Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лалатовић: Честитам мојим фудбалерима

Шеф стручног штаба Црвене звезде, Ненад Лалатовић, био је задовољан победом својих фудбалера на гостовању у Чачку.

Он је истакао да га радује залагање које је екипа показала, и објаснио да се то вратило кроз резултат.
– Задовољила ме је игра мојих играча, њихова жеља и хтење. Показали су карактер, два пута у пет дана су победили добру екипу Борца, и то без примљеног гола, што су свакако одличне вести. Добро смо нападали простор иза њихових леђа, такође смо добро стајали на терену, и честитам фудбалерима на победи – рекао је Лалатовић, који је објаснио и нешто затворенију игру у последњих петнаестак минута утакмице.
– Како утакмица одмиче, јавља се проблем код пар играча који нису прошли припреме, и онда долази до осцилација. Ипак, тешко ће ко овде победити Борац, који је одлична екипа и којој желим све најбоље у наставку првенства. Драго ми је што смо прекинули неугодну традицију и славили – закључио је Лалатовић.

Повезане вести

5 comments

marko окт 1, 2014 at 01:20

Ne znam zaista sta gledaju ljudi koji kritikuju Zvedinu igru ove godine.Poslednja linija stoji vrlo visoko i gusi protivnicku igru u samom zacetku i uz pomoc veze oduzima veliki broj lopti posle prvog ili drugog dodavanja protivnika.Posle toga igramo pasom i to dosta tecno i cim je mogucno u dubinu.Jedini koji bunari je Pavicevic.Stvaramo sasvim dovoljan broj sansi i manje se mucimo u otvaranju bunkera nego proslih godina ali imamo slabiju realizaciju i to je ono sto najvise kvari utisak.Prosle godine sa dosta boljim timom igrali smo samo dok ne povedemo,posle bi stali i cuvali rezultat uz generalno losiji i sporiji koncept igre.Vadili smo se u stvari na kvalitet i niko u stvari nije trazio nesto vise od pobede.Zbog titule koja je morala da se osvoji.Ostavite Lalatovica na miru, podrzite ekipu i videcete polako sve ovo o cemu sam pricao.Narocito ako njih dobijemo,sto ce ove godine biti mnogo teze jer su se dosta popravili.

Reply
cz сеп 30, 2014 at 17:56

Nije dobro ali nikako,pcetak sezone je obecavao a ovo sada je gore nego bunarenje na koje smo kidali zivce kod Stojanovica,pa cak su nam gostovanja kod njega bolje djelovala a da ne pricam o tome kako smo trpali protivnike na Mari,sto sada nije slucaj.

Prvo mi se formacija ne svidja,druga stvar da li igrati sa jednim ili dva spica jer ovako ne moze,Gavric i pored onog gola je meni licno 0 igrac,napadamo samo sa desne strane i ako Lazovic nije raspolozen,nista,ocekujem i od njega bolju igru ali sa Gavricem lijevo ne ide jedva da je jednom eventualno dva puta prosao.Pecnik van forme,zasto ga forsirati kad nije spreman,ili mu nije dan,neka odigra jedno poluvrijeme drugo Katai jer i on treba da ulazi u ritam znaci imamo vec dva nespremna igraca a veoma bitna jos da dodam da je Pecnik sa pozicije na kojoj igra totalno nevidljiv i bez upotrebe.Na tom mjestu minutazu treba da podjele Avramovski i Ristic,opet smo imali promjenu u startnih 11,uvijek nesto a tako se tim ne uigrava jer mi nemamo jos dobitan sastav,mozemo ga imati ali forsira se,ne znam iz kojeg razloga,ono sto ne ide.Odbrana je jedina sigurna,Pavicevic se lomi i bojim se nekoj njegovoj povredi uvijek se zali na koljeno,sta cemo onda bez njega? Tenk je jedini tu da im pomogne,a ostatak je mnogo bolji u ofanzivi ali opet nema rezultata,golovi nedostaju.Nema vise ni one agresivnosti sa pocetka,imamo dijelova u igri kada smo totalno nepovezani,idalje smo bez nekih boljih proigravanja,akcija,slabo i prekide izvodimo niti jednom nismo zaprijetili a kamol dali gol.Jedino sto raduje u igri od sinoc je dobra partija Bosancica,i u narednom periodu ocekujem vise od njega dok ne udje u ritam jer je jos jedan nespreman igrac,kao i Katai,Pecnik,Despotovic..I mislim da Despotovic treba da bude prvi spic u paru sa Jovicem ili bez njega,Pecnik mora da se vrati na svoju poziciju

Reply
Luka сеп 30, 2014 at 15:25

Očaj od taktike i igre.

Reply
Божа сеп 30, 2014 at 15:10

Морамо бити задовољни освојеним бодовима! Али се питам да ли можемо бити задовољни игром? Ја нисам. Онолико прескакање игре од почетка ми је ишло на живце. Нашим играчима борбеност не мањка али ме нервирало трчање за противничким играчима без резултата. У неки моментима играчи Борца су пролазили са лоптом између наших играча као поред чуњева. Још више бине добијање жутих картона због глупости (Лазић). Исправити недостатке до дербија или нам се не пише добро.

Reply
homer сеп 30, 2014 at 07:38

pa dokle god si ti zadovoljan ovakvom igrom i ovakvim rezultatima nama nema spasa…tuga , beda , bruka….. čast pojedincima,Lazić,Pavićević,Rajković,Kovačević pa čak i Ristić odličan za ono malo vremena! Ostali užas….

Reply

Leave a Comment