Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатДруги пишуНајновијеФудбал

Звездини фудбалери жале за пропуштеним шансама

Пораз од „вечитог ривала“ је тешко пао нашим фудбалерима, а свакако ће имати за чим да жале. Портал „Мондо“ преноси изјаве играча након утакмице:

Дарко Лазовић:

„Плашили смо се слободног ударца, а баш тако смо примили гол. Имамо за чим да жалимо из првог полувремена. Казнили су нас у другом полувремену. Није готово. Док се игра – нада постоји.“

Нејц Печник:

„Добро смо ушли у меч и створили неколико шанси, које смо нажалост пропустили. У другом делу су нас напали дугим лоптама и изненадили. Ушли смо максимално у меч и без обзира на све, нисмо смели да изгубимо.“

Милош Босанчић:

„Били смо бољи у првом полувремену. Играли смо јако добро и штета што нисмо тако наставили. Не знам шта је разлог. Шта да се ради. Идемо даље, има још да се игра и није готово. Такав је фудбал. Почели су да нас у наставку нападају другим лоптама и било је очигледно да имамо проблем са тим. Из једне такве акције догодио се фаул, после којег смо примили гол.“

Повезане вести

15 comments

Божа окт 20, 2014 at 10:24

Мислим да нашим младим играчима треба дати шансу од 1. минута. Не само Јовићу и Ристићу него и другима. Треба их истрпети а они ће сигурно то знати на најбољи начин да врате. Јовић јесте промашио две стопостотне шансе али му ја ништа не замерам. Знам да што више буде играо да ће давати голове само тако. Није Лалатовић требао да га мења у дербију. Требао га је оставити и убацити Ракића као другог шпица. Боље и жртвовати титулу али добити неколико младих играча које ћеш касније добро продати, него остати без једног и другог.

Reply
dusan окт 20, 2014 at 09:38

ovo je sve deja vu. 1-0 za partizan, zvezda ima neke sanse ali niko ne moze da pogodi, partizan daje gol na vreme i evrogolom. na prolece 2-1 za partizan, zvezda ima 6 bodova prednosti i bolji tim, ali promasuje dva penala, partizan pogadja u poslednjem minutu. 2013. prolece – derbi se igra za titulu, kasalica pogadja precku, jojic namesta loptu iz slobodnog udarca u 90. minutu – 1-0 za partizan. 2012. prolece – partizan ima veliku bodovnu prednost – rezultatski nevazan derbi zvezda dobija sa 1-0 – kadu u 90. minutu. 2011. godina prolece. derbi za titulu. delije bojkotuju utakmicu princ tagoe 1-0 za partizan. 2010. derbi za titulu – petrovic pogadja sa 25 metara – 1-0 za partizan. 2009. godine tutoric 1-0 za zvezdu, moreira pogadja u 95. minutu za 1-1. to znaci da mi poslednjih 7 derbija na jna imamo 5 poraza, 1 pobedu, i 1 remi. svih pet derbija koji su bili vazni smo izgubili, a na cetiri utakmice nismo postigli nijedan gol. utakmice na marakani u tom periodu su tek nesto bolje. ovo je mnogo lose i oni ovim nizom preokrecu istoriju. ne samo da nas dobijaju nego su u 7 godina uzeli 6 titula, a mi samo jednu. ovo moze da ode u niz koji su imali u kosarci gde niko vise i ne broji nase i njihove pobede u poslednjih 20 godina. prema tome, manite se vise prica o tome kako ste imali sanse i kako ste bili bolji u prvom ili drugom poluvremenu, ili kako su vam je sudija bio los, ili kako ste mladi, ili kako ste stari, ili kako nemamo para, ili kako je losa situacija u klubu. . broji se samo rezultat. pobedjujte.

