Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лалатовић: Превише смо грешили

Тренер Црвене звезде, Ненад Лалатовић, истакао је да није задовољан нерешеним резултатом против Вождовца, али је нагласио да је првенство дуго и да ће бити још изненађујућих резултата.

– Били смо свесни јачине Вождовца код прекида, и упркос томе смо примили први гол после једног. Успели смо да изједначимо, притиснемо ривала и створимо неколико шанси, и онда смо поново направили велику грешку и примили гол. Опет смо се на време вратили, али нисмо успели да затресемо мрежу до краја утакмице. Овај резултат нас је свакако пореметио, али има још много да се игра, и надам се да ће бити киксева и наших ривала. Већ у дербију ћемо дати све од себе да победимо – рекао је Лалатовић, и истакао да се на терену осетило одсуство Ракића у нападу.

Повезане вести

24 comments

Dejo окт 7, 2014 at 11:08

http://redstarfamily.info/2014/10/06/perspektivni-vezista-napusta-marakanu/#Lalatovicu reci Terzicu da treba sto vise djece igra u prvi tim nase Crvene Zvezde pa i ovaj gore pomenuti djecak jer najbolje znaju njena djeca kako se bori za Zvezdin grb i dres ❗ ❗ ❗ ❗ :facepalm: 🙂

Reply
urosh окт 6, 2014 at 00:42

od kako ode bratislav zivkovic mi neumemo da igramo fudbal, ja bih njega vratio i postavio za glavnog trenera. Lalat hvata na galamu i na motivaciju a taktika je nigde nema, jer kada se njegovi igraci sudaraju za loptu i to vishe puta na vishe utakmica onda nesto nije u redu sa treninzima, ili je do igraca ili do lalata. Na trenutke bljesnemo a onda utopija, neznam sta se dogadja prosto mi nije jasno.

Reply
otpisani101 окт 5, 2014 at 21:30

ok…slazem se sa svim komentarima da je lalatovic najveci krivac za rezultate,jer je normalno kada nema rezultata da je trener najvise odgovoran…ne slazem se sa komentarima da kao uci od slavise stojanovica i kao mi bi sada harali srbijom da nam je trener stojanovic…nije lalatovic gori od slavise…da se podsetimo pocetak prosle sezone…javor-zvezda 4-2 pa vozdovac-zvezda 2-0,pa cukaricki-zvezda 2-0 i naravno procerdanih 2-0 protiv donjeg srema sa igracem vise na toj istoj marakani gde je i vozdovac juce odneo 2 boda i isto je i srem bio poslednji na tabeli bez i jednog boda…a slavisa je imao bolju ekipu od lalatovica i mnogo gori partizan od ovog danas…titulu su mu doneli mrdja i milijas,koje na zalost lalatovic nema,a igra je bila ocajna,mozda i gora od ove danas…a to sto su ga belgijanci kupili ne znaci mnogo…pa oni su kupili i malog murinja koji u zivotu nije osvojio nista i dugo bio bez angazmana…lalatovic je kriv sto nemamo sistem igre,sto nije pronasao najbolji sastav i sto jos uvek luta i sto nema hrabrosti kada su van forme stariji fudbaleri,da gura mlade snage…ako je sve ove neuspehe preziveo na klupi slavisa,pa dajmo bar do derbija sansu i lalatovicu…zvezda je zivot a sve ostalo su sitnice…

