Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Капитен у стилу Рокија позива навијаче у Арену (видео)

До почетка утакмице првог кола Д групе Евролиге између Црвене звезде и Галатасараја остало је још мало времена. Док откуцавају последњи сати до Звездиног новог старта у елитном клупском такмичењу Европе, где ће бити једини представник Србије ове сезоне, узбуђење полако достиже врхунац.

Оно што је за навијаче Црвене звезде свакако најважније је информација да карата још има у продаји. Оне се могу купити по ценама од 600, 800, 900, 1200 и 1500 динара. За она најлуксузнија места у Skay box-u потребно је издвојити 5.000, а за столице тик уз терен 10.000 динара. С обзиром да су сви кошаркаши и чланови стручног штаба црвено-белих истицали значај који би на коначан исход меча могла да има велика подршка са трибина, још једном позивамо навијаче да купе улазнице и уживо испрате дуел црвено-белих и тима из Истанбула на отварању евролигашке сезоне.

Капитен црвено-белих Лука Митровић у кратком видео споту, који подсећа на једну од најупечатљивијих сцена из легендарног филмског хита Роки, позвао је навијаче у Комбанк арену и јасно поручио:

– Видимо се у Арени да заједно победимо – јасно је истакао своје и амбиције тима Митровић. Овај занимљив видео можете погледати овде

Када је реч о екипи Галатасараја оно што је могло да се види на отвореном тренингу за представнике медија заиста је деловало импресивно. Екипа коју предводи тренер Ергин Атаман на терену заиста делује моћно, јер представља скуп прекаљених асова.

Имена попут Ароја, Вујукаса, Поцијуса, Џаваија, Смита, српских репрезентативаца Мицова и Ерцега и искусних турских репрезентативаца у сваком случају заслужују велики респект. Оно што је било приметно је да у њиховом тиму влада одлична атмосфера, а и поред велике важности коју носи овај меч, играчи турског тима били су поприлично опуштени. Шутерски део на крају тренинга су беспрекорно одрадили, а да ли ће им се рука стегнути у надамо се пакленој атмосфери препуне Комбанк арене, остаје да се види.

 

 

Повезане вести

2 comments

Petak 13 ti окт 16, 2014 at 19:41

jel ima neko link za utakmicu sa galatasarajem 😛

Reply
mariachi окт 16, 2014 at 13:02

Trese euforija celu nedelju! IDEMO DELIJE!!! ZIVELA ZVEZDA, SRBIJA I RUSIJA!!!

Reply

Leave a Comment