Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Радоњић и Митровић: Нема еуфорије, настављамо да радимо

Црвена звезда је наставила да побеђује на старту нове сезоне у АБА лиги. У „Драженовом дому“ је са 64:88 савладана екипа Цибоне. Након меча, тренер Дејан Радоњић је истакао задовољство, како резултатом тако и приступом мечу.

– Честитам момцима на победи. Били смо одговорни од самог старта, контролисали игру и постепено повећавали разлику која је у једном тренутку можда била и нереална. Радује ме посебно што смо вече пре утакмице направили можда и најбољи тренинг до сада, а кроз утакмице ћемо наставити да градимо наш тим. Задовољан сам – рекао је Радоњић.

Капитен Лука Митровић каже да нико није очекивао оволику разлику, али да нема места еуфорији.

– Била је ово добра утакмица са наше стране, добро смо се припремили и знали смо одакле прети највећа опасност. Успели смо да зауставимо Блесингејма, играли добру одбрану и дошли до великог броја лаких поена. Нисмо очекивали овако лаку победу, али нема места еуфорији и слављу, јер нам у госте долази Олимпија. Надам се наставку победничког низа – изјавио је Митровић.

Црвена звезда следећи меч игра у суботу у хали „Пионир“ против Олимпије. Меч је заказан за 21:00.

Повезане вести

3 comments

milos окт 8, 2014 at 11:57

Molio bih Radonjica da nam objasni na koga je mislio kada je rekao da je Cibona nasla adekvatne zamene za Sarica i Planinica i to posle debakla od Olimpije i sada nas. Dok budemo imali trenera luzera i kukavicu nista necemo uraditi, jer treba biti najbolji kad je najteze, odnosno najpotrebnije,a za to su potrebni pobednici.

Reply
ds окт 8, 2014 at 10:58

I ne treba da bude mjesta euforiji,samo kad se prosle sezone sjetim glava me zaboli…Vec sam pisao,potpisujem i par poraza uz pobjede i na jedan razlike da napokon osvojimo Aba ligu i domace prvenstvo.Moze neko da se protivi Aba ligi i da je bojkotuje ali bez nje nista,bitnija nam je i od titule sampiona Srbije,ali bilo bi lijepo i nju osvojiti nakon toliko godina.Ono na sta treba posebno da se obrati paznja jeste forma,apsolutno ne moramo ni da se trosimo previse jer nema ko da nam parira u Aba ligi,osim cedevite i mozda buducnosti.Sve treba usmjeriti na zavrsnicu,naravno jos je rano na to misliti ali nikako ne bih volio da nam se iste stvari dese.Mnogo vise mi se svidja ovaj tim,mladji je u odnosu na prosli,pokretljiviji,brzi i borbeniji.Na prosloj iskocio Mitrovic,sada Vilijams dokaz da imamo dosta raspolozenih igraca.Sto se Vilijamsa tice i to sam pomenuo,na domacem terenu ne mora sto se koseva tice da se trudi i trosi,trebamo ga za najpotrebnije utakmice,dovoljno je samo igrace da proigrava i vec ima zavidan broj asistencija i to raduje,a da li dobar u odbrani ili ne manje bitno imamo dosta dobrih odbrambenih igraca i bas nam je trebao neko fantastican u napadu.Radonjic u timu ima dva sjajna mlada igraca koja mogu samo da jos vise rastu,a to su Mitrovic i Dangubic,pogotovo Danguba nismo ni svjesni koliko smo strasno pojacanje dobili.I Srbija je uspjela dobrom odbranom da dogura tu gdje jeste,podrzavam sto se taj segment igre forsira ali nista i bez napada,i u to smo se uvjerili za sada to dosta dobro djeluje,ali opet kazem meni je samo taj kraj sezone bitan i da tu bukvalno budemo jos bolji,da su nam ove utakmice samo neko uigravanje.Jedino sto treba da brine jesu trojke,i to smo nemamo nikoga iza kapitena,Tejic je sinoc licne bezveze dobijao na prosloj bio dobar,mlad je i nikada ne znas kako ce igrati i na kojoj se utakmici pokazati a sigurno da Mitrovic nece moci citavu sezonu koja je veoma gusta sam izdrzati,a postao je ozbiljan igrac i trebamo ga takvog zadrzati.Nisam siguran da li se planira jos neko dovesti,ali svakako neki dobar trojkas bi dobrodosao,ako nema adekvatnog bolje da se novi Lipovij ne ponovi.

Reply
pera окт 9, 2014 at 10:46

Imamo 15 ekstra igrača i ne treba nam niko više sem ozbiljnog studioznog rada i napredka i igrača pojedinačno i celog tima. Kad bi i Radonjić pokazao malo bezobrazluka i odlučnosti da malo unapredi svoj karakter mislim da bi svima to godilo. Mi smo odlično pupunjeni i ako radimo kako treba ne vidim razloga za bilo kakve odstupnice i alibije. Samim tim i igrači bi konačno imali ispred sebe jedan stub ekipe što trener mora da bude. Ma debeli nije izgubio utakmicu a da ga sudije nisu isključile sa nje to tera igrače da daju i više nego što mogu.Po meni jednostavno tako mora da se radi.

Reply

Leave a Comment