Reply
pera окт 6, 2014 at 06:52

Ma ajde molim te ja ove kritike shvatam kao kritike za napredak u igri tima nikako kao ideju smene trenera. Moja zamerka je samo jedna i sigurno ispravna. Nikako ne dizati igrače u zvezde već postaviti sistem u kojem se sve mora zaslužiti. Svaka čast Pečniku što je tu, Kataiju, Bosančiću ali realan trener razmišlja ovako. Uvek mu igraju najspremniji igrači jer neće da ima ni minut igrača manje na terenu. Ako je tako svi znaju da imaju istu šansu i rade maksimalno a samim tim i rezultat je uvek najbitniji. Srpski fudbal ima glavnu boljku koja se zove menadžeri. Nikako ne dozvoliti da menadžer pravi tim jer onda nemaš ni igru ni motivaciju igrača. Znamo mi da je Pečnik vrhunski igrač ali ne u krpljenu rupa u vezi već u špicu. Kad je tako onda nema mesta za Gavrića ali Peč mora da igra onoliko koliko fizički može da odigra maksimalno to isto važi i za Bosančića. Pametan trener bi rasporedio minute na svih 14 igrača koji mogu da igraju po pravilima. Moje je zapažanje da glavni igrači moraju da budu Kovačević, Grujić, Lazović i Ristić. Ma svaka lopta u odbrani mora da dodje do ta zadnja dva vezna a u napadu do prednja dva vezna igrača. Mali Ristić bi mogao biti karika dobiti. Ima ideju zna da provuče loptu. Nema iluzije igre sa jednim napadačem jer mi to ne znamo i ne možemo da igramo. Mislim da je problem tima cela leva strana jer mi tu nemamo nikakve akcije Gavrić je čovek dešnjak sapliće se od lopte, sudara sa Pečnikom a onda i Džoni ne može da prodje jer ovi ne mogu da mu očiste prostor kao što je to Nine radio. Mislim da je Lala tri klase ispred Stojanovića po filozofiji igre a stoji da je Mrdja doneo titulu prošle godine a kad ga nema takvog treba izmisliti.

Reply
Djole-Jagodina окт 6, 2014 at 11:42

Slazem se Lale je bolji i moderniji trener od Stojanovica i tu nema price ali me plasi to sto i on vise nema hrabrosti da izgura svoju filozofiju.Dali on sastavlja ceo tim ili samo deo a deo odredjuju menadzeri i ugovori.Rezultata nece biti i to je vec sada jasno ali ovakvom igrom i ne zasluzujemo.Ako neki igraci moraju igrati onda bar neka igraju na pravim pozicijama a to je njegova odgovornost kao i nacin igre.Treba ga podrzati ali nikako ne cutati pred onim sto vidi cela Srbija i da ovo ne lici na Zvezdu sa Marakane nego upravo na onu Zvezdu iz MMLuga koju pominje.

Reply
kele окт 5, 2014 at 20:18

iskljucivi krivac je lalatovic. pojacanja su dovedena na njegovu preporuku, i svi do poslednjeg su promasaj(sem avramovskog)… nista od forsiranja nase dece. u prva tri kola, kada smo igrali sa „prinudnom“ postavam, bili smo konkretni, sto i rezultati pokazuju. kada su u tim pocela da ulaze „pojacanja“ sve je poslo naopako. treba forsirati nasu decu i po cenu neuspeha, ali, to ce se vratiti koliko sledec sezone.

I nesto o nasim navijacima. nisu to stare delije od kojih se protivniku ledila krv u zilama. ne ucestvuju u igri. ne vrse pritisak na protivnika i nepokrecu nase igrace na jos vece zalaganje. oni samo pevaju, onako, za sebe – daj gol, zvezdo daj gol…- bez obzira sta se desava na terenu. u takvoj atmosferi nijednom protivniku nije tesko da igra na marakani. mogla bi uprava da izvuce iz arhiva nekoliko utakmica iz proslosti i pokaze ovima koji sebe nazivaju delijama, sta je navijanje i kako se navija.

