Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Вилијамс: Са Бобијем је лако играти

Један од најбољих појединаца на вечерашњем мечу, Маркус Вилијамс сматра да је игра у одбрани била кључ за победу.

„Наш тим је одиграо савршено. Дефанзивну игру довели смо до савршенства и управо смо ми нашим ритмом држали ривала на одређеној дистанци и исконтролисали њихов темпо. Нисмо им дозволили да се разиграју онако како знају и то је то. Истина, допустили смо им на крају да постигну неке везане поене и спусте разлику, али смо у финишу офанзивним скоковима и неким реализацијама ставили тачку.“

Вилијамс је прокоментарисао и сарадњу са Бобаном Марјановићем која је вечерас била невероватна.

„Боби је једна велика мета и с њим је стварно лако играти. Ако ме његов човек преузме или крене да чува бар на секунду, он ће остати сам и лако ће проследити лопту у кош. Мени је довољно само да бацим лопту високо, он ће је са својих 222 центиметара већ ухватити, а-ха-ха.
Не можете а да му не пошаљете лопту, једноставно то не смете да радите. Одиграо је савршену утакмицу. Хватао је лопту на обе стране, погађао кош, закуцавао, лупао ‘банане’… Био је незаустављив“.

Прошле године Маркус Вилијамс је одиграо прву утакмицу у Евролиги такође у Београду, али у дресу Локомотиве.

„Прошле године били смо лоши момци. Навијачи нису били уз нас и морали смо да се боримо против свега. Сада смо поред нас имали још 20.000 људи у тиму и практично смо играли са шест играча. Они су покушали да играју против нас и боре се, али нису успели. Једноставно, заржали смо их на дистанци“, закључио је Вилијамс.

Повезане вести

1 comment

vladica окт 17, 2014 at 16:32

sa tobom je lako igrati jer si doktor! 😉

Reply

Leave a Comment