Reply
otpisani101 окт 20, 2014 at 00:06

nisam mislio da komentarisem ali me je isprovocirala recenica,da je partizan napao zvezdu dugim loptama i iznenadilo nase fudbalere i to ih kostalo poraza u derbiju…pa nisu duge lopte slali fudbaleri barselone,nego prosecan partizan koga su sedmoplasirani grci demolirali i mogli da im daju 10 komada…mene je licno iznenadio ne shvatljiv pad u igri u drugom poluvremenu…imali smo partizan i umesto da u drugom poluvremenu jos vise napadnemo i pobedimo,mi smo izgleda u svlacionici dogovorili da igramo na siguran bod i po obicaju izgubili sva tri…nije partizan mnogo bolji od zvezde,mislim da ima toleta i prijateljske ekipe koje ne pruzaju nikakav otpor kada igraju protiv partizana…kako objasniti da cukaricki vodi na poluvremenu i u drugo umesto da se valjaju po terenu i trose vreme,oni prime 2 komada za 8 minuta…a da su ilic i lazovic neke zvezde ne bi gubili vreme u partizanu,nego bi zaradjivali negde u inostranstvu…sami smo krivi za poraz,raspala nam se igra u drugom poluvremenu i tu je kraj price…

Reply
Ako ne verujes u sebe, ko ce?! окт 19, 2014 at 20:43

Oni imaju utakmice sa Jagodinom u goste, sa Vosom kuci, Spartakom u goste i Novim pazarom u goste, ako tu ne izgube neki bod, onda stvarno .. Ako udjemo sa -3 , -4 na prolece, titula je nasa !

Reply
Jessie Pinkman окт 19, 2014 at 17:59

Koliko su ljudi negativni koji ostavljaju komentare to je strasno. Imam utisak kao da neki navijaju za najbogatije klubove u Evropi. Jedino sto Lalatovicu zameram je sto je protiv Vozdovca stavio Pecnika u sredinu, sve ostalo od pocetka prvenstva je na mestu. U derbiju bi bilo lakse da je imao Mrdju i Daudu u spicu i Milijasa i Ninkovica iza, ali ih nije imao. Iz Partizana niko nije otisao, a dosli su Lazovic, Ilic i Cirkovic. Kod nas otislo 7 igraca iz sampionske ekipe. Isti taj Lalatovic je doveden u mraku, Bosancic dosao na kraj priprema, Katai 3 minuta pre isteka roka. Vidim pljuje se mali Luka Jovic, alo bre dete ima 16 godina?! Nije mi jasno kako niko ne kapira da smo u 10 x boljoj poziciji ne oni. Posle dugo vremana oni nemaju koga da prodaju, Zivkovic nije kvalitet Markovica, Mitrovica, Nastasica…tako da za njega nema sanse da uzmu neka pare. Kod nas Rajkovic 18 godina, Jovic 16, Ristic 18, Lazic 20, Grujuc 18, Avramovski 19, Petkovic 20, Kovacevic 22…

Reply
hahaahahhahaha окт 19, 2014 at 18:46

Zivkovic nije kvalitet Markovica,Mitrovica i Nastasica?Zivkovic je veci talenat a i igrac od Jovica,Ristica,Lazica,Grujica,Avramovskog,Petrkovica i Kovacevica ZAJEDNO i donece vise para Partizanu nego svi ovi ZAJEDNO.Jesi ti gledao Evropsko za mlade,bez Zivkovica nisu znali gde bodu a i taj Zivkovic je namestao golove Srpskom Falkau koji bez njega ne bi vola ubo na tom prvenstvu.

Reply
Luka окт 19, 2014 at 19:31

Mislim da se zavaravaš, Jessie. Partizanov dvojac Pantić-Živković već vredi desetak miliona na italijanskom tržištu, a mi ćemo naše, čak i ako nešto pokažu, uništiti baš kao Lazovića. Sve radimo pogrešno – prihvatamo loše ponude u nevreme, odbijamo dobre i blagovremene. Ne vidim odakle ćemo namaći pare i za solidnog špica na zimu, a kamoli za nešto dugoročnije. Svi ovi što si ih nabrojio otići će, u najboljem slučaju, za par stotina hiljada „plus tamo nekakav procenat“ ili nakon tužbe, kao slobodni igrači.