Reply
pera окт 5, 2014 at 19:46

Prvi uslov da iole igramo fudbal da Lazić ne bude u ekipi na ovoj utakmici je bio stari Lazić koks igrač. Primili smo dva gola na njegove pogrešne skokove u prazno kao i obično. Planić i Pavićević na halfovima i dva špica. Ofanzivni vezni Ristić jer bez njega nemamo levu stranu napada. Gavrić može samo da menja Lazovića po des noj strani i podseća me neodoljivo na Kasalicu. Isti igrač nam nije trebao. Klinci u prvi plan ako hoćemo da igramo fudbal. Bosančić trenutno trči pola sata i toliko moće da igra. Isto trenutno važi i za Pečnika. Još nešto pustite li Lazića u blizini Škuletića daće nam 5 gola u derbiju. Dečko skače u prazno i nema osećaj da se postavi nego trči za igračem koga prati. Mesto Milijaša u vezi može da popuni jedino mali Grujić i to pozadi sa Kovačevićem. Ristić i Lazović kao ofanzivni vezni a obojica Rakić i Despotović u špicu, Rakić desno a Despotović levo-. Odbrana Petković,MIjailović, Pavićević i Planić. Formacijski se mora igrati mnogo uže kako bi brzi igrači dobili na značaju u akcijama. Postvimo li tim i igru kao ovu poslednju sa ovim igračima u derbiju nemamo šanse da predjemo sredinu terena. Ovde aktuelni igrači su i dalje Kataji, Savićević, Jokić, Jovanović, Antić i Jović.

Reply
apac окт 5, 2014 at 19:36

Care,da se ne lazemo ti si iskljucivi krivac za ovako lose igre,ode Milijas,nemamo zamenu,najbolji fudbaleri van forme,neki cak i ne igraju na prirodnoj poziciji(Pecnik),igramo sa jednim spicem,a i tog spica nemamo :facepalm: :mrgreen: dovedeni igraci koji po tvojim recima postaju pojacanja tek na prolece(Bosancic,Katai),drzis Gavrica koji je potpuno nepotreban,samo se potrefilo da da gol,a ne igra Ristic koji je bio sjajan na pocetku kao i Avramovski.Od Savicevica nema nista,necemo da se lazemo,Jovic je decko pod veilik pristiskom jer su mu nadenuli nadimak „novi Falkao“ na pocetku sezone,hvalio si Grujica zbog sjajne igre u Moskvi,a sad ga nema nigde.Kad se sve sabere i oduzme mi tesko mozemo nesto da uradimo u derbiju,kolko od bili oni losi,imaju bar neku igru i raspolozene spiceve,za razliku od nas koji nemamo ni jedno ni drugo.Lalate,moras da napravis krucijalne izmene,iskoristi ovu rep.pauzu,ovo ti je posledja sansa,inace ode nama titula,a verovatno i tebi posao…

Reply
dejo окт 5, 2014 at 18:56

U derbiju od prvog minuta napasti one neznalice! Oni su zaista neznalice…mada…moram priznati…i mi nismo daleko odmakli ali smo od njih bolji!!! 😉

Reply
БруталноРеалан окт 5, 2014 at 15:44

Никад нисам био мирнији. Дерби је већ сад меч сезоне. Нема малог минуса да се калкулише, петља, мрси и брани. Победа или ништа. Капирам и готивим темперамент али све има меру. Озбиљно нагињемо ка правој сељачкој екипи, јуче минимум два црвена. Лалате брате, ваљда знаш шта ти је чинити.

