме је ово већ трећи тријумф од како је преузео Нови Пазар, па су напредовали до 5. места.

Спартак Суботица – Борац Чачак 2:2

Андреј Мркела је за Спартак играо до 65. минута, а Суботичани су испустили победу у 92. минуту.

ОФК Београд – Чукарички 0:4

Рапсодија Чукаричког на Карабурми, а у главним улогама били су некадашњи чланови црвено-белих. Славољуб Срнић је одиграо цео меч, постигао гол за вођство од 2:0 и асистирао код трећег поготка, док је његов брат близанац Драгољуб асистирао код четвртог поготка екипе са Бановог брда. Њихов клупски друг Филип Стојковић одиграо је целу утакмицу.

Прва лига

Слобода – Јединство 1:0

Милан Јеремић је одиграо прво полувреме за Ужичане и за то време добио жути картон, а његов тим је овим тријумфом побегао из опасне зоне.

БСК Борча – Бежанија 1:0

Милан Зорица је играо за Бежанију до 61. минута, али је његов тим после победе у прошлом колу овај пут поражен минималним резултатом.

Слога Краљево – Слога Петровац на Млави 0:2

У сусрету две Слоге три бода су отишла у Петровац на Млави, а Милош Рељић је за победнички састав играо до 74. минута, док је за Краљевчане од 21. минута на терен ушао Мисдонгард Бетолингар.

Колубара – Синђелић 3:3

Стефан Чикић није био у саставу Синђелића у мечу који су обележили голови на обе стране.

Бачка – Радник Сурдулица 0:1

Весељко Тривуновић је одиграо цео меч за Бачку, али његов тим није успео да одоли лидеру на табели, који је однео сва три бода.

Српска лига – Београд

Раднички Обреновац – Земун 0:3

Четврта узастопна победа Земунаца којом су се учврстили на врху табеле, а Миланко Рашковић је асистирао код другог гола, постигао погодак за 3:0 у 45. минуту, да би из игре изашао у 84. минуту. Цео меч за госте је бранио Александар Кировски, док је Душан Ђокић пропустио овај сусрет.

Српска лига – Војводина

Раднички Нова Пазова – Сента 1:3

Горан Бошковић није био у тиму Радничког за ову утакмицу.

Зона Дрина

Златибор – Слога (С) 0:0

Владимир Мудринић је одиграо свих 90 минута за Златибор, који није успео да савлада Слогу на свом терену.

Повезане вести

2 comments

zoran окт 28, 2014 at 10:11

Vratiti Onjila na zimu..

Reply
mariachi окт 28, 2014 at 15:01

I prodati Jovica

Reply

Leave a Comment