Reply
Luka окт 19, 2014 at 19:25

Mislim da se zavaravaš, Jessie. Svi ti igrači koje si pobrojao neće vredeti koliko Živković i Pantić već vrede. Čak će i ona stoka od Đurića umeti da izmuze 10 miliona za njih dvojicu, a mi sa Terzićem ćemo opet prodavati igrače za „300 ‘iljada plus procenat od prodaje“ ili ih puštati za džabe jer im dugujemo pare. Teško da je to neka povoljna i dobra situacija.
A ni opravdanja za Lalatovića ti nisu na mestu. Partizan je ostao bez jedinog valjanog štopera Obradovića, a Trajkovića su oterali već na startu sezone i ostali praktično bez odbrane jer Stanković, Ostojić, Ćirković i B. Ilić nisu bolji čak ni od naših nesrećnih štopera. Svako im može dati dva gola osim nas, a mi ni šansu krštenu nismo napravili. Slično je u napred – lekcije iz presinga i trčanja nam drže S. Ilić i D. Lazović, složićeš se da je to prilična sramota za naše mladiće. Koliko god da ne znaju sa loptom (a stvarno ne znaju), mogli bi bar da nadtrče onu gerijatriju.

Reply
Hez окт 19, 2014 at 19:26

Pitaću te za godinu-dve koliko smo mi uzeli za tu osmoricu, a koliko groboši za Živkovića i Pantića… Nema s Terzom oporavka.

Reply
Jessie Pinkman окт 19, 2014 at 20:45

Zivkovicu je ovo druga sezona u Partizanu i odigrao je vise od 50 utakmica za Partizan, sto u kupu sto u prvenstvu. Cini mi se da mu je ovo treci ili cetvrti derbi? Kada Jovic, Ristic, Avramovski, Grujic, Jovanovic, Rajkovic imaju po 50 nastupa za Zvezdu vredece vise nego taj Zivkovic. Svi zajedno nemaju nastupa za Zvezdu koliko taj Zivkovic ima za Partizan. A na zimu, dao bog, nece nista da se proda sem ako neko ne ponudi velike pare. A taj Zivkovic je unaveliko prodat i te pare su potrosene odavno. U tome je razlika. Posle Zivkovica i Pantica nema vise, kraj, presusio je bunar. Ninkovica ceka ista sudbina kao i Savicevica. Milion-milion i po i neka Grcka, Turska, Rusija posle Koreja pa nazad u Zvezdu/Partizan. A podrska toj deci kada ce da se da ako ne sad. Neka grese, neka promasuju. Sta je trebalo, da budemo kao seljoberi iz komsiluka pa da lupamo samare malom Jovicu?! Sto se Terze tice, a sta ce on to da ukrade??? Golove , cigle, svlaconice. Vidim od ovih “postenih” smo se usrecili za zadnje 15 godine. Terza je pun kao brod, ne trebaju njemu nasi “milioni”. Meni on licno niti smrdi niti mirise. Dajte coveku vremena da pokaze da li je dorastao za posao ili nije. Samo napred deco, samo napred Zvezdo!!

Reply
Hez окт 20, 2014 at 00:16

To što je pun kao brod ne znači da ne želi još, a kod nas ima još da se ukrade, verovao ili ne. Terzić je već pokazao nevaspitanjem i bahatošću da nije za Zvezdu, a pokazao je i koliko mu je stalo do nje.
A voleo bih da je tako kao što ti kažeš, da groboši nemaju više šta da prodaju a da mi imamo. Iskreno se nadam da si ti u pravu, a ne ja.

