Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоСпортско Друштво

Одржана изборна Скупштина, Шкундрић председник

Редовна седница Изборне Скупштине Спортског друштва Црвена звезда одржана је у среду 15. октобра у Медија центру ФК Црвена звезда.

Редовна седница Изборне Скупштине Спортског друштва Црвена звезда одржана је у среду 15. октобра у Медија центру ФК Црвена звезда. Након избора радних тела Скупштине прешло се на усвајање Записника са претходне седнице, Финансијског извештаја и Извештајем о постигнутим спортским резултатима.

15102014-skupstina-3

Делегати су потом једногласно изабрали да и у наредном периоду, на предлог 16 клубова, председник Скупштине СД Црвена звезда буде проф. др Петар Шкундрић, који је ову функцију обављао и у претходном мандату. За потпредседнике Скупштине изгласани су Владица Поповић, Виктор Јеленић и Аца Марковић.

Изабран је и нови Управни одбор који броји 20 чланова. Чланови Управног одбора СД Црвена звезда су: Срђан Рашковић, Иван Тодоров, Душан Цинцар, Влада Ковачевић, Ана Аврамовић, Дејан Стаматовић, Ђурђевка Ћерамилац, Звездан Терзић, Миодраг Лемајић, Горан Ђаковић, Иван Бошњак, Стојан Вујко, Будимир Раичковић, Бојан Димић, Драшко Марковић, Горан Голе, др Небојша Човић, Анђелка Вукмировић Радуловић, Жељко Пешут и Мирко Бутулија.

15102014-skupstina-4

Потом су чланови Скупштине за генералног секретара једногласно изабрали Игора Милојевића.

Функцију председника Надзорног одбора обављаће Андреја Ђулић, а чланови су Стева Ђурановић и Зоран Тошковић.

Председник Савета СД Црвена звезда биће проф. др Мирослав Поповић, а чланови ће бити Ненад Перуничић, Алекса Марић, проф. др Драгољуб Кавран, Зоран Видаковић, Милош Тодоровић, Андрија Ђуришић, Љубомир Илкић, Милан Нинковић, Небојша Илић, Коста Фолгић, Стојан Мићовић, Милан Шутић, Братислав Нешић, Миодраг Јекнић и Стеван Милићевић.

15102014-skupstina-5

– Желео бих да се захвалим на указаном поверењу. То је додатна одговорност коју смо прихватили. Велики број новог руководства потиче из старог руководства. Желео бих да се захвалим свим досадашњим члановима руководства СД Црвена звезда који су дали свој допринос у раду Спортског друштва и чији је рад уткан у све ове резултате. Такође желео бих да се захвалим свима који су помагали Црвеној звезди и посебно компанији Гаспромњефт која је својом подршком посебно допринела свеукупном побољшању стања, без обзира што то стање није онакво какво би ми желели – истакао је председник Скупштине СД Црвена звезда проф. др Петар Шкундрић.

Одмах након седнице Скупштине СД Црвена звезда, уследила је конститутивна седница Управног одбора на којој је за предснедика УО СД Црвена звезда изабран Иван Тодоров, а за потпредседнике су изгласани др Небојша Човић и Ђурђевка Ћерамилац.

 

 

 

 

Повезане вести

Leave a Comment