Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Фудбалерке ремизирале против Машинца

Фудбалерке Црвене звезде забележиле су први реми ове сезоне у Супер лиги Србије. Црвено-беле су одиграле 2:2 против Машинца из Ниша у осмом колу.

10665777_713137778778186_6563758485136892506_n     Меч је одигран у Старим Бановцима, јер је Звезда прихватила позив челника ове општине и многобројних навијача из тог краја да одигра утакмицу као домаћин и тако увелича прославу отварања новог фудбалског стадиона. Сусрет је каснио неких 70 минута, јер је гостујући тим имао проблема са превозом. Екипа Машинца је током већег дела сусрета била опаснији ривал, тако да је Звездин чувар мреже Сандра Милојевић (на слици десно) имала пуно посла, али је била и најзаслужнија што су црвено-беле стигле до бода. Она је неколико пута имала изванредне интервенције, а у пар наврата су и нишке играчице промашивале изгледне прилике.

Маја Димитријевић је у осмом минуту довела Машинац у вођство и ту предност су фудбалерке трофејног клуба дуго чувале. Голове за Звезду постигле су Ивана Бобић и Тијана Ђуричек. Ивани је то био први погодак ове сезоне. Други гол за Машинац постигла је Милица Стевановић.

Црвена звезда – Машинац 2:2 (0:1)

Стари Бановци – Гледалаца: 70. Судија: Јелена Бањеглав (Бачка Топола). Стрелци: Бобић у 61. и Ђуричек у 89. минуту за Црвену звезду, а Димитријевић у 8. и Стевановић у 80. минуту за Машинац.

Црвена звезда: Милојевић, Живановић, Стојановић, Ђуричек, Бобић, Тришић (Ракић), Пантелић, Ерац, Благојевић, Матић, Ђорђевић (Мићић, Еленков).

Машинац: Јовић, Шарац, Стевановић, Смиљковић, Мишељић, Милица Станковић (Мима Станковић), Миливојевић, Димитријевић (Васиљковић), Лазаревић, Кожовић, Креча (Трбулин).

После осмог кола црвено-беле заузимају треће место на табели са 16 освојених бодова. Испред су Напредак са 21 и Спартак са 24 бода. Иначе, Звездин женски фудбалски клуб од недавно има и своју званичну интернет презентацију на адреси www. zfkcrvenazvezda.com.

Повезане вести

Leave a Comment