Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатНајновијеФудбал

ФСС суспендовао Терзића

Фудбалски савез Србије суспендовао је Звездана Терзића због инцидената у Крушевцу на шест месеци. У том периоду неће моћи да обавља функцију генералног секретара Црвене звезде, као ни председника Заједнице суперлигаша. Терзић ипак не хаје за ту казну уз речи да га „не интересују одлуке Караџићевих органа“.

Ова казна је изречена након допунског извештаја делегата утакмице у Крушевцу између Напретка и Црвене звезде, Драгана Денчића. Према речима делегата, Терзић је након утакмице провалио у свлачионицу и вербално напао судију Сантрача.

„У Записнику и Извештају са првенствене фудбалске утакмице Супер лиге Србије Напредак – Црвена звезда, описивајући улазак Звездана Терзића у судијску свлачионицу после завршетка утакмице, користио сам израз „провалио“. Овај израз сам користио у смислу „насилно отворити“, а не као кривично-правни термин из члана 204 КЗ.

Како сам и описао у Извештају, био сам у судијској свлачионици леђима окренут улазним вратима. Врата нису била закључана, а отворена су уз тресак, што ми је указало на то да Терзић није користио кваку како би ушао у свлачионицу. Да ли их је отворио ногом, шаком… у њих, то не могу да тврдим, али стојим иза тога да није мирно, пристојно, отварајући кваком врата, ушао у судијску свлачионицу.

Такође, овом приликом хоћу да нагласим да је Терзић био изненађен мојим присуством и да је то, по мом запажању, доста спустило тензију, а остало се десило како сам описао у Извештају“, стоји у извештају делегата Драгана Денчића, а преноси Б92.

Звездан Терзић има право на жалбу у року од осам дана, мада га изгледа ова одлука ФСС-а не занима, као што је већ напоменуто.

Повезане вести

2 comments

Dejo окт 4, 2014 at 21:26

Nasoj Crvenoj Zvezdi je potrebna PRIVATIZACIJA i kupovanje sejika BIN ZAJEDA ili drugog sejika nase Crvene Zvezde ❗ ❗ ❗ ❗ :facepalm: :facepalm:

Reply
Luka окт 3, 2014 at 03:18

Sigurno da se ne treba obazirati ni na kakve odluke Karadžićevog FSS, pa ni na suspenzije i kazne. A sigurno je i to da ovakvima kakav je Terzić nije mesto u Zvezdi.

Reply

Leave a Comment