Reply
cz окт 19, 2014 at 16:48

Ne mogu ni da citam izjave,navlacimo kompleks sebi zar je moguce da je doslo i takvo vrijeme? Gledam sada onog drekavca i oplakivanje Zvezde na tribini i srce me boli,ali sta bi i da hocu odustati ne mogu.Vec sam jednom napisao a i sad cu,trebali smo ove sezone bez pojacanja,zadrzati Milijasa cisto da imamo nekog iskusnog pa kud doguramo.Svaki prelazni rok dovodimo 10 igraca,a nista od njih,neki nezadovoljni i nezainteresovani drugi nespremni,ne znamo da li zelimo zaradu i napokon da izbacimo nekog igraca,ili se borimo za titulu a pored svega toga najvise je i trener zbunjen veliki pritisak i kada dodjes u Zvezdu mozes samo osjediti kao Stojanovic prosle godine,ocekujemo nesto a ne mozemo na ivici smo gasenja i ne znam koliko cemo u zivotu ostati,zato mi nije jasno zasto Uprava nije izasla sa jasnim stavom igracemo s onim s cim raspolazemo,pa ako treba i par godina mi navijaci cemo cekati.Ali takvog covjeka nema,u ovakvoj Srbiji sport ne funkcionise niti neko hoce da nas kupi,ovako vise ne moze.Najvise mi je zao nas navijaca,i naravno sve manjeg znacenja imena Crvena Zvezda.Titula je izgubljena,nijedan derbi bitan nismo dobili,a kljuc jeste u malim utakmicama ali i tu se bodovi gube.Ima se jos igrati istina,ali mi drasticno bolji moramo biti,da li je to moguce? mislim da ne,nikada nece biti tih 15 vezanih pobjeda kao prosle sezone,nema tu Mrdje,Daude,Milijasa,Nineta i ne moze se u ovoj ligi bez iskusnih,a mislio sam da moze,jer sinoc nas je koliko toliko iskustvo pobjedilo,starci nas pretrcavali ne mogu reci unistili jer nisu,ali svakako su zaluzeno pobjedili.Nas sada najveci problem je sto imamo 10 igraca u klubu od kojih ne mozemo ni dinar dobiti,zar se tako ide sa klubom koji ima ogromna dugovanja? Pecnika najbitnijeg igraca smo izgubili,koliko cekati na njegovu formu,zasto igra na pogresnom mjestu,zasto trener forsira Gavrica pa njega je strahota gledati na terenu,kako dalje sa njima takvim i sta zaraditi na kraju od njih? Istina da Lazovic nema s kim igrati,ali i on pada kao i ekipa zalicemo sto ga nismo prodali jer necemo ni polovinu dobiti od te zeljene cijene.Imamo dva invalida,Rakica i Despotovica ne krivim ih,jednostavno ne znaju igrati i Despotivic je nespreman,ali mislim da je on trebao da pocne derbi, Bosancic i Katai koji takodje trebao biti nasa prevaga ove seozne ali ni trunku zelje nema.Unisticemo Jovica,jedan dan je Falkao drugi nije i kako sve to utice na dijete od 16 godina,tu najvise Terzica krivim sve je pokrenuo.Gledam nas napad,ni lopte prebaciti u kazneni prostor ne znamo tj ne mozemo svaka se zapucala u igrace partizana,stasnooo i pitanje kako dalje.Od 40 igraca pod ugovorom mi ne mozemo da sastavimo tim,a moracemo jos i napadaca da dovodimo ali kojim parama kada nikoga necemo moci prodati i opet raskidi ugovora,zarade nigdje i tako u krug pa da li su slijepi i vide da ne moze tako? Ogorcen sam….

Reply
Живомир окт 19, 2014 at 15:24

Ма је ли стварно жалите? За чиме? Резултат се пише и памти.
Лалатовић би требао да се спусти на земљу и да не изиграва Муриња.

Јовић – стално се говори о неком детету. И то је смешно. Па деци је место у обданишту, а не да играју у дербију.
Смешни су и ови фудбалери који дају овакве изјаве – чуј није све готово?
А шта сте то ви показали па да не доживите пораз. Босанчић је баш изгледало као да игра бос или да хода као „бос по трњу“. Није се видео на утакмицу, а боље би било да се није ни чуо и да не даје никакве изјаве.

Не вреди губити време на било какво коментарисање утакмице, али будимо реални – добро смо и прошли како смо играли.

Reply
Darko окт 19, 2014 at 16:44

Htedoh da komentarišem, ali nakon tebe, nema potrebe. Sve si rekao.

Reply
mmmm окт 19, 2014 at 20:57

Pa sta ti ocekujes? Fudbal je to, ne mozemo bukvalno ceo mec stvarati sanse i kidati. Mi smo svoje sanse propustili, nakon cega su oni preuzeli inicijativu i dali taj gol. Nisu ga dali zato sto su mnogo bolji od nas, vec zato sto imaju igraca poput Drincica koji moze da napravi razliku iz tih pozicija, da jednim potezom rese mec. Drincic, Skuletic, Lazovic, oni su takvi igraci. Imali smo i mi nekad Milijasa, Ninkovica, Mrdju, vise ih nemamo. Lazovic je probijao po strani, Bosancic poslao onaj odlican pas, Jovic se sjajno kretao ali je realizacija bila losa. Da je postigao barem jedan gol sve bi bilo drugacije. Ovako nista, idemo dalje.

Reply

Leave a Comment