Reply
ds окт 5, 2014 at 12:25

Na kikseve groblja mozes zaboraviti,pa i vojvodina nas je stigla.Gubimo bodove tamo gdje ne trebamo,igrati na Marakani sa jednim spicem a toliko hvalis odbranu vozdovca i taj tim,ma hajdee.Mi uopste nismo u najjacem sastavu,i za to si ti Lale kriv,a nisam ocekivao nesto takvo..Gavric nije za startnih 11,on moze samo sa klupe golovi su mu se najmestili,uopste nemamo napada sa lijeve strane,vec uvijek moramo ocekivati neku magiju Lazovica.Stiti se Gavric previse,a nista ne pokazuje uvukao se u startnih 11 i od tada nista ne ide,siguran sam i da ce na derbiju biti.Pecnik je drugi igrac,znamo da nije u formi ali njegovim losim partijama doprinosi i to sto ne igra na pravoj poziciji,kao da igramo sa 10 igraca on se ne vidi a jedan je od najbitnijih.Kasni se sa izmjenama,sredina suplja i sav pritisak na odbrani,Bosanicic idalje nespreman a trebalo bi da zamjeni Milijasa,Katai takodje.Nemamo napadaca,do gola nikako doci,sve je mlako nema one agresivnosti od pocetka i vracanja po loptu ako se izgubi,nema akcija u napadu samo se lopta zapuca u protivnickog igraca ili promasimo nemoguce,Lazovic nema s kim da igra,a sto se prekida tice ocajni smo i tek sada vidim da se bez Milijasa ne moze,kornere ne izvodimo dobro jednostavno ne mogu da nadjem niti jednu pozitivnu stvar,eto mozda sto imamo sigurnog golmana.Umjesto da smo iz utakmice u utakmicu bolji mi smo sve gori.Neuigrani,uvijek je neki novi igrac tu,formacija takodje promasena.I jos jedna vrlo bitna stvar,unisticete Ristica a pogotovo Jovica kojem zadaju veliki pritisak,dok ga nisu spominjali tipa protiv Vojvodine prosle sezone,i prva utakmica ove momak je pokazao da ce biti nesto od njega,cim su pocele te price bice ovaj ili onaj igrac kad odraste,ko ga sve trazi,pa da stalno prica sa Terzicem mali je preokrenut nije ustanju nesto sam da pokusa,samo loptu nazad vraca.

Reply
Teks Viler окт 5, 2014 at 12:06

Zar protiv Vozdovca na Marakani sa jednim spicem?Lalatovic je posledica,uzrok je K…Izgleda da se ne moze nista pametno kazati ili napisati koliko se moze pametno precutati.A oni Belgijanci ludi i naivni pa uzeli Stojanovica a on pozvao Bajka i udomio ga.Hvala gospodine Stojanovicu.I hvala gospodine Stojadinovicu sto nisi tuzio Zvezdu za 700000 duga i sto si Daudu,Garida(standardnog rep.Hondurasa)Arauha(repr.Perua)i Jokica(ivseg kap.oml.rep.Srbije)doveo u nas klub.Ali,coravoj koki ne vredi drobiti.Ali zato je K…

Reply
nebo sever окт 5, 2014 at 11:59

Za jedan deo si kriv Lalatovicu,ali isto tako ne mozemo svaliti svu krivicu na Lalatovica,napad nam je otupljen,za mene je nedohnadljiv odlazak Mrdje ko je sa lakocom resetao, a nismo doveli nikoga ,ne racunam Despotovic jer se znalo da nije ozbiljan spic,decko nije igrao godinu dana u Lokerenu,sve mi se cini da smo ga doveli da ne ode jos jedno Zvezdino dete u Cukarickom,Jovic je klinac ok,ali otkad ga Terzic proglasio za Falkaoa ne moze da ubode nista…ne racunam prijateljsku jer tu nema pritisak,drugo pojacanja po meni se niko neije pokazao,Gavric se gura valjda zato sto Lalatovic ima procente,Bosancic nedorecen ,bez snage,Planica smo dzabe doveli koji je na nivou Lazica da ne kazem kiksara,Avramovski je najbolji tehnicar zna decko ali sklon povredama pratio sam i kad je igrao MKD,Katai sto neko rece nezainteresovan ,to se najbolje videlo po sutu sinoc, nadam se da gresim,i jos kad dodam da Pecnik izgubljen i ne moze se pricati da nije prosao pripreme pa ni prosle godine nije cele pripreme prosao pa je bio najbolji i na pocetku sezone….i kad sve pogledamo ne treba ocekivati nesto veliko od Zvezde ove sezone,s obzirom da budzet skresan masimalno,a i j…es takvu ligu kad posle dva remija rival ti je na pola puta od titule…a gubi od 7 iz grcke lige ladno…

Reply
veseli окт 5, 2014 at 11:30

6 godina smo igrali sa jednim napadacem i nismo osvojili titulu. Jednu godinu smo igrali sa 2 spica i osvojili je. Dok god igramo sa jednim nemamo sanse, ne moze se bunker razbiti sa samim rakicem, jovicem, despotovicem, jbg nisu takva klasa…

