Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Утакмица недеље: Звезда – Галатасарај

Ближи се почетак нове евролигашке сезоне. Црвена звезда Телеком ове такмичарске године биће једини представник Србије у елитном клупском такмичењу Европе, а први противник црвено-белима биће турски Галатасарај. Утакмица је на програму 16. октобра у Комбанк арени са почетком у 20 сати и 45 минута.

Дуели црвено-белих у Евролиги прошле сезоне на домаћем паркету изазивали су велику пажњу читаве европске јавности. Слика фантастичне атмосфере из Комбанк арене и Пионира обишла је свет, црвено-бели су пружали изванредне партије у дуелима са европским великанима и били право освежење у евролигашком каравану, а по свему судећи Звездини кошаркаши и ове сезоне биће у фокусу. У прилог томе сведочи податак да је дуел Црвене звезде и Галатасараја од стране Евролиге проглашен за утакмицу недеље на старту најелитнијег клупског такмичења.

Меч између црвено-белих и екипе из Истанбула биће представљен као дерби кола и утакмица која би требало да привуче највећу пажњу. Без сваке сумње, податак за задовољство и понос свих звездаша.

10390458_813402318720666_4010288386017002257_n

За ову утакмицу већ сада влада огромно интересовање. Сви они који желе да резервишу своје место за меч са Галатом, али и остале дуеле Црвене звезде Телеком у Евролиги и свим осталим такмичењима то могу учинити куповином сезонске карте. Посебно наглашавамо да ће годишње улазнице бити у продаји закључно са 10. октобром.

Ове године омогућене су бројне погодности за куповину сезонских улазница као што је куповина на три или шест рата без камате, попуст од 1000 динара за све власнике годишњих улазница из прошле сезоне. Искористите ове погодности и на продајним местима Евентима прибавите своју сезонску улазницу и будите уз Звездине кошаркаше читаве сезоне.

Повезане вести

1 comment

nokia c5-03 окт 10, 2014 at 16:26

Nadam se da ce arena biti prepuna, a atmosfera nezaboravna!!! ZVEZDA!!!

Reply

Leave a Comment