Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Јовић: Треба да радим што јаче

Нова победа кошаркаша Црвене звезде и солидна игра током већег дела сусрета против популарних “Змајчека“ представљају лепу увертиру пред евролигашки изазов који клуб очекује током наредне седмице.

10473187_813402492053982_2644116393425041315_nИмали су црвено-бели велику предност на мечу трећег кола АБА лиге, публика је поново могла да ужива у новом тријумфу, али навијачи су и забринути због неких грешака у одбрани које се екипи дешавају на почетку сезоне, као и због 21 изгубљене лопте, којих је било знатно мање у победама против Левског и Цибоне. Ево како је репрезентативац Србије и плејмејкер црвено-белих, Стефан Јовић, видео овај меч:

– Трећа утакмица и трећа победа. Током скоро целог меча смо имали потпуну контролу, доминацију у скоку, али смо и изгубили много лопти. У последњој четвртини те изгубљене лопте биле су узрок слабе игре и лошије организације напада па смо омогућили Олимпији да се врати у меч и уведе га у неизвесну завршницу. То је нешто на чему морамо да радимо како бисмо у наставку сезоне остваривали добре резултате – истакао је Звездин кошаркаш, а затим причу усмерио на своју тренутну спремност:

– Имао сам проблема после меча са Цибоном, тек јутрос сам одрадио лакши тренинг. Евидентно је да сам имао проблема на терену вечерас. Али, морам да појачам рад. Осећам се добро, способан сам за пун тренинг и преостаје ми само да радим што јаче како бих био потпуно спреман за меч против Галатасараја.

Повезане вести

1 comment

Sedou окт 12, 2014 at 04:30

Ova ekipa zasluzuje nasu punu podrsku. Ovi momci mogu da osvoje ABA i domacu ligu, samo treba da verujemo u njih i da ih podrzimo. Ocekujem da ispunimo Arenu protiv Turaka, da nas bude preko 20 000, sve ispod toga je neprirodno, jer smo mi Zvezdasi i Delije uvek znali da prepoznamo trenutak i podrzimo klub. Takodje, ove momke treba podrzati i kada dodju porazi jer jedino verom u ovaj tim i maksimalnom podrskom mozemo da ostvarimo sve ciljeve. Dosta je da kukamo, zameramo, optuzujemo i trazimo dlaku u jajetu. Klub je konacno napravio sistem i organizaciju i postuju nas u Evropi i red je da i mi navijaci podignemo nivo navijanja u evropskoj kosarci na visi nivo. OKUPACIJA ARENE!!!

Reply

Leave a Comment