Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновијеРегионална лига

Ватерполисти дочекују Медвешчак у 4.колу Регионалне лиге

Ватерполисти Црвене звезде дочекују хрватски Медвешчак у 4.колу Регионалне лиге и започињу серију дуела против хрватских тимова.

После феноменалног успеха и пласмана у плеј-оф Лиге Шампиона, где их очекује ријечко Приморје, црвено-бели се враћају обавезама у Триглав Регионалној лиги. Загребачки Медвешчак долази на 11.април. Ватерполисти Медвешчака забележили су у прва три кола, три пораза, па се налазе на последњем месту у групи Б. Прво су поражени од Јадрана на Шкверу (11:4), затим од Војводине у Новом Саду (6:2), а у прошлом колу на Утрини од Југа (3:15). Иако је Медвешчак синоним за хокеј и познат по својој успешној хокејашкој секцији, ватерполо клуб је познат по млађим категоријама које су бележиле запажене успехе.

После Медвешчака, Црвена звезда дочекује Приморје у првом мечу плеј-офа за Лигу Шампиона, затим путује у Дубровник на дерби са Југом, а недељу дана касније против Приморја у Ријеци игра реванш плеј-офа.

Повезане вести

1 comment

РУК окт 25, 2014 at 20:43

Аутор текста би (ваљда) требао да зна да се нисмо пласирали у плеј оф „Лиге шампиона“ него у плеј оф квалификација за Лигу шампиона…

Reply

Leave a Comment