Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лазовић: Дођите на Маракану!

Фудбалер који игра већ шесту сезону у Црвеној звезди, Дарко Лазовић, окренуо се изазовима који чекају њега и екипу у наредном периоду.

Анализе и претходне утакмице су „архивиране“, и Звездино крило је у потпуности преокупирано утакмицом са Доњим Сремом.

– Три бода имају исту тежину, било да се ради о дербију, или утакмици у којој смо изразити фаворит. Због тога, за нас је утакмица са Доњим Сремом подједнако важна колико и дерби. Немамо право на кикс, и желимо да покажемо да нас не треба отписивати. Црвену звезду никада не треба отписивати – категоричан је Лазовић, који је свестан да неће бити лако доћи до победе.

– Прошле сезоне је Доњи Срем успео да нас изненади. Био сам повређен, па нисам могао да гледам ту утакмицу, али сећам се да смо имали вођство од 2:0, и неколико одличних шанси да решимо питање победника. Ипак, уследио је пад концентрације, и Доњи Срем је успео да постигне два гола. Испоставило се да након тог кикса, годину дана нико није успео да нам однесе нити један бод са Маракане. Надам се да ће и утакмица против Вождовца бити последња у овој сезони, у којој смо испустили бодове.

Лазовић је позвао навијаче да дођу на утакмицу против Доњег Срема, и подрже младу екипу Црвене звезде.

– За разлику од претходне сезоне, када смо имали много искусних играча, ове године је нама „старијима“ велико задовољство што можемо да играмо раме уз раме са овим младим фудбалерима, који су будућност Црвене звезде. Ипак, њима је потребна подршка са трибина, и зато позивам навијаче да попуне Маракану, и пруже ветар у леђа целом тиму, како бисмо забележили победу – рекао је Лазовић.

Повезане вести

3 comments

balja окт 24, 2014 at 16:29

Ma dajte ljudi složiće se kockice, dajte da podržimo naš klub, naš tim. Ja samo apelujem na Lalatovića da ovi klinci igraju svaku utakmicu bar poluvreme i da konačno krenemo da igramo sa dva špica. Neki igrači ne moraju igrati cele utakmice jer imaju adekvatne zamene. Ma dajte šansu svima vrlo brzo će se videti ko treba da igra. Posao stručnog štaba je da napravi sistem. Ovaj stručni štab bi trebao tvrdoglavo da vodi tim bar 4 godine. Ovde ima mnogo klinaca koji mogu dati mnogo Zvezdi ali to se radi samo i isključivo preko utakmica. Što se mene tiče mislim da treba Lazića odmoriti a dati šansu Planiću ili Jovanoviću tvrdim da neće sigurno odigrati lošije od Lazića. Rekli smo oštra konkurencija ali mora se postaviti sistem, jednostavno Zvezda nema pravo da u našoj ligi igra sa jednim špicem. Pa igrali smo mnogo bolje u pripremnom periodu. I još nešto sigruno smo bolji od groblja jer ono od sinoć je bruka i dokaz da oni nemaju dva igrača bar prosečne klase. Priča sa prepuštanjem evrolige. Ja mislim da je to završio Platini, očigledno su Tole i Platini u nekim odnosima. Zvezda je osvojila prvenstvo jer je kvalitetnija od grobara ali je administracija tamo gde se uzimaju pare dakle u evropi plasirala Partizan. Takva je priča i u vaterpolu jer neko ko odlučuje stavlja grobare ispred lige i takmičenja.

Reply
Djole-Jagodina окт 24, 2014 at 10:15

Dolazim ako se igra fudbal.To sto ti i ekipa sada radite daleko je od toga.Narocito ti si me razocarao,umesto da haras ovom nasom tole ligom ti si se izgubio ko pile u maglu!!!Igraj jer ne igras samo za nas vec i za svoju buducnost

Reply
Teks Viler окт 24, 2014 at 07:01

Mudra je nasa uprava.Ucinila je sve da komsije igraju Evropu umesto nas kako bi se oni brukali a mi likovali.Lazovicu,zoves narod na Marakanu a da niste igrali bunker u subotu citavo drugo poluvreme bilo bi sutra 25000 gledalaca.

Reply

Leave a Comment