Reply
Rajko Delija окт 5, 2014 at 10:55

❓ Gde je ona igra iz prva tri kola ❓ Mislim da je onaj sastav sa početka sezone mnogo bolje ali stvarno bolje igrao nego ovaj.Nemamo špicgolgetera da bi igrali samo sa jednim špicom. Gavrić može samo kao džoker da ulazi u igru a na njegovo mesto je bolji Pečnik . Ristić je igrač koji zna da igra i deli lopte ali ne od 90 već od prvog minuta. Nekako smo opet počeli da petljamo nemožemo da odigramo dva povezana pasa da zaigramo povezano, brzo i precizno.Ili menjaj nešto u sastavu i načinu igre ili ćemo opet da izgubimo od groblja a to bi značilo da ćemo biti u velikom bodovnom zaostatku i onda ode titula ai ti sa njom. ❗

Reply
... окт 5, 2014 at 11:10

Pa u odnosu na prva tri kola nemamo Milijasa. To je dokaz koliko je vredeo, i koliko je znacio za ekipu. Sve sami strucnjaci ga osporavali i kritikovali kao sto opet kritikuju pojedince. Pacijenti obicni. Bitno da upute kritiku a koliko je ona osnovana to je manje bitno.

Reply
MILAN KG окт 6, 2014 at 01:24

koja igra ? milijas resio utakmice iz prekida mi smo srecno dobili mnoge meceve ponavlja se situacija iz proteklih 6,7b godina igramo nekako 7,8 koola ona usledi raspad sisitema i 10 bodova razlike za komsije a mi pricamo dok se igra ima nade… sve ide u tom smeru ja se plasim da ovaj tim nije sposoban da pobedi u derbiju daj boze da gresim?

Reply
Dejo окт 5, 2014 at 10:24

Hocemo Lalatovicu da radis jos sa igracima na treninzima nase Crvene Zvezde i to da ih tjeras da se debelo oznoje ❗ 🙂

Reply
Djole-Jagodina окт 5, 2014 at 10:09

Lako je biti trener u Napredku jer tamo nema pritiska i svaka pobeda je ko planina.U Zvezdi pritisak je toliki da samo pametni i hrabri mogu izdrzati.Lalatovic i dalje ima moju podrsku ali je kredit na minimum.Upropastice Pecnika zbog Gavrica tako da trenutno ni jedan ne igra kako treba Pecnik jedino po krilu zna da pokaze nesto.Lazic nezna da igra tvrde utakmice on je samo za sigurice.Petkovic jako neiteligentan da ne kazem ono drugo,ona resenja koja on ima to je za seosku ligu.Mijailovicu oduzeti traku da se ne brukamo vise.Bosancic prvo da se spremi fizicki pa u tim zasad na tribine jer kukali smo da Milijas igra sporo a ovaj je upola sporiji u svemu,predaj lopte katastrofa,zavrsni pas nista,trcanje nula itd itd….Despotovic nije za ovu ligu a kamoli za Zvezdu.Sve u svemu tuzno i jadno a krivac Lalatovic koga bih zamolio da ne daje vise izjave jer samo rusi sebi i nama ugled.Ponasanje je kriminalno a postavka igre jos kriminalnija.EEEJJJ treniras Zvezdu bre ofanziva na Marakani ,brza pas igra,presing,trcanje,gde se sve to izgubilo ne BRUKAJTE nas vise ili igrajte ili razlaz!!!!

Reply
otpisani101 окт 5, 2014 at 09:56

lalatovic mora da prizna da zvezdina igra nije ni priblizna onoj koju je on najavljivao…mora da se prizna da je despotovic daleko od nekog pojacanja za zvezdu i mislim da od svih novajlija i najmanje prikazao u zvezdinom dresu…rakic je napadac koji od 100 sansi daje jedan gol pa i on nije za neku veliku zvezdu…i moram da priznam da me cudi izjava lalatovica da se osetilo osustvo rakica…morali su celnici zvezde da dovedu ozbiljnijeg spica koji sa lakocom u tole super ligi daje golove…zvezda je ocajno igrala i u krusevcu i u cacku i na marakani protiv novog pazara i vozdovca,pa osustvo ovog ili onog ne pije vodu za slaba izdanja zvezde…zvezda u ovakvoj ligi u srbiji mora da igra sa 2 napadaca,pa to bili i ovakav despotovic i rakic…pobeda u derbiju preokrece stvari u nasu korist…ali da bi se dobio partizan ,mora da se igra na pobedu…valjda je lalatovic izvukao pouke iz ranijih derbija,da kad god smo isli na jedan bod,da smo izgubili utakmicu…ja sam optimista i verujem da moramo i mozemo bolje…

