Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Радоњић: Бићемо прави када буде најпотребније

Тренер Црвене звезде, Дејан Радоњић, после прве утакмице у новој сезони истакао је да екипа има доста простора за напредак и да ће клуб бити спреман када на ред дођу одлучујуће битке.

– Пре меча смо имали представљање екипе за нову сезону и оно је утицало на почетак утакмице. Било нам је потребно време да дођемо до планиране игре. Левски је показао потенцијал, квалитет, да зна да игра, да ће бити конкурентан. У наставку смо показали агресивност, а као плод тога дошли су потези који су подигли самопоуздање екипи, па смо стигли до велике разлике.

Стратег београдског тима осврнуо се и на навијаче и најавио да ће Звезда у правом тренутку темпирати форму.

– Навијачи су дошли на утакмицу у великом броју и то је било фантастично, надам се да ће се таква посета наставити. Ми ћемо се трудити да будемо све бољи и да дижемо сегменте игре који још нису на нивоу. Ипак, сигуран сам да ћемо бити прави када то буде најпотребније – рекао је Радоњић и додао:

– Много времена смо провели у сали. Још не може да се прича о форми и уиграности. Постоји простор за побољшање, али требаће пуно рада и времена. Очекује нас меч против Цибоне која је можда и јача ове сезоне него што је била претходне. Ту ћемо моћи конкретније да видимо у ком смо стању и да проценимо колико ће нам још времена требати како бисмо дошли до нивоа који је задовољавајући за овај део сезоне.

Повезане вести

9 comments

Wild Wild окт 6, 2014 at 03:35

Odlazi.

Reply
Darko окт 5, 2014 at 12:27

Ljudi, shvatite, ovaj će nas opet ostaviti bez trofeja. Pa sve smo već toliko puta videli, glodari se provuku do finala, i onda im tačno u očima vidiš želju i veru, jer ih svinja zarazi samopouzdanjem. Nasuprot tome, Radonjića kad vide naši igrači kako zbunjeno ćuti i širi ruke na tajm autima nemajući pojma šta bi im rekao, na parket se vraćaju bez ikakve volje i sigurnosti. To će tako biti sve dok je Radonja tu, pa ako nam je cilj da opet osvojimo samo Kup Koraća, neka ostane.

Reply
otpisani101 окт 5, 2014 at 10:05

radonjic je legenda…pa ja nisam ni znao da se u bugarskoj igra kosarka kad on -levski je kao konkurentna ekipa i zna da igra…posle izgubljene sve bitne utakmice u prosle dve sezone radonjic nema ama bas nikakvo pravo da bilo sta komentarise o bilo kojoj ekpi…pa komsija dule ga je ponizava dve godine u plej ofu…radonjic i titula-nremoguca misija…

Reply
Hez окт 5, 2014 at 09:07

Zaista je slep kod očiju svako ko nije do sada shvatio da je Radonjić u samrtnom strahu u svakoj bitnoj utakmici, da taj strah igrači vide i da se on prenosi na njih. Dakle, da zanemarimo polemiku oko košarkaškog znanja, naš trener prosto rečeno, nema petlju za bilo kakve veće domete. Zato se pridružujem pozivima na podršku ovom timu, ali samo i isključivo nakon što oteramo Radonjića. Podrška njemu bi, u to sam sasvim siguran, bila kontraproduktivna.

Reply
vanja окт 5, 2014 at 08:31

Uporno pricam da je Radonjic praavi trener za Zvezdu. Realno jedini kiks prosle sezone je cibona a tu je pritisak uradio svoje oni su igrali kao na treningu a nama je citava sezona stala u toj utakmici i zato i ne cudi sto smo trojke sutirali 2/28! Sve ostalo je bilo ok u jakoj grupi evrolige skor 4/6 polufinale evrokupa i kup koraca. Domacu ligu ne treba pominjati jer posle one bjezanije sa parketa i promjene sudijskog kriterijuma sve je bilo jasno. Ne zaboravite da smo u prvom mecu dok je sve bilo regularno vodili 55:40 i onda je svinja presla na „plan b“. Ove godine ocekujem siguran plasman u top16 i osvajanje aba lige jer je sada plej of i lakse ce biti. Sto se tice domace lige to me mnogo ne interesujejer je regularna taman koliko i tole liga! Puna podrska Radonjicu,igracima i upravi. Nama je ostalo da uzivamo u ovoj mladoj ekipi i pruzimo im fanaticnu podrsku.

Reply
Luka окт 5, 2014 at 07:01

Pravi kad bude najpotrebnije? S tobom na klupi? Da nije tužno, bilo bi smešno…

Reply
cz окт 4, 2014 at 15:32

Ja nisam pristalica Radonjica,razlozi se vec znaju bezbroj puta smo pisali.Za one koji ga ne vole,da tako kazem,opravdanja postoje sada citam komentare tipa zna on raditi sa mladima i tome slicno,vidjecemo sve ne treba zuriti niti stvarati euforiju nakon jedne utakmice,opekli smo se vise puta.Tim je po meni odlican,mlad,brz,sa borbenim igracima za razliku od prosle sezone mislim da sada imamo pravog kapitena.Doveli smo kvalitetna pojacanja,sto se Vilijamsa tice ne mora uopste da ucestvuje kosevima na ovakvim utakmicama kada smo domacini i protiv nekih lijevih protivnika,jer sam vidio par komentara na tu temu,imamo je sjajne asistencije i dovoljno je da bude tu u onim bitnim jer to nam je prosle sezone trebalo,i naravno najbolji u zavrsnici i borbama za titule,ne samo on vec svi.Ne treba da se trosimo previse,imacemo veoma gust raspored i sve to ce da nas zamori na kraju,ni prvo mjesto u Aba ligi ne donosi nista i u to smo se uvjerili.Samo polako,pa potpusujem i pobjede na jedan razlike samo da se na kraju nesto osvoji,i ako misli kao sto kaze da cemo biti najbolji kada je najpotrebnije oda se to treba i desiti.Rano je jos suditi kakvu se pojedini segmenti igre,ali trebao bi nama jedan dobar trojkas ne znam da li imamo u planu jos nekoga da dovodimo,ako da,ta karakteristika je prioritet,nije nas sut sluzio ni prosle sezone nije ni sinoc i zaista nemamo jednog takvog igraca,sigurnog.

Reply
dusan окт 4, 2014 at 15:20

radonjicu, ti si i do sada pokazivao da si najbolji kada je najpotrebnije. protiv raspale cibone u beogradu na primer, ili protiv partizana u finalu plej ofa. rekao bih da si ti najgori kada je najpotrebnije, ali ni to ne bi bilo posteno jer si ti konstantno los. jednostavno ti si nula od trenera, nula od autoriteta, ti nemas pojma sa tim poslom. zvezda kada ima tim nema trenera, a kada ima trenera (pesic) onda nema tim. mi cemo i ove godine naci nacina da ne uzmemo nista.

Reply
Mare окт 4, 2014 at 09:30

Covek ume da radi sa mladim igracima, prosle godine nije imao tu priliku, ali ove, pa od kada je dosao Radonjic i dao Mitrovicu sansu on konstantno napreduje, kao i Tejic, pa pogledajte Rebica, i on je napredovao..

Reply

Leave a Comment