Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Дангубић: Много нам значи подршка навијача

Кошаркаши Црвене звезде успешно су стартовали у новој сезони АБА лиге. Црвено-бели су пред добро испуњеним трибинама Пионира убедљиво савладали Левски из Софије резултатом 85:55.

Бугарски клуб је био егал са новим тимом црвено-белих само у првој деоници, а касније је све дошло на своје место. Звезда је у наставку заиграла знатно боље. Било је доста борбености и неколико ефектних потеза, па су навијачи после слабог старта свог омиљеног тима у наставку могли да уживају у мајсторијама Митровића и друштва и убедљивом тријумфу.

Немања Дангубић је имао запажен учинак на дебију у такмичарским утакмицама за црвено-беле. Нанизао је 11 поена, а после меча желео је да се захвали навијачима за подршку коју су пружили новом саставу на премијери у Пиониру.

– Дошли су у великом броју вечерас и то нам много значи. На отварању меча Левски је показао да има квалитет за ову лигу. Ми смо покушавали да наметнемо свој ритам игре, што смо и успели у другом полувремену. Желео бих и да честитам играчима Левског на фер игри и борби. На нама је сада да се окренемо следећој утакмици, имамо још пуно да радимо – изјавио је Дангубић и додао да на дебију није имао трему и да је био заиста леп осећај играти пред великим бројем људи.

Звезда већ у уторак гостује у Загребу у оквиру другог кола АБА лиге, где ће од 20 часова у Кошаркашком центру Дражен Петровић одмерити снаге са актуелним шампионом Цибоном, која је на старту такмичења поражена на домаћем терену од љубљанске Олимпије резултатом 80:85.

 

Повезане вести

Leave a Comment