Reply
homer окт 5, 2014 at 09:42

nemoj da se zajebavaš sa nama sine,ovo već postaje vređanje naše inteligencije !!! pa nismo slepi sine,vi bre pojma nemate kako da postignete gol !!!! nabadate nešto po terenu što samo ti nazivaš fudbalom…. ali nisi ti kriv,mi smo g…a i tako nam i treba !!! OTERAlI smo trenera,gospodina čoveka, koji nam je doneo titulu posle 6 godina !!!! zato nam se i vraća ovako… ti si trebao sedeti pored gospodina Stojanovića bar dve godine,da prvo naučiš ponašanje na terenu,šta da izjavljuješ novinarima i na konferencijama i narano da naučiš kako se vodi ekipa, pa tek onda da postaneš prvi trener Crvene zvezde !!!! za to vreme mi bi osvojili još dve titule i igrali fudbal , a ovako…… samo mi jedno nije jasno , šta ste radili tri meseca na pripremama,šta ste radili kad vi ni napredak i voždovac ne možete da pobedite???? kakva bre pobeda u derbiju ? ima da te olade za jedno poluvreme a posle toga nama ni tvoja ostavka ništa ne znači !!! kasno je sine….

Reply
Luka окт 5, 2014 at 09:01

Priznajem da sam prošle sezone bio zgrožen izborom trenera, a i njegovom taktikom. Bilo je mučenje gledati onu igru, i za to sam najviše krivio Stojanovića, nazivao ga amaterom, kvazi-trenerom, i kako još sve ne.
Ali moram javno da priznam – Lalatović ne bi Stojanoviću ni ekonom mogao da bude. Šta je ovo ljudi, pa vidite li ga šta radi? Čitavu utakmicu provede derući se iz svega glasa na svaku – ali baš svaku – sudijsku odluku. I onda još na kraju kaže da smo igrali dobro i da nismo imali sreće. Jednu trunku autoriteta čovek nema, a kako se ponaša, nikad neće ni imati. Igraju mu po direktivi igrači koji su totalno van forme, i vidi im se po igri i zalaganju da znaju da imaju zagarantovano mesto u ekipi. Igraju mu pojačanja o kojima smo pričali mesecima, kao da je svaki od njih Ninković ili Luković, a ono totalni amateri spremni za dobrih dvadesetak minuta trčanja. Igraju mu igrači koje je doveo sa sobom i izričito tražio od uprave, a svako vidi da ti ne bi bili pojačanja ni u Čukaričkom. O kapitenu da ne govorim, sramota me je na čijoj je ruci sveta kapitenska traka.

Reply
STEVA BG окт 5, 2014 at 08:53

Mislim nemamo bre STOPERAAAAAAAA!!!!!!!

Reply
drax окт 5, 2014 at 08:33

Lalatovicu pogledaj sve utakmice ispocetka , zakljucak :
– Gavric visak , nekoristan na strani , nekoristi 1 na 1 , gusi Mijailovica , Pecnik na svoje prirodno mesto umesto Gavrica ;
– mora sa dva spica protiv Partizana jer samo ako pritisnemo zadnju liniju mozemo da slavimo , protiv Vozdovca smo bili dobri tek kad je usao drugi spic !!!
– i na kraju da li je moguce da tako lako prodajemo kornere , slobodnjake … da li je moguce da nemamo igraca ciji sut moze ozbiljno da nam pomogne da dodjemo do gola .
ISKRENO .

Reply

